Followers

Friday, December 24, 2010

♥ Ianya BAKAL BERAKHIR ♥

Ape yang Bakal Berakhir???
Contest yang mama anjurkan bakal berakhir
BILER????31 Disember 2010
TQ pada yang sudi support contest mama tu k
pada yang lom join, meh cepat2 pi carik gambo yang sesuai
ada banyak lagi penyertaan yang mama tak terjah
so 29 Disember - 31 Disember 2010
mama akan bercuti, kalo ada kelapangan mama akan terjah semua peserta k
hadiah yang ditawarkan SANGAT MENYENTAP k...
rugi kalo tak join...nanti kalo dah TAMAT jangan marah k...
so sape2 yang BERMINAT nak join leh klik link2 kat bawah ni k

nak inform kat sini, sila submit link penyertaan ke entry yang BETUL k
then contest ni untuk anak sendiri sahaja...
so pada yang tak de anak tu jangan sedey
GA mama bakal muncul...ape hadiahnya...
maybe ole2 dari GENTING HIGHLAND @ PENANG @ PD
sebab kami akan pergi bercuti ke sana...

p/s ari ni bz bangat, tak sempat nak terjah semua bloglist mama, semua yang tinggalkan link kat entry penerjah tegar tu, separuh dari link tu mama dah copy k....

7 comments:

e.l.i.z.@ said...

dh join heheh..xsabar nk tgk contestants lain

Mama Zharfan said...

me dh join--dua2 category hehhhe semangat tu :)

Hezesuze said...

tak sabo tunggu keputusan nie hehe

de' Elle Norizi said...

Salam..

tak sabar ni d terjah oleh mama,
http://lunazahra.blogspot.com/2010/12/birthday-contest-by-mamabalqis.html

Farra Dhelina said...

dah join, tp baru 1 ctgry hehe..tgh plh pic lagi ni..ntah sempat ke tak ni

kayyana said...

takleh join sebab takde gambo rayyan yg comel ms besday die... die pun takde baju kaler itam.. boleh gitu..

wan nurul hezrina abd halim said...

mesti besh nak bercuti tuh.rehatkan minda n badan.leh layan aqish sepuasnya=)

wah tak sabarnie nak tgk resultnyer...huhu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.