Followers

Thursday, December 16, 2010

♥ Mama Upgrade Bloglist ♥

Ting tong....adei ni sebenarnya malam tadi nak wat
tapi mata dah tak larat so sambung pagi ni la jawabnya
semalam tegar mama upgrade bloglist mama
B4 this mama campurkan je semua bloglist mama then bahagiakan kepada 2 bahagian
1 untuk blogger yang dah lama jadi siulan dihati mama
then satu lagik blogger baru mama kenal
tapi now mama dah pecahkan kepada 4 bahagian
jom kita tengok pecahannya
1st Bloglist pengomen tegar blog mama...
sangat2 menghargai mereka semua ni, so mama satukan mereka dalam 1 bloglist
so kiranya blog ni WAJIB diterjah entrynya hari2
sebab mereka adalah pengomen tegar blog mama
mama masukkan mereka semua ni dalam bloglist ni berdasarkan
komen2 bagi setiap entry yang mama wat...
2nd list untuk penerjah tegar....kira yang silent reader la
tapi suka berkunjung ke blog mama...
hargai sangat2 k walaupun mereka lebey memilih kepada menyepi dari berkata2
tapi kehadiran mereka memberikan seribu makna pada mama
membawa rahmat ibarat orang datang ke rumah kita
membawa rahmat...
3rd ni plak bloglist blog2 yang menjadi peberet mama untuk terjah..
kalo ada kelapangan mama akan terjah then kalo ada idea mama komen
kalo tak de silent reader je la....
yang last ni blog OTAI, kira blog2 yang femes la..
selalu menjadi sumber rujukan mama....

now dari 3 bloglist telah menjadi 4 bloglist
tapi lom habis lagi upgrade k, untuk pengomen tegar tu mama lom habis copy paste
link2 blogger2 yang terpilih, sama gak dengan yang lain...
mama akan update dari masa ke semasa...
so ni la cara mama untuk menghargai setiap terjahan & komen2 dari blogger2 semua..
TQ pada yang sudi menjadi pembaca setia blog mama
tanpa anda semua siapalah mama ni...
wah komen cam artis je....
yang penting....happy blogging....

p/s ada tak sape2 yang pengomen tegar blog mama tapi mama tak masukkan lagik namanya kat dalam bloglist tu???sorry kalo ada yang terlepas pandang, mama akan wat analisa balik k

27 comments:

zura@iwan said...

rajin anje ek....kita tgolong dlm kategori mn anje? hikss..

mama rifQy said...

yeay! naa ade dalam pengomen tegar!sukee..siap ade Iqy lagih yang gambar ats!!sukeeee

mama tisya said...

rajin anje buat byk kategori...

Mama Hanim said...

hehe..tq sudi list jugak link mama hanim ye..

atty's said...

kty pun bila lah nak kemas kini bloglist ..nie..tgh bz ..nanti nak kemas gak mcm anje nya

Nad @ MamaZakwan said...

thanks anje, hehe.. :)

[-suziey-] said...

ntah ler kita ni kira pengomen tegar ke x..hahaha sbb kt komen bila kita rasa suka baca n3 tu n nk share a thought..hehee :) ikhlas gitu..

LisaVsKhusairi said...

rajinnya anje...huhuhu....mama xde la plak masa nk buat cm anje..niat mmg dh lama ada..tp penyakit 'M' ada..entry pn jrg2 jer buat kt blog personal cz sibuk sgt...masuk pn just tgk blog org n join contest kt blog contest..hahaha..per2 pn tahniah anje...

sYaFiQa said...

Salam...rajin tul Anje yer

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

harap kina ada dalam senarai akk yew..huhuhuh...☻

~~@lyci@~~ said...

eh, nama alycia dah adalah dlm Penerjah Tegar Blog Mama.. tq mama ;)

Hezesuze said...

kekadang jadi pengomen kekadang jd silent reader so weols tergolong dalam carta mana ek mihahahaah

Cute MuM said...

me ada dalam list no 2 lah.. TQ.. betul tue, me suka terjah.. tapi kadang-kadang just silent reader jer.. Ada masa me komen balik..

Mama Zharfan said...

bagus jugak idea ni...me masuk dlm list anje tak :)

cik puan akish said...

rajin nye anje....

emmmm kite kat tang ane ek...ahahahha...tetibe perasan...=)

honeyvsbee said...

susah tau nk buat senarai nih..bee pun tak buat lagi..

Nana said...

va..va..va
kita dah termasuk dalam golongan pengomen tegarrr kekeke
eh sebelum kita msk sini kan mmg kita tgh ubah blogslit gak..
klw dlu anje dlm list penganjur contest skang ni dlm list kwn2 yg selalu diterjah heeeeeeeeee

ibuayahdamia said...

serius, anje sangat rajin...tapi senang kalau pecah2 kategori cam ni kan..

Gieyana said...

Salam Anje...hurmmss terharu ar bila sudi dtg blog sy..tegar ker sy komen kt blog Anje nih..sowi kalau x dan nk singgah yer..itu maknanya sy sedang busy giler! adeiii!

Faryza said...

waahhh... blog sy dlm bloglist Penerjah Tegar Blog Mama.... tq anje.. terasa cam nk bt entry.. nnt ye.,. heheh mmg selalu melawat tp jarang2 nk komen...

mamalieyna said...

anje betulla, masuk blog anje bleh, blog kak ina tak bleh..haih tak aci sungguh en IT ni..grrrr...marah ni..=P

eB@mamaAerish'n'Aed said...

wah... eB penerjah tegar yer?... >_<

mummy_ayu said...

ayu pun dlm pengomen tegar..
nak gak buat mcm nie..tapi tau la bila nak buat..
tlg buatkan leh..he he he..

Zur@ZaRi said...

tak per anjer...
zura pun baru kenal anjer...
baru dalam dunia blog nie...

da tersenarai pun da cukup terharu... ader gak blogger otai nak intai2 blog zura... :p

wat eva pun, tq so much!

MamaYatie said...

time kasih anje..pengomen tegar rupanya saya ni yer..haha..suka baca n3 anje..kalo miss bw sehari 2 pun mesti jenguk balik yg previous tur

nba-Nur said...

Rajin la Kak Anje ni.. Tentu follower akak bertambah bersemangat untuk bagi komen dan datang ke blog ni lagi.

Farra Dhelina said...

tenkiu anje! terharu nya fra..dh la sekarang ni jarang update blog...huwaaaa rinduuuuuu

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.