Followers

Monday, December 6, 2010

♥ Mama Pi Warehouse Sale Barangan Plastik ♥

Kejadian berlaku di Subang Suria...
kat kawasan rumah mama ni ada kilang wat barangan plastik
so 3 hari sebelum ni ada wat Warehouse sale
nak habiskan stok barangan dah hujung tahun ni kan
tahun depan kuar barang baru...
so kami pi ari yang terakhir...tak plan pun nak pi
saje je nak try2 jengah petang semalam
so jom kita tengok hasil rembatan yang mama wat
satu plastik ni RM5 ada 67 barang semuanya...
ada botol air then bekal makanan
jom kasi close up sikit dengan model barangan plastik ni...

sibuk nak tunjuk bekas makanan yang ada k...

bekas sandwish yang cute

botol air milo...
sibuk anak dara susun tinggi2

tupperware yang cute..
perasan tak semua barangan plastik tu ada cop
DUMEX, NESTLE, DETTOL, MILO
sebabya kilang tu wat barangan plastik FREE GIFT untuk produk2
berkenaan, so kira dia lelong semua FREE GIFT ni la...
mula2 mama beli satu je botol air untuk balqis tu then dah diikat
dalam plastik tup2 balqis ngamuk nakkan botol air tu
so staff kat situ bagi la satu FOC kat balqis
suka anak dara tu dapat 2 botol air.....
kesimpulannya sanagt lah murah k...
beli untuk pakai hari2 je....tu pun beli RM5 je...

11 comments:

Huda said...

wah!bestnye..meriah2..hehehe..

Mama Zharfan said...

sgt murah tu!!!

mama rifQy said...

wah murah murahh!!
nak gakk! bagi kat auntie 1 balqiss!!

MamaYatie said...

murah sesangat anje...bestnya!! pedulik la ada cop dumex ker apa ker..yg penting boleh diguna pakai..kan kan!

atty's said...

berbaloi..rasanya dgn rm5 leh dpt mcm2

nabilla syima said...

pelangi mmg suka beli & simpan brg2 plastik ni...kalau tuperware lg suka,tp lama dah tak beli sbb budjet kurang..hihihi...

Sarah Syazwani said...

wahh bestnyer mcm2 sale ade kan bila ujung2 taun ni..berguna sume brg2 plastik tu

Nana said...

mak aii murah nye
5 hengget dlm mcm2 barang
berbaloi2

Atia Adina said...

ee...murahnya...berbaloi sungguh

tiefazatie said...

wah..cumil btol model sis nie..hihi

mama tisya said...

murah giler..berbaloi2

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.