Followers

Monday, December 20, 2010

♥Kami Ke KD.... ♥

After makan2 ABC, kami balik rumah mandi manda then terus ke KD
bukan ke rumah Krisdayanti k, tapi kami ke Kota Damansara
pi mana??pi Giant la bawak balqis main playgroud
kalo kengkawan perasan every weekend kami akan ke sini
selalu pi kol 5ptg sampai 6.30 petang
bagi balqis main puas2 kat playground tu...
tapi ari ni cam tak ramai budak so lengang sikit la playground tu
baru je dapat hadiah baju tu balqis dah sibuk nak pakai baju tu
semua budak suka playground kan
ada tak yang tak suka???
palyground ni dah jadik tempat peberet balqis

kat sini mainan token FREE je k, kalo kat Jusco dah rabak kena menabung kat menan ni

kali ni bukan mama yang dok sibuk snap2 pic balqis k,
tapi balqis yang paksa2 dok sibuk soh snap pic dia...
banyak kali posing, pas snap nak tengok lepas snap nak tengok

B4 this kami kurang bawak balqis pi jenjalan
selalu habiskan masa bersama kat rumah je layan TV
tapi now papa suka bawak anak dara nya ni pi jenjalan
tapi ada syarat mesti pegi tempat yang ada 
PLAYLAND & PLAYGROUND..
kalo window2 shoping papa tak suka k, papa kata wat penat je
tapi kalo bawak balqis bergembira papa suka
sebab tu biler weekend je masa kami banyak dihabiskan dengan acara bawak balqis 
ke playgroud @ taman @ Fun fair....
kalo sabtu pi Playground, Ahad pi Taman plak...
sejak kami wat aktiviti camni balqis nampak lagi happy...

p/s sib baik KD ni dekat je dgn rumah kami, plan after this nak pi tempat lain plak, asyik pi tempat yang sama bowink gak kan, tapi tak de idea la nak pi mana... any Idea???

15 comments:

Ena said...

syok kan leh layan anak2 main kan!..
tetiba sian pulak kat anak dara & teruna akak tu.. alahai..

comei sungguh kan aqish ni.. makin comei.. geram!!

Farra Dhelina said...

seronok lah balqis tetiap minggu gi main2 ye

e.l.i.s.s.m.i.e said...

Giant puchong height pun ada mainan free..

[-suziey-] said...

waa sonot la balqis yek..mama papa bw g pplayground every week..

::Mamalyna:: said...

amboi balqis, syok berposing...hehe...

meh datang pjaya, banyak playground kat sini..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

tomeinya balqis pakai baju ni.. yelah kena tukar2 kaler lain gak..maryam asyik pakai baju kaler pink/putih.. nampak menyerlah balqis pakai baju ni...

kami pun dok p gaint KD..klu dah bosan km p nyanyi kt karaoke tandas tu..keh keh keh

wan nurul hezrina abd halim said...

u look so blue lah sayang..hehe memang seronok main.kalau merah kuat betul dia jerit kalau nampak taman permainan

zura@iwan said...

kira aqish regular customer playground kt KD ni la ek..hikss

Hezesuze said...

balqis sungguh cute geram akak tengok hehe

ibuayahdamia said...

budak2 ni memang suka ke playground kan..sebab tu kat nursery ngan tadika wajib ader benda alah ni..kalau tak budak2 mogok tak nak belajar..ekeke

Cik Jue said...

datang putrajaya..taman2 kat sini best tau..boleh tukar setiap minggu...

mama rifQy said...

Chanteq balqis in Blue..nampak lain je..biase nampak kaler pink! cunnn laaaaaa

Mama Zharfan said...

cantik bj baru balqis tu!!

Zur@ZaRi said...

anjer... sonok kan tgk anak2 happy=)) qis ni photo genic la... geram tgk gamba2 dier=))

SURIA AMANDA said...

comel dan pandai bergaya la balqis ni...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.