Followers

Tuesday, December 21, 2010

♥ Permohonan Maaf Secara Terbuka ♥

Salam & Selamat pagi semua...
tak tau dari mana nak mula, tapi tujuan mama adalah untuk memohon maaf
pernah update citer pasal ni kat entry sebelum ni
tapi ni nak cakap lagik, bukan nak aibkan sape2
tapi tak nak timbul syak wasangka dari mana2 pihak
mama MOHON AMPUN & MAAF kepada semua pemenang
contest mama B4 this dimana masih ada lagik pemenang yang tidak menerima hadiah
dari pihak sponser, mama dah deal denagn sponser thru EMAIL, YM & SMS
then b4 this sponser ada bagi feedback nak pos hadiah berkenaan
kepada pemenang dalam tempoh masa 2 minggu
tapi ape yang mama dapat tau dari pemenang, hadiah still tidak diterima
sehingga kini...so hadiah tu tak de kat tangan mama, sponser janji nak pos terus kepada
pemenang, ape yang boley mama katakan disini
sekiranya hadiah berkenaan masih lagik tidak sampai ke tangan pemenang
sampai hujung bulan ni, mama akan gantikan hadiah berkenaan kepada pemenang
mama mohon maaf banyak2 atas segala kesulitan yang telah berlaku
mama rasa bersalah plak bila pemenang tertunggu2 hadiah masing2
kengkadang organize contest ni bukan senang k
dapat banyak sponser, then sponser plak wat hal
sedikit sebanyak telah mencemarkan kredibiliti blog mama ni
ye la walaupun blog mama ni tak sepopular mana
tapi sekali kita wat silap selamanya orang akan kenang tol tak
so for this time punyer contest, penaja memang superb
mama dah kaji selidik, hope tak de la error lagik k
dah tak sanggup menahan malu pasal dilema hadiah ni...
mama tak mau mention sape yang berkenaan, so mana yang tau tu
harap maklum je k...mama ada wat entry pasal feedback sponser melalui SMS b4 this...
bukan sengaja mama lambat2 kan...tapi mama pun tak paham kenapa...

p/s ada yang serik nak join contest mama?hope tak de k, kalo mama akan gantikan hadiah tu balik k

25 comments:

Huda said...

rasenye pemenang boleh terima..bukan sengaja kan :)

mama rifQy said...

ala sian kat anje! ye la kan..mesti anje akan rase bsalah gak! sian anje! na paham anje!

takpelaa..mungkin nanti sponsor tuh akan sedar la kot.

alaaaa..ikhlas,,na tak serik pon..sbb na tau anje baik! kite kenal ngan penganjur contest..so tak de mslh bile hadiah tak dapat or lambat.sb bukan penganjur yang bsalah..sponsor yg bertanggungjawab..tapi ye laa..sbg penganjur sedikit sbanyak kite ade t/jawab gak kan..sabar ye anje!!!

nur said...

risiko juga ye kalau ada sponsor2 macam ni
ALL IN ONE

Gieyana said...

As Salam..tue yg susah tue kan! klau ku wt contest mmg x mo owg sponsor2..kecuali mmg betui2 kenal..aperpon kita dpt learn from mistake kan..:D

eT said...

btol tuh...tambah2 sponsor yg ssh nk deal lagi la haru...

Cute MuM said...

kesiannya mama balqis.. mesti rasa bersalahkan bila hadiah tak sampai pada pemenang.. walaupon salah penaja, tapi orang ingat mama balqis yang xpos lagi..

harap penaja tue dapat tunaikan janji yer.. kesian pemenang yang tiap2 hari tunggu posmen datang bawa hadiah..

MRS. K said...

takpe anje..
take ur time..

hadif tak kisah!
hikhik

MamaYatie said...

nak buat camner, yg penting anje dah usahakan yg terbaik! saya sokong anje buat n3 penjelasan ini..at least anje dah cerita keadaan sebenar..hopefully mereka patut take action tu akan action secepat mungkin, pemenang plak semoga sabar menanti.

ch@ said...

kita cadangakan kalau sponsor tu, biar bagi kat anje dulu, nanti anje agih2 la. nama pun sponsor, kena la rela kan? rasanya lebih jimat. hihiii.

Fieza79 said...

lorr...tkpe bagi yg fhm tu sure dorang leh terima tu...Anje dh nk ganti adiah tu ok laa...susah jgk ehh bt contest yg melibat kan adiah sponsor ni kan..

Sharifah nor said...

tak mengapa merendah diri..rasanya semua boleh maafkan..jgn serik pulak nak buat contest..tau..

ibuayahdamia said...

ITULAH MASALAHNYA ..
kadang2 niat kita dah baik...tapi org lain pulak wat hal..last2 nama kita gak yg kena tempiasnya..huhu

tak pe lah anje...harap2 pemenang2 faham situasi anje ni..

[-suziey-] said...

lor ade lg ek yg xdpt hadiah..haih kesian winner..pstt..sape sponsor yg xbg hadiah lg tu?

Ummi Eisya said...

emm mmg tul..sekali kita wat silap,selama lamanya org akan ingat..
tapi mmg dugaan wat contest ni kan..harap yang menang tu fahamla..nak deal pihak ketiga ni susah skit..ceh,mcm aku lak yang menang..hihi..

p/s-tak sempat nak join contest anje..ingatkan hari ni last..:(

Farra Dhelina said...

bsabar lah ye anje..nsht fra, klu anje deal dgn sponser ni, biarlah anje dptkan hadiah siap2, then bila dah ade pemenang, lebih elok rasanya anje pos kan sendiri..itu paling terbaik farra rasa..sekadar pendapat ye anje :)

AshAnas said...

hadiah anas dah sampai, dari kak [-suziey-], thanks a lot...

Atia Adina said...

huhuhu...tak pasal2 mama kene gantikan adiah tu....harap si sponsor menunaikan janjinya.....tak baik tau

mama tisya said...

sponsor yg punye hal,organizer pn turut terlibat...bab ni yg tk brp suka tp nk wt camner kn...

ibu_BatRiSya @wardah said...

SUSAH jugak kadang2 bila byk sponsor...kene selalu follow up la..

mummy_ayu said...

ayu dah dpt dah...

Mama Balqis said...

hmmm..ada jgk sponsor tak ikhlas nih...pasni kena mintak sponsor hantar hadiah kat penganjur contest then baru penganjur boleh annount nama sponsor

Zur@ZaRi said...

ermmm... macam2 hal kan=))

~~@lyci@~~ said...

bisalah.. blogger pun manusia biasa jugak.. x lari dr kesilapan.. betul x mama??

Mama Zharfan said...

it's not ur fault pun :) me ok jer :) me akan terus join & support all ur contest ok :) frens-frens kan :)

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

nk buat cam mana bukan salah penganjur..salah penaja2 di lura sana..saguhati kyra dah lama sampai..tu la susah pulak ada penaja yg berperangai begini..sabar yea anje..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.