Followers

Sunday, December 5, 2010

♥ Mee Hoon Special ♥

Salam semua bersiran blah malam, esok dah tak leh nak on9 so semua entry
untuk esok akan di auto publish...mama siap2 wat entry malam ni k
balik pada tajuk kat atas tu....ape yang specialnya ek...
tak de ape pun yang special, cuma mee hoon ni
special request dari papa....tengah sedap2 dok tengok tv tiba2 papa kata nak makan mee hon
so ape laie mama pun pi la masakkan, tup2 dalam fridge tak de rencahnya
so jadi la mee hoon kosong saje tanpa bahan2 tambahan...
jadik la kan dah papa nak, ape yang ada mama taramkan aje la...
this week kami tak de banyak aktiviti sebab balqis tak sihat
cirit birit....sian dia sampai tak de selera nak makan
mama plak sakit gigi papa pun sakit perut...
esok mama ada interview ....dup dap dup dap jantung ni
sekali dapat 2 interview...moga dapat k....
tengah berusaha keras untuk mecari kerja yang RM nya lebey masyuk...
dah zaman sekarang ni semua brang naik harga...
so gaji pun kena demand la k....esok dah nak keje tak best tak leh bukak blogspot
tak leh nak komen blog kengkawan...tapi janagn takut k blah malam mama on9
kalo sempat mama terjah semua blog kengkawan k...
la ni beronline dari rumah je....
stay tuned......


tak de bahan2 pun licin tau mee hoon ni papa makan...

8 comments:

mama rifQy said...

wah anje!beronline diumah!!

na baru je masak bihun goreng smalam!!

ieda said...

ehheeh biasanya dik mee hoon yg x der bahan nie lah yg licin dulu berbanding banyak bahan tuu .. entahlah kat umah akak mcm nie jugak ..
kalau letak bahan mereka ketepikan .. last2 taruk telur jer .. tu penting heheheh

ibuayahdamia said...

ini memang kosong betul....ekekek...tapi tak pe lah aalkan sedap...

dah lama tak makan mee hoon...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to Naa: ha ah kat opis dah tak leh tak best tau tak dapat komen panas2 kena wat marathon asyik ketinggalan cerita je la jawabnya

mama tisya said...

kalo dh nk mkn..kosong pn jd kn...

tkpe mlm bole jenguk blog kwn2...jgn tkleh tgk langsung mmg boring ler...

Mama Zharfan said...

sedap jer!!! i like ;)

[-suziey-] said...

hahhahaha xde bahan2 xpenting yg penting rasa..haih lapar la plak..

tiefazatie said...

xpe sis..asal sedap nie..hihi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.