Followers

Monday, December 27, 2010

♥ Lisa Surihani & Mia Sara Di Red Karpet Anugerah Skrin 2010 ♥

Pasangan anak & mama untuk drama Adamaya, Lisa Surihani & Mia Sara tampil serba merah di red carpet Anugerah Skrin 2010 yang berlangsung pada 24 Disember 2010. Mia Sara, menjadi bukan sahaja menjadi tumpuan lensa kamera, malah ramai selebriti yang lain turut berebut-rebut nak bergambar dengan dia. Biasa’lah, budak comel kan.

Sewaktu post party, anak Ellie Suriati sekitar umur 5 tahun ingin bergambar dengan Mia Sara. Pada mulanya, anak Ellie Suriati takut nak bergambar, mahu mama’nya turut serta sekali. Tetapi, jenaka kool bapa Mia Sara yang berkata, “it’s okay, I’m her father, you can take picture with her”, memecahkan kegamatan kami yang berada di sekeliling.

Sama cantik, sama comel, layankan beberapa set gambar Lisa Surihani & Mia Sara dalam kualiti HD selepas ini.

22 comments:

ibu_BatRiSya @wardah said...

mereka ni mmg sgt2 cantik dan comel !

Ena said...

cantik bangat!!

sepadan sungguh kan! :D

Mummy said...

alahai sweetnya mia...lisa pun cantik tp tetap comel

Farra Dhelina said...

comelll..time tgok ni, teringat kat aqish hehe..lebih kurang sama je diorg ni

Zaidah said...

sama cantik n comel...macam ibu n anak....pasangan serasi...

mummy_ayu said...

ye la..suka sgt tgk diaorg..Ian pun sibuk tanya..mana kaka comel tu..Mia..

mama tisya said...

mmg comei dua2

Cik Jue said...

comel betul dudak mia nikan..sweet gile..

MrS. F!zA said...

mmg comei pon..diorg ni dh mcm mama dan anak betol2..

Ummi AmnaAmzar said...

dah memang cam anak beranak je dorang nikan..elok la mia pun panggil lisa mam lisa..

mama rifQy said...

mmg shanteq..sgt2 suke dengar sikecik ituu bercakap!! calon calonnya ialah...

kayyana said...

mlm anugerah tu mia mmg gorgeous giler.. syg sgt drama adamaya tak menang lak...

zue @ annaleeya said...

comei kan miasara tuh,... geram tgk...

kan cantik klu pakai mcm lisa nih... nih ramai artis yg pakai tak ckup kain... hrmmm...

CatlinaFly said...

err....anje tuko layout ke..mcm layout dulu lagi senang n ak baca...ke mata sy ni yang berpinar2?hihi..memang mia sara comel eh..dgn gaun mearh algi tuh..

lily azliyana @ mama zara said...

alahaiiii..comeinye si mia sara tuh..dh macam princess dah..=D

atty's said...

Minggu lepas masa konsert astro ria kat i city ada jumpa lisa surihani live..mmg comey walupun tanpa make up

ummiaqeef said...

comei la mia..pakai gown tu lagi menyerlah..

EiJa ZaQuaN said...

geram tgk adik mia sara ni..sgt2 chumell..

ieda said...

ishhhhhhhhhhh seyes cumei ..
akak rasa bila die besar sure cute mcm lisa lahhh heheheh

MamaYatie said...

mmg cantekk...suka tngk masa dia org bertiga atas stage..

[-suziey-] said...

sooooo sweet sgt dorang ni..i likeeee

Sricahaya said...

dua2 comel..suka tgk..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.