Followers

Thursday, December 9, 2010

♥ Selepas Swimming Pool Kami Ke SPA ♥

Entry sambungan semalam, lepas mandi pool kami ke SPA plak
pi kat The Mines Wellness Spa & Sactuary
sampai pun dah dekat petang lepas zohor
sebab b4 tu kami pi rumah sepupu papa
penat2 kesana sini, balqis hampir2 tertido
after solat zohor kat hotel The Mines tu kami terus ke SPA
jom layan piccas

kat hotel The Mines

mama & MIL....so sporting k temankan mama pi SPA
kami bergamba kat tingkat 3 hotel...angin sepoi2 bahasa
balqis suka dok kat atas ni, katanya angin kuat la mama...
best2 rasa cam dok kat tepi laut jerk

pandangan dari atas, kat sini ada beach buatan k, kira tiruan la
tapi balqis dah mandi kat Pool so papa tak bagi mandi kat sini
lagi pun sebab ada pasir yang ala2 tepi pantai tu
balqis ni penggeli tak leh kotor k...

B4 ke spa tengah tunggu lift

pandangan laut buatan


balqis punyer turn plak posing2 kat hotel tu
denagn mickey mouse pemberian mama Haidar
suka sangat mickey mouse ni kemana2 pun dok usung mickey ni
anak dara ni sampai dah mandi 2 kali pastu tukaq baju

tengok la kasut balqis tu asal boley je k..
terlupa nak bawak kasut sib baik dalam kete ada satu

cam tak ikhlas je nak bergambo...
now balqis susah sikit nak snap2 pic ada je alsan dia bagi

layan piccas balqis lagik k

malu sebab papa cakap balqis dok nampak cependa
terus dia tutup cependa dia



aik mana gambo pi SPA....mama tak snap la
tak leh bawak camera & hanset k...
nanti tersnap pic orang mandi plak...
so mama pi wat facial, sauna & jakuzzi je...
tu pun tak lama sangat sebab nak cepat punyer pasal
next time leh la pi lagik, kali ni tak sempat pi GYM pun
sebab papa penat nak layan balqis
 
p/s PH yang penat gilos jalan2 ke sana sini...tapi yang penting BEST....

18 comments:

Nana said...

beznye sekali sekala manjakan diri wat spa, facial
kita ada gak dpt facial harga promo
dah bayar
tp xpegi2 lagi
xpired bln 12 ni
kang xpasal2 burn kang

Huda said...

hehehe..comel aqish posing2 gitu :)

mama rifQy said...

cekci balqis! nampak spender!hahahaa..tapi sumei jeee!

Fieza79 said...

woww g SPA...mesti best bermanjaan diri di situ...

gamba2 Balqis lawa2 la..kiut miut..anje pakai DSLR ker..? hehee sebok je tanya..

akmafaizal said...

wah p jalan2 kat mines..sonoknyeee :)

~~@lyci@~~ said...

bestnya mama sesekali dpt ke spa.. merehatkan bdn & minda kan..

CatlinaFly said...

comel tul balqis..suke tgk dia pakai baju kaler2 ni..:) bestnye gi berenang!

[-suziey-] said...

erkkk PH tu ape?
comel nye balqis posing2..best la tgk lautan buatan tu..hehe

az rina a.k.a jaijina said...

besnya anje..rina dah lame tak pg spa..sesekali nak kene manjakan diri jugak ni..

mamaqari said...

wah bestnyer merehatkan diri dkt spa

Farra Dhelina said...

waaa..bestnya..kt kat rumah je..hehe

NM02 said...

hi anje. salam kenal dari saya. jom tukar link.. saya dah follow awak ni. kalu sudi sila la follow saya balik eh. makaceh..

tinggal jejak ni...

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

sedapnya badan diurut2...mesti segar je lepas tu kan..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

buat facial best..sampai rasa nak tido2 je kan..

~Siti Hajar~ said...

bestnyer dpt p SPA, sy dl p SPA ms mula2 nak kawin tu aje..8 thn yg lalu..huhu

eima said...

besh nye ....berjalan ....lama dah tak pi berjalan ...

Mama Zharfan said...

bestnya pegi spa...me dh lama mengidam ni..kat sini spa mahal :p

ibuayahdamia said...

wahhh bestnya gi spa...memang rasa dunia ni kita yg punya kan...hikss

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.