Followers

Sunday, December 12, 2010

♥ nak Tebus Hadiah, Mana lagik Cantik ye??? ♥

Ari tu mama ada menang contest MOBS..
hadiah mama dapat sepasang kasut baby Gap Pre Walker
mama pilih yang untuk baby boy, sebab plan pasni kalo ada rezeki
nak baby boy....

then dapat voucher RM20 dari Baby Tale Loft
http://babytalesloft.blogspot.com
mama inagt nak tebus la ape2 barang yang dijual kat website tu
tengok punyer tengok terbekenan baju tido untuk balqis
ada 4 warna yang mama suka
pink pekat
pink cair
tapi balqis dah banyak baju warna pink, kalo mama amik yang warna biru ni ok tak?
design cam lelaki punyer tapi kalo balqis pakai ok tak?
mintak pendapat kengkawan la, ang lain semua dah habis size tinggal untuk umur 4 tahun je
balqis mesti tak muat punyer, yang biru ni je ada size 3 tahun
mama berkenan plak sebba warnanya yang terang...
ape pendapat kegkawan????

p/s senang ada blog ni, nak minta pendapat @ nak tau ape2 leh mintak tolong kengkawan kan...

23 comments:

mama rifQy said...

anje!pada na chanteq je yang biru nih..kan pink da banyak..bile beli lagi warna pink..tak nampak le yg balqis pakai baju baru..hikhikk

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hehe..suka jugak yang pink first tue tapi kalau dahbanyak sangat pink, yg biru pun oklaaaaaaaaa

Nadiah Sidek said...

kalau saya, saya ambil pink. kalau tak nak pink, yg lebah tu comel. yg biru tu design mcm boy. pendpt saya je :)

mama tisya said...

pink pekat cun

hadina said...

biru pun ok...
baju baju yg lain cmner lak...
ina kdg2 beli baju tuk farhah cm2 warna gak...nampak ok je...

Bayu Kenangan said...

baju yang pink pekat tu cantik

Sarah Syazwani said...

bosan juga kalo asik pink je kan..tp sy bekenan yg kuning n putih tu

Mama Zharfan said...

comel je kaler biru tu ;)
anje, voucher tu u dpt by pos or by email?

Zur@ZaRi said...

cantik jer yg kaler biru nie anje=)

MRS. K said...

biru pon ok je yang

tiefazatie said...

wah!tahniah sis..nie sis btuah jg nie..hihi..ok gak biru nie sis..=)

Mama Zharfan said...

anje..hadiah ariff yg sponsor contest anje tu belum sampai2 lagi sampai ari ni...bila yer exactly dia pos?

Gieyana said...

suka kaler pink first..tp kalau dh byk pink, prefer kaler putih..:D

Cik Jue said...

anje ok je warna biru..tulah asyik warna pink je..cik jue sekarang tengah kurangkan warna pink utk farisyah

Hidayah said...

yang bees tu comel ape..cuma kaler putih la kan..biru pun ok lau tanak kaler pink (pink yg 2nd tu chantek hehe)

eima said...

biru pun cantek ..warna universal dear...

Ummi Dania Yasmine said...

Baju princess dan bee tu cute :-)

amyeryn said...

**mmg bj bli hytex tp bkn yg bli br2 ni..lama dh bli tu

mamalieyna said...

PINK DH BYK AMBIK JE BIRU ..CUNLAH...ARI TU HMPIR2 NAK BELIKAN ARIF KALER PUTIH BEE TU..TP TK JD PLAK..KALAU TAK DH CDGKAN AMBIK YG TU, LEH SEDONDON..HEHE..BIRU CUNG!

eT said...

cantik jugak kaler biru tuh...
kaler terang lambat nmpk buruk..hehehe...
proceed je la biru...kalo xmuat, meh pos kt sini...:)

MEH JOIN TEKA TEKI ME WAT..:)

♥Azie♥ said...

kita mmg suka warna pink...cantik...

MamaYatie said...

Anje,biru tu mmg cantik..tp kalo saya, saya pilih gambar bee tur sbb flexible sket..boleh jer dipakai boboy/ gegirl rasanya

[-suziey-] said...

yg bee color kuning tu lawaaaaaa

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.