Followers

Tuesday, December 7, 2010

♥ Salam Maal Hijrah Untuk Semua Rakan Blogger ♥

Salam & selamat pagi semua, bersiaran sebelum mulakan aktiviti ari ni
ari ni ada ramai kat rumah mama, BIL sekuarga datang dengan MIL
so dah ramai2 ni soronok wat aktiviti bersama kan
ari ni kami planning ke SPA, GYM & Swimming pool
tapi anak dara mama tak bangun tidok lagik
so semua kena tunggu dulu sampai anak dara mama ni bangun
malam ni kami nak wat edisi terjah ke I-City
sellau baca kat blog kengkawan pi I-City tapi mama tak pernah pi
so dah ramai ni sonok la kalo pi ramai2 kan...
nanti mama update citernya k
dah lari tajuk plak...Salam Maal Hijrah untuk semua rakan blogger mama tersayang
semoga kita sama2 peroleh keberkatan
kejap je masa berlalu dah nak masuk tahun baru...

Salam Maal Hijrah
Doa Awal Tahun
Doa Awal Tahun

sama2 kita renungi & menghayatinya k...

p/s lom pi terjah blog yang join contest mama, malam2 sikit nanti mama terjah k...

7 comments:

ch@ said...

salam tahun baru buat anje sekeluarga juga :D waaaa bestnya p ict, kita pun blm pergi lagi. hari ni mrABi kerja... sob..sob...sob :(

mama rifQy said...

bestnyee anje dapat g jalan2 ramai..teringin nak g Icity!tapi bile ntahhhhh!!

smms said...

salam maal hijrah ..

ieda said...

salam maal hijrah juga .. mogha tahun ini mendapat keberkatan sepenuhnya aminnnn :)

amyeryn said...

salam maal hijrah...oo br nk p spa ,swimming pool tu...ingtkn dh p..have fun...bestnye nk p icity..kita pn tk smp2 lg

arini tkde plan pn tp td hubby ajk jln2 wangsa walk ptg skit

tiefazatie said...

salam maal hijrah sis..=)

~~@lyci@~~ said...

salam maal hijrah mama..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.