Followers

Saturday, December 18, 2010

♥ Jimmy Shanley Dan Isteri Kini Tidak Tinggal Sebumbung Lagi ♥

Walaupun Nursuhaily, isteri Jimmy Shanley dikhabarkan tengah mengandung sekarang, nampaknya hubungan antara mereka berdua ibarat telur di hujung tanduk. Khabarnya Jimmy dan isteri kini tidak tinggal sebumbung lagi. Masing-masing tidur tempat lain. Sedihnya baru-baru kawin dah kena tidur asing. Tekanan perasaan tue beb!
 
Katanya punca kemelut rumah tangga mereka berlaku ialah apabila si isteri terpengaruh dengan kata-kata fitnah yang kononnya Jimmy mengahwininya hanya kerana mahukan harta. Untuk pengetahuan, keluarga sebelah perempuan ialah jutawan produk Natasya. Sebab itulah bini si Jimmy Shanley nie putih melepak semacam je.

Buat masa ini, Jimmy tinggal di rumahnya di Subang Jaya manakalah si isteri tinggal di Sungai Buloh,rumah family. Disebabkan rumah isteri Jimmy Shanley nie dekat dengan rumah kami, nanti kami akan try ushar-ushar kot-kot boleh dapat maklumat baru. Mana tau tiba-tiba terserempak dengan bini  Jimmy Shanley masa tengah shopping kat The Store, Sungai Buloh.

Pengajaran yang kita boleh ambil dari kisah Jimmy Shanley dan isteri ini ialah, kata-kata nista dan fitnah dari orang luar itu memang sangat merbahaya. Maka jadilah pasangan suami isteri yang tabah dan buat derk dengan apa kata orang lain. Rumah tangga kita buat apa nak percaya cakap orang lain kan? Sekian pesanan di hari Jumaat.

p/s semoga mereka berdua berbahagia hendaknya....sumber BeautifulNara

19 comments:

Zaidah said...

tapi kekadang kita akan termakan jugak kata fitnah orang luar....kecuali betul2 kuat rumahtangga akan selamat..

diana said...

makanya..
bila dah kawen tu lebihkan masa di rumah daripada berbual di luar dengn orang yang tak dak kena mengena dengan kita..
orang kat luar tu bila tengok rumah tangga kita jatuh depa bersorak tepuk tangan..
suami sendiri pun tak kenal ka??
alamakkk!!

e.l.i.z.@ said...

aduiii laaa...jgn la mudah sgt dgr ckp org luar..br je kawen huhuhuhu

Nana said...

adei..baru je kawen
grand nk mati lak tu..
dh lama dah rs dgr dia tak sebumbung
masa sebulan kawen lg..
haih...

Fatin a.k.a. Aten said...

1st month kawen dh dgr mcm2 citer tak elok diorang.. pape pun harap mereka kembali bersama.. tak suka dgr org cerai2 ni.. ms kawen punya lah semangat.. kekalkan dat spirit after married!

Hidayah said...

dengar susah tak dgr pun susah..ada kala apa yg org kata ada betulnye jugak .tapi kes si jimmy ni rasanya tak patut betul la

ieda said...

tu lah kawin bukan main megah lagi .. skrg nie cam dah kena badi lah artis2 nie .. kawin jer sure cerai ..

apa nak jadi punn x tahu .. masalahnya kisah mereka jadi tatapan masyarakat dan secara x langsung mereka2 nie lah yg mendoakan baik atau buruknya .. huhuuhu

semoga ada pengajaran disebalik semua ini ..

mama tisya said...

ada dgr gk psl keretakan ni..isk2 br je kawin dh la bini tgh ngandung...sedih la kn.,...dua2 comei

nza said...

alahai majlis berhabis sakan, dh mula retak.....minta2 dijauhkn....

Ena said...

siannya kan..

Moga itu cuma sementara dan hubungan mereka kembali pulih.. Doakan yg ternaik buat mereka.. Amin

aQueen said...

menakutkan betul la.. baru jer masuk fasa ni dh tak tahan dugaan.. ishh.. kena byk2 la bwk bersabar..minta dijauhkan lg dr dugaan2 ni sumer..

@e_da said...

kawin sikit punya grand kan..apa la masalah mereka

Liza said...

Ya ka? Sayangnya... Kalau nak terus bahagia, kena wat tak pedulik jer apa org kata,.. kdg2 ada yang menangguk di air keroh

firahadifa said...

la.. ciannyer diorang nie .. benda kecik jer nk divorce.. byk lagi halangand an rintangan down the road...

Jieda said...

rasanya citer pasal mereka berdua ni pernah kuar kat paper.Harap-harap rumahtangga mereka dapat diselamatkan.Kesian kat baby yang bakal dilahirkan tu.

Miza Yusof said...

apa sudah jadi ni -.-

Atia Adina said...

ish diorang ni...sian lah kat anak yang bakal lahir tu.....harap jangan sampai cerai

tiefazatie said...

isk2..kesiannya...moga dorg ok2 je nt..

[-suziey-] said...

lor ye ke..haih..kesiannya..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.