Followers

Friday, December 10, 2010

♥ Ratu Unfair ♥

ape yang UNFAIR???sebenarnya FUN FAIR k tapi balqis suka sebut UN FAIR
Malam PH -- Public Holiday kami ke FUN FAIR rawang
balqis ni memnag ratu fun fair k....dalam 2 bulan ni dah 5 kali rasanya
bawak balqis pi fun fair...3 tempat yang berbeza
fun fair kat rawang ni best sebab banyak menan untuk kanak2
nama pun fun fair kan memang tempat untuk buddak2 main
habis RM10 je tiap kali ke fun fair
sebab balqis bukan suka main menan banyak2 asal dapat main 5 permainan jadik la
kat sini lagik murah dari Fun Fair Subang Bestari k
1 token RM2, semua menan kanak2 1 token je
so puas la main sampai 5 menan
jom layan gambo yang mama snap, tapi pakai hanset cap ayam je k,
sebab card reader camera tertinggal kat laptop papa, so tak leh nak snap

menan helicopter


balqis naik keretapi, so cute keretapi ni
tak pernah tengok kat mana2 fun fair lagik

say cheese.....
asyik tunjuk trademark 1 Malaysia jerk

ni menan2 ada kat situ, pecaya tak kalo pi fun fair kami tak pernah main menan2 tu
selalu bawak balqis je main menan

naik keretapi mini plak

menan orang dewasa, gayat tol mama tengok ada jugak orang berani naik ek

dengan doraemon plak...balqis kata baju doraemon tu sama cam baju balqis
biru + putih

naik kuda ku lari gagah berani....
tinggi giler kuda ni so terpaksalah papa temankan
nak harapkan mama nanti pening plak sebab kuda tu pusing2

ni menan buaian plak untuk dewasa tapi tak tinggi sangat cam kat Kuala Selangor

haq ni untuk kanak2 so sweet mickey mouse
balqis tak mau naik sebab tak de geng...
so dah main 5 menan perabis RM10 kami balik....

PH yang penuh aktiviti sampai naik penat mama
mula rasa malas nak keje besoknya...
tapi apa kan daya keje melambak kat opis...hu....hu...

p/s 29 sampai 31 Disember ni mama cuti panjang....kemana agaknya kami pi ye???

23 comments:

cik puan akish said...

vavava...sonot tau g funfair tuh...lame killer tak g...

ibuayahdamia said...

ingat ke apa yg unfair tadi...hehe.
suka tul erkk balqish main menan ni...nama pun budak2 kan..

wan nurul hezrina abd halim said...

wah rajin tul anje bawak aqish g fun fair..maira tak pernah g lagi..nnt bwk bila ada masa.

mama rifQy said...

wah..na xpnh lagik bawak Iqy ke Funfair!!
seronok tengok balqis main!!excited gituuuu!!

Nak g mane anjee!!

chugie said...

oo fun fair rupenye ekekeke..

sy x pernah lg k fun fair.. tengok dr jauh je.

Nana said...

ktorg mmg xpenah bawa damia g funfair hehe
sebab kalau g funfair rasa duit cepat je sedut
kalau takat g playland kt jj tu ada la hehe situ murah skit kan

Cute MuM said...

Dah lama tak g fun fair.. kami kalo pergi mesti main Bingo.. Kat rumah dah ada lebih 10 ekor anak patung yang besar2 tue...Rindunyer nak g..

zurazari said...

waaa.... sonok nyer dier g jenjalan... aritu g funfair kat pesta pulau pinang... tp adam masih kecik sgt nak g memain nie... mak pak yg excited terlebih=)

Zaidah said...

rupanyer gie funfair...ingatkan apelah tadik....yang penting seronokkk kannnn

e.l.i.s.s.m.i.e said...

blom pernah lagi pergi unfair ni :)

Cik Jue said...

wah sonotnye balqis nie..

Adam Nuha said...

funfair ni sampai bila ek? lokasinya kat mana?

...etiey erywan♥ said...

hahha..bukan balqis jer tau suka. si auntie yg dah makin mua ni poun ..teringin juga pergi. tingat zamn kecik2 dulu..:P

Mama Zharfan said...

my zharfan pun sama spesis dgn balqis hehehe ariff takut nak naik sbb masih kecik ;)

ieda said...

seronoknya balqis , happy jer di layan oleh papa yeee .. huhuhu

anak2 akak x merasa lahh gi funfair nie .. hubby x suke bawa .. x pernah layie .. even akak nak gi bgan hubby ajer punn dia x nak ..

anak2 pernah minta .. alasan akak ibu dan ayah x der duit jerlahh heheh terus mereka diammm uhuhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

aik
td posting ni kul 11++ dah kuor..dia kuor balik kul 2.32 agagagaga

ratu unfair? fair n lovely ke balqis? eheheheh

Fieza79 said...

uit..g funfair...best nyaa..
mana la nak pegi tu cuti pnjang...

Gieyana said...

perghhh byknya menan..kalau bw Nureen sure x larat ku nk kepung!huhu

eB@mamaAerish'n'Aed said...

singgah ptg...

best ooooo... suker

jemput singgah amek awards yer... >_<

CatlinaFly said...

tak pernah lagi bawa E-ein..kena tunggu dia besya sket huhu

tiefazatie said...

sis..suka betul balqis wat sign 1 malaysia nie..hihi

nba-Nur said...

Seronoknya bawa anak jalan2..

amyeryn said...

ratu unfair btul ye balqis...hhehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.