Followers

Wednesday, December 8, 2010

♥ Template Pilihan Anda ♥

Salam & Selamat pagi, tergesa2 nak online ni
ikutkan hati malas nak keje ari ni sebab penat sangat dengan aktiviti semalam
ari ni nak citer pasal template
la ni banyak template blog leh di download dari website
sellau amik dari BTEMPLATE je, tapi template yang mama guna ni je dari website lain
B4 this suka template 3 coloum sebab suka ada gadget kiri & kanan
tapi now rasa nak berubah angin nak pakai 2 template plak
sebba nak upload gambo besaq2 rasa cam tak puas je gambo tecik2 ni
tapi tak jumpa lagi mana yang berkenan di hati.....

1 column

2 Column

3 Column

4 Column

bagi mama kalo template 4 column ni nampak cam serabut sikit sebab penuh sangat widgetnya
mama suka 2 @ 3 column je....

p/s column ape pilihan kengkawan??ada sape2 tau kat mana ada lagik website tempalte2 yang best2 ni???

16 comments:

MRS. K said...

3 kolum ok kot..hehehe

Mama Hanim said...

Tq anje..info yg bagus tu.. template blog anje mmg dh menarik pn..

Hezesuze said...

wah! kalo template weols bleh tuko tak anje?? bab2 tuko template nie mmg weols tak reti huhu

Farra Dhelina said...

fra suka 2 colum..nmpk lebih kemas :D ..la ni guna blgspot pya je..hehe senang..tgal pilh je..

eima said...

guna blog in draft je ... design template tuh ...
nk ejas cam ne pun tak pe ...

Adam's Journey said...

Liza suka 3 column tapi yg baru ni nampak cam 2 column je walupun sebenarnya 3..

SYaMiLa said...

kak sya suka template 3 column...then kalau nak blog cepat loading...pastikan widget dua2 dok sebelah kanan... ;-)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

eliss alter sendirik ajer dr template minima.sebab kalo amik template orang, rasa ader jer tak kena :p

dan prefer 3 column atau 2 column :)

az rina a.k.a jaijina said...

rina suke 3 column tp tak brape kretif nak susun..nanti jadi serabut pulak..so amik 2 column ajelah..

Zaidah said...

zai suka 3 column taklah panjang sangat sampai ke bawah...guna aje template kat blogspot..klu nak make-over pun senang...

wan nurul hezrina abd halim said...

suka yang 3 column.tak berserabut sangat

mamalieyna said...

kak eina suka macam2 partern..sbb tu tak pernah puas hati, rajin tukar2 hehe..last2 tempah..haaa lama la kot bertahan tu..hehe..

MamaRifqy said...

na mmg lagi suke yang 2 template..nampak kemas.macam Farra..blog sama ngan farra..lain cikit je..lagipon gambo leh tempek beso2!chantek n puas hati =)

ieda said...

same cam akak .. suke yg 3 coloums jer .. kemas dan x serabut mata hehehhehe

Mama Zharfan said...

me suka jer my current template sbb boleh letak pic XL saiz ehheheh

nieda said...

suka 3 column..lepas dari 3 cam serabut je

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.