Followers

Sunday, December 12, 2010

♥ Pening....Pening....Pening.... ♥

Mata dah makin kuyu & layu nak tidok
semua kat rumah ni dah tidok kecuali mama la...
tengah berusaha nak terjah bloger2 yang join contest mama
dah siap copy lisitng cuma nak copy gambo je
kali ni mama tak berapa kejam nak checking satu2 sampai ke lubang cacing
lebey kurang sudah la, niat wat contest untuk suka2
kalo dah sampai nyusahkan semua orang  tak best la kan
tak sangka dapat banyak sambutan utnuk contest black & white
yang birthday tu cam kureng sikit, maybe ramai yang tak celebrate @ tak snap pic
kalo ikutkan hati nak TUTP awal je, sebab la ni tak leh open blog kat opis
so masa terhad sikit nak terjah blog....tapi kesian plak mana yang tak sempat nak join tu
haye...berapa kali tapi daa....mama dah copy hampir semua peserta
hampir je k, bukan semua, mean banyak lagik la yang tak copy
esok kena siapkan, tadi pi sesi riadah kat taman, tu yang penat sangat
TQ pada yang sudi join, pada yang lom masih sempat lagik k
maybe mama close hujung bulan ni, bagi masa untuk mama k, sorry sebba delay....

8 comments:

mama rifQy said...

NO HAL LA ANJE! na sabar menanti !!

hehehe..

** na pon teringin nak jmp ngan balqis LIVE..bile ntah!! na mmg keje sabtu.tapi halfday..arini je full sbb ade bengkel!!

Mama Hanim said...

relaks anje.. slow2 ok..

oppss, sori blom sempat nk join skali..

Mama Zharfan said...

memang pening bila organize contest ni...:)

mama tisya said...

jgn pening2..nanti kita join..jgn tutup awl

AshAnas said...

Lupa plak shira lom join... ekeke... hr ni free sket... stgi shira buat entry ya...

Zur@ZaRi said...

keep it up!! gud luck=)

mamalieyna said...

TU LA INGT NAK JOIN YG BESDAY NYE CONTEST TU, TP PIC CACAMARBA JE, TAK JD JOIN..HUHU..

wan nurul hezrina abd halim said...

relex anjer mmgh pening cket kalau organize contestnie.nak2 masa terhad ditanbah pulak tak ley bukak kat opis..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.