Followers

Tuesday, December 14, 2010

♥ Edisi Nuffnang - Setelah ianya Menjadi ME hu...hu....♥

AWAS!!!!entry ni bukan nak nunjuk2 tapi ikhlas nak berkongsi citer
ok semalam buakk Nuffnang tup2 ada error amaun RM akaun Nuffnang mama
dah dekat RM200 tup2 tengok ada RM14 hengget je...
menggelabah la ape kes ni tetiba je kena potong
rupa2nya ada error pagi tu, haish.....nasib la ingatkan mama ada wat salah
pastu kena hukum dengan Nuffnang...
3 BE mama untuk personal blog nampak cam dah tak running lagik
hati ada sedey sikit la k....cam dah tak leh nak earn duit
tup2 dalam tengahari check semula, rupanya itu 3 BE dah stop
Nuffnang bagi 2 lagik BE baru untuk personal blog mama
heran sungguh la nape la blog contest mama ni leh dapat banyak BE
kalo dapat kat blog personal kan best, leh la runningkan amaun tu
ni kat blog contest so dengan gigihnya join banyak2 contest...
tapi ape pun bersyukur dengan ape yang mama dapat
plan kali ni cam nak kumpul banyak2 je baru nak cash out....

pada yang dapat banyak BE tu tahniah k
mama paling tinngi pernah dapat tak sampai ratus pun
ada la puluh2 je....

p/s TQ Nuffnang....

16 comments:

Zur@ZaRi said...

biler la agak nyer zura nak meraser dapat BE kan... sedey gak tgk org lain asik citer pasal BE jer...=(

Mama Zharfan said...

congrats anje ;) me yilek la BE baru, nuff kedekut dgn me bab2 BE ni..ada satu jer BE tgh running...better than zero lah ;)

ct rahani said...

wah syoknya.. Alhamdulillah rezeki kan..

ibu_BatRiSya @wardah said...

woww...banyak plak dpt cash out nanti..bestnyer..!

mummy_ayu said...

wah...ok la tu..meriah tul..ayu punya BE still 1..bila nak bertambah nie...?
akan ku tunggu dgn penuh sabar...

ieda said...

ok lah tuu dik .. ada jugak BE .. akak nie hermmm entahhlahhh :(

Hezesuze said...

ok latuh...uols kan blogger tegar hehe

mama tisya said...

kita tkde be br..sedih

Cik Jue said...

anje nak jugak....huhuhuhu

mama rifQy said...

nape la BE na tak banyak macam anje nih! best la anje nihh!heehheeee

wan nurul hezrina abd halim said...

wah tahniah anje..memang master gakkan dalam bidang nuffnangnie..

aanie said...

sonoknya mama dpt byk BE...

~aSHa~ said...

ehehehe BE sy dok bape nak aktif...dan jarang tgk...tapi dgr gak cerita pasal smlm...

tiefazatie said...

wah...ok la teu sis..teruja tgk BE sis yg masyuk nie!hihi..tahniah sis!

zura@iwan said...

bestnya anje...dh dpt nuff ratus2...sy x nek lg pon...huhu

ibuayahdamia said...

banyak tu BE...murah rezeki..
doa2kan ayu dapat BE baru gak yer...hehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.