Followers

Wednesday, December 8, 2010

♥ Mandi Swimming Pool kat......♥

Selamat pagi semua, mesti ramai yang malas nak keje ari ni kan
tol tak cuba angkat tangan....hu...hu...kalo dah mula cuti
memang liat nak keje balik kan
semalam PH kami manfaatkan dengan aktiviti untuk kanak2
ari Isnin BIL & MIL datang rumah
so kami plan nak bawak budak2 ni pi Swimming pool...
kol 10.30 pagi bertolak sebab tunggu balqis bangun tidok dulu
sampai dalam kol 11.30 pagi sib baik cuaca semalam tak hujan @ panas terik
suam2 kuku je so sonok la budak2 ni mandi pool

bergambo sebelum mandi
suka balqis ada ramai kawan, semua tu anak BIL mama

tu dia masing2 dah masuk dalam pool memang tak hengat nak naik k..
suka sangat main air terutama balqis tu
siap bawak floater lagik

balqis & floater giraffe nya

posing sikit....marah k mama kacau asyik nak snap pic dia je

kanak2 yang keriangan mandi manda di swimming pool

gambar sekitar pool, cantik pemandangannya...
ada papan gelungsur lagik
ni tempat kanak2 mandi
ada 3 temnpat 2 untuk kanak2 1 untuk dewasa

ni untuk kanak2 jugak




ni pemndangan hotel tu...

bergambo kat luar hotel
kat hotel ni banyak view yang cantik2

balqis tak mau snap pic sorang2



tengok tu anak dara mama lapo siap makan donut lagik

kami berdua

dan kami lagik

giliran mama plak posing, papa jadik cameraman

hye tak puas nak citer la tergesa2 wat entry ni...
kami mandi swimming pool ni kat
HOTEL PALACE OF THE GOLDEN HORSES
pasni mama citer pasal pi SPA plak k...

p/s tak syok la blogspot dah kena blocked...tak leh nak komen blog kengkawan, balik rumah nanti mama komen k...stay tuned

19 comments:

mama tisya said...

wah mandi kt pool hotel palace..best2

Fieza79 said...

woo best nya mandi manda di pool...kfieza asik tangguh2 je nk bwk anak2 g berendam mcm tu...hrp2 next week boleh la kan..

best layan piccas cantek2 n clear...!

Zaidah said...

sane-sini dah kena block kan...huhuhu...cantiknyer pelampung zirafah tu...

Huda said...

bestnye mandi manda kat pool sonok budak2 tu :)

Hidayah said...

hallamak..bestnye pool dia..pemandangan pon lawa..spa mesti class kannn

~~@lyci@~~ said...

seronoknya tgk balqis mandi kat pool tu.. kalau public bole mandi kat situ ker.. ker hanya utk guest ajer..

deena awanis said...

akak tido sana ke???erm..cam best pool dia..bestnyer kalau dapat bawak rafique..kalau x tido sana, bley x pi swimming jer..heheehe..

Liza said...

Bestnya mandi manda.. kena byr tak masuk ni?

yantz-yeem said...

1stly salam maalhijrah tuk anje n family....wahhhh best toi dpt mandi pool kat golden horses ni kan???bukan calang2 org leh mandi kat sini...hehehehe

Sarah Syazwani said...

wahh bestnyer..lama x mandi kt pool

eB@mamaAerish'n'Aed said...

dah tau dah dari mana balqis dpt natural pose dier tuh... dari mama dier... >_<

mummy_ayu said...

wah..seronoknye balqis mandi kolam..ramai2 lak tu..meriah!!

Farra Dhelina said...

seronoknya mandi manda..takpe anje, take ur time .. :)

MamaYatie said...

seronoknya balqis..nak plak ada kakak melayan yer..

atty's said...

besnhnya mandi kat pool kt otel tu..cantik tmptnya

mamalieyna said...

waaah bestnyer kak balqis..arif tgk ni jeles ni..balqis kawan dgn org len..hehe..

MamaRifqy said...

wah bestnyer balqis mandi pool! Iqy pon suke!

Mama Zharfan said...

sgt besh tu!

[-suziey-] said...

haih lma dh tertinggl ketapi ni.huhu kebizian melanda..

bestnye mandi pool..nmpk sedap plak donut balqis tu..hiks:p

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.