Followers

Friday, December 3, 2010

Mana Lagik Bagus Ye??

Salam & Selamat bagi semua, mama post entry dari Email...
ok ari ni mama nak mintak tolong kengkawan semua..
semalam dah bincang dengan papa pasa isu ni...
ingat tak lagik B4 this papa tak berapa galakkan mama berblogging
tapi semalam mama citer kat papa bagitau yang IT mama dah blocked blogspot
tup2 tiba2 papa bagi moral support untuk teruskan berblogging
macam tak percaya, tapi ada limited la jangan sampai kuarga terabai
so oleh kerana Maxis Broandband mama dipinjam oleh Asyu Balqis
makanya mama tak leh nak online kat rumah...
rindu nak komen blog kengkawan semua.....
dapat baca entry kat blog domain je seperti
suziey.com, fdelina.com, attyfir.com & malinasiam.com
tu pun leh komen kat shoutbox je...mama tau perkembangan citer2
kengkawan semua dari blog domain2 semua ni...
so papa dah bercadang nak beli satu lagik line internet kat rumah
kira nak carik yang stabil sikit la, sebab Maxis Broadband mama ni macam slow sikit
kat kawasan rumah mama line tak berapa clear...
so nak mintak pendapat kengkawan la untuk suggest line internet mana
yang paling ok....
Celcom Broadband
TM Streamyx
P1 W1Max 
 
p/s weekend ni mama terjah semua blogger yang join contest mama k...
minggu depan mama update...
p/s this week banyak kenduri kahwin nak kena pi...
~ p/s kalo balqis ada menang mana2 contest, mohon jasa baik kengkawan bagitau kat mama melalui emai
 

19 comments:

az rina a.k.a jaijina said...

cer anje amik P1..family rina pakai P1 tu memang laju gile..plak tu kalau wifi ngan beri itam pon takde hal..cubelah..

Ummi AmnaAmzar said...

streamyx laaa..hehe

Huda said...

huda pakai streamix je kat umah, tp klu outstesen x merasa la nak on9 :)

Nad @ MamaZakwan said...

huhu...rindunye nak baca entry2 terbaru anje!

atty's said...

yehha...bagus suami anje..bagi support ..
bagi kty kan tm streamy adalah terhebat

ummioked said...

Kalau bagi ummioked better amik streamyx, tak pe lah mahal sikit tapi puas hati..sbb ummioked guna celcom broadband..ok lah tapi sedikit slow..dan kadang2 sesetgh area mmg susah nak dapat coverage

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

celcom berukband tu ikut kawasan gk
umah sy even 3G full bar, tapi still kdg2 die bengong gak

streamyx la ok kot..utk fix line punyer

MamaYatie said...

streamyx paling stable kot..

mama tisya said...

pki streamyx

BabyIbu said...

yana pakai tm streamix kat rumah. so far ok.

mummy_ayu said...

cayalah..papa bagi suport..
emm..org kata streamyx ok...
but mcm PiWi tu org kata tgk kawasan...
ayu pun tak guna, so tak tau sgt la..

deena awanis said...

kalau nak pakai CELCOM, tell me k..dee_dieyz@hotmail.com.i boleh tlg registerkan without u pergi celcom centre and courier the simcard direct to ur doorstep..=) FREE POSTAGE.dont worry..

Fieza79 said...

better TM streamyx....pakai wifi lbh laju..kfieza mmg pakai wifi streamyx kat umah...mmg ok...!

yg laen2 tu tk penah cuba lg...

Mama Zharfan said...

kalau kat area umah me--gombak--thn2 lps..streamyx sgt bagus + laju

tmpt lain me tak tau..

aiDieNa said...

Aduhaiii.. sama lar nasib kita yer.. kat opis lama masa kat private dulu sama lar depa blocked blogspot.. tapi kat gomen nie.. sib baik dia blocked FB jer.. blogspot masih boleh bukan dan update walaupon limited... shoutbox dia blocked jugak.. tu yg lambat balas kalau ada yg shout.. sabar ye!

ch@ said...

tm streamix ;)

eRiNsZ said...

TM Streamyx yang pling best nak nak lg skarang tgah ader promo rasernyer...

Nana said...

KALAU KITA AKA CKP STREAMYX
PI WIMAX BAIK JGN AMEK KITA PENAH PAKAI
SEBULAN XDE LINE
TROS TERMINATE

mama rifQy said...

Yeay!! Na sangat2 sokong Streamyx !! Yeayyy!!!..anje leh la update selalui..na tumpang gembireeee

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.