Followers

Wednesday, December 22, 2010

♥ Hadiah Yang Mama Dapat ♥

Ada 2 bungkusan yang mama terima semalam
fresh lagik tau, satu dari MamaLyna..
Crabstick & Kah Rojak...
minggu ni balik rumah opah balqis, so nak try goreng kat sana la nanti
ni plak hadiah untuk bakal pemenang contest mama yang sedang berlangsung nanti
TQ pada RINA sudi pos hadiah awal k
sponser yang superb k, awal2 dah hantar hadiah, ni untuk Girl sebab baju
banyak yang warna pinky
eh...nape ada 4 helai ye??ok yang sehelai tu untuk balqis..
TQ rina sudi bagi kat Balqis...tapi mama tak tau nak pilih yang mana satu untuk balqis
nanti nak soh balqis pilih sendiri la

so dah nampak suku dari hadiah contest, so ape lagi jom la ramai2 join k
agak moody dengan entry pasal contest semalam
TQ pada yang sudi bagi support kat mama k...hargai sangat2

p/s ari ni sibuk nak siapkan payroll, so tengahari baru leh terjah blog kengkawan k

13 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

susah² jek wat n3, malu kite, ahaks..bnyk pink eh, sbb rina suke kale pink..

Nana said...

wah sedapney popia tu heheh
siap ada kuah rojak lagi ek
adiah contest anje tu baju tido ke comei gile

nur said...

BESTNYA DAPAT HADIAH KAN?

ALL IN ONE

mummy_ayu said...

ala anje..jgn la moody2..happy selalu yer...

Syahada Ahmad said...

sy loikee kuah rojak mak bee. last week baru balik dari kedah, sy beli 3=RM10. suatu ketika dulu 4=rm10.:p
kuah rojak mak bee sangat mabeles.

Atia Adina said...

bestnya kalo dapat kat saya adiah tu

mama rifQy said...

best ngat anjee! harapnye ade la lucky adik Iqy kiteee!!

[-suziey-] said...

adkh itu baby gap pyjama? ouh sukenyeeeeee minta2 la aQeel dpt hadiah tu jgk..sgt comel mcm pyjama yg aQeel dpt polkadot biru pink tu..suka suka..hehe..dh join dh both contest anje tu..hope ade la rezeki aQeel..hahahaha:p

tahniah dpt popia atas kemenangan :)

ibuayahdamia said...

moga ader rezeki aleesya + ayunie nak dapat hadiah tu..hiks2...berangan nak memang ni..

zura@iwan said...

rojak mak bee...ai suka..hehe...

adiah len cute2 je...

mamalieyna said...

comeinye baju2 tu...! nak satu! hehe...advance hadiahnya ye..bagus2x..hehe..

::Mamalyna:: said...

tq anje... selamat menjamu selera... cian plak tengok popia tu terkemek dipenyek mak bee...

Zur@ZaRi said...

waaaa... rejeki lagi nie...
tahniah anjer=))

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.