Followers

Friday, December 17, 2010

♥ Hidup Tanpa BLOG???Boley Ke ♥

Kalo mama boley je tapi........
kalo dari awal mama memang tak terjebak dengan Blog ni
tapi ni dah separuh jiwa dengan blog then kena STOP plak tetiba
mesti rasa tak best kan, sebab mama ni suka bercerita
suka luahkan perasaan kat blog ni...
cuba la kawan2 bayang kan kalo tiba2 kat opis kengkawan blogspot dah kena blocked
cam kat opis mama, ape perasaan kengkawan

selain tu ada dari blog ni pun leh menambahkan sumber pendapatan
tak de la berblogging ni menjadi sia2 kan
selain dapat menambah kenalan di alam maya then membawa ke alam real live
macam gathering yang dianjurkan leh merapatkan hubungan sesama kita
suka2 nak bercerita & berkongsi pengalaman dengan kengkawan semua
lagipun dari blog ni jugak kita leh tau ape2 perkembangan citer2 yang kita tak tau
kira cam paper la...tol tak???sape setuju angkat tangan

so ape pandangan kengkawan kalo tiba2 kena STOP berblogging

p/s kalo request STOP tu dari papa, mama akur la tinggalkan blog, tapi now papa bagi sokongan sebab papa tengok mama memang suka bercerita, & mengarang, so tiada lagi halangan cam sebelum ni....

20 comments:

mummy_ayu said...

tinggalkan blog? mcm mustahil jer..tapi tak tau la kan..
tapi tul la..blog nie best sbb leh kenal ramai kawan..jauh/ dekat...mcm kamceng je..walaupun tak pernah jumpa..tapi bila dah jumpa plak.mcm geng je..sbb dah tau mcm mcm cita..suka sgt!!

mama tisya said...

blog ngan ku tkleh dipisahkan...hehehhe....dr blog pn leh share apa2...and dpt kenal kwn2 br..kalo kt opis kena blok mmg tk best kn..nasibaik kt umh ada tenet,kalo tk,bertmbh2 bosan

ieda said...

setuju sgt2 ..
akak pun dah edicted ngan BLOG dari FB :)

Hezesuze said...

ishh mane bleh stop berblogging uols....kalo sehari tak on9 maunye menggigil jari jemari nie...haha

mamalieyna said...

hehe..kak eina pun terdetik nak wat n3 cenggini..tp hehe..anje memulakan..so, meh kita dgr komen kawan2..hehe..

kak eina pun cannot la STOP skrg ni..ada blog hidup tmbh ceria tau! serius!!!

still tak puas hati ni, blog kak eina cannot open...pepun redha'..itu bukan penghalang tuk berblog..kt umah still boleh..chaiyok2x..! ^_^

mamalieyna said...

hehe..kak eina pun terdetik nak wat n3 cenggini..tp hehe..anje memulakan..so, meh kita dgr komen kawan2..hehe..

kak eina pun cannot la STOP skrg ni..ada blog hidup tmbh ceria tau! serius!!!

still tak puas hati ni, blog kak eina cannot open...pepun redha'..itu bukan penghalang tuk berblog..kt umah still boleh..chaiyok2x..! ^_^

Myra Jay said...

Myra pn sama, sehari xngadap blog rasa xlengkap je..hahaa..
Hubby pn bg semangat je, so mnjadi-jadila...

atty's said...

kty kat opis ..mmg mengadap tenet je ,
sbb mmg selalu sorg je kat opis.

jadik sebabnya ade tenet..jadiknya kena blogging..kalo tak blogging .mau berenti keroje rasanya ..hahhahahah..bos pun tau..hehehe

tp kalo blogging ni ..thru phone pun kty leh je.cuma yg tak besh takleh g blog kawan2..tu yg tak besh..

blogging is my life..huhuhuhu

zura@iwan said...

sy bleh aje....tp kdg2 bosan nk terjah blog gk..hehe

~~@lyci@~~ said...

i luv blogging too.. xtau mcm mn hidup tanpa blog... mcm segala mcm nk cerita & share ngan smua org hehe..

Mama Zharfan said...

can't agree more ;) tak lengkap hidup tanpa berblog hehehe

mekchu said...

satu kewajipan utk jenguk blog setiap hari.. jadi ketagih pun ada.. tlg jgn tnggal kan blog.. baru nak kenal tau.. sentap ahh..

Cik Jue said...

jawapan dari cik jue..mustahil...hidup kosong tanpa blog..hahaha

Nana said...

isk..xbole stop...xbole.kekke
klw xngadap blog umpama
tak jumpe boypren selama setahun ngeh3x...
amrul ajk kita pindah dok kluang mayb dlm 3,4thn lg..
syarat kita kasi kt dia..makesure awk kena sediakan sy satu lappy (sebab lappy skang dah jahanam..ni pon pkai adik punye) haha..gile syarat gitu kan..sebabnye nk update blog.
isk..parah dah ni kekeke

nieda said...

blog ni best, tempat utk coretakan sesuatu untuk dikenang. sesekali bila baca kenangan lama terimbau kembali nostalgia kan.

ibuayahdamia said...

setuju anje...tanpa blog memang sunyi sepi hidup....

kemana2 asyik ingat blog jer...hehe

Gieyana said...

sayang gk kalau nk stop terus kan..tp kdg2 mmg mood on n off..kalau rajin wt entry tue best ar..tp kdg2 tue jd malas giler..kekeke

nba-Nur said...

Memang pada yang minat berblog mesti susah nak berhenti.. dan rasanya tak akan berhenti. Cuma memang kadang2 masa dan keadaan mencemburui kita. Seronok bila dapat tahu dan baca kisah orang lain, sekurang2nya jadi pengajaran pada kita yang belum pernah mengalami.

Miza Yusof said...

kalau miza lah kan, TAK BOLEH. hehe. tak online blog sehari pun rasa macam tak lengkap. tambah pulak tak ada blog lagi lah tak boleh. hehe

tiefazatie said...

isk..mana boleh sis..mau meroyan ifa nie..haha..kecuali la klu btol2 bz nie..hihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.