Followers

Thursday, December 23, 2010

♥ Terpengaruh Sudah ♥

Semalam ada citer pasal dapat Hadiah untuk contest dari Rina kan
ada 4 helai pyjamas, semua cute2 belaka
mula la terpengaruh nak beli lagik untuk balqis
sebelum ni ada dapat sehelai atas kemenangan GA MOBS
mama dapat voucher then tebus amik pyjamas warna biru
http://damiaqish.blogspot.com/2010/12/kami-ke-kd.html
so sweet kainnya bergetah, mama beli untuk size 2 years...
then mama tanya rina kat ne dia beli baju2 tu
sebab mama tak pernah jumpa website yang jual pyjamas cantik2 camtu
then rina pun bagi la websitenya
wah banyak design la kat website tu, semuanya menarik k

patern ni memang dah terpengaruh siince tengok Aqeel anak suziey pakai
so sweet la warna peberet mama jugak ni
carik kat website lain tak de
ni pun cantik gak
warna merah pun cute
pink jangan cakap la k
memang cantik giler2
purple ni pun mama suka sebab balqis tak de baju warna purple

ha...ha...dengan blog ni semuanya leh tergoda k
mama nak beli 5 pasang sekaligus RM105 so sepasang jatuh regenya jadik RM21 jerk
ada banyak lagik tau website tu jual
yang warna putih pun cantik2, tapi mama tak nak beli untuk balqis
takut cepat kotor, so nak mintak pendapat kengkawan dulu
baju ni ok tak, kalo dah lama2 basuh getah dia jadik meregang tak
any complain???

p/s ada la kawan mama cakap...beli baju tido sampai RM25 sepasang untuk wat tido je???berbaloi ke???
sape nak tolong jawab silakan???

18 comments:

atty's said...

baju budak2 sekarang lawa2 sgt..jeles nie .

az rina a.k.a jaijina said...

betul anje, rina tgok pn rambang mate..cama nak pilih semua aje, ahaks..

Cik Jue said...

alamak anje dah mempengruhi cik jue..nampaknye comel je..dah ade satu tapi rasa nak tambah lagi untuk anak dara....

mama tisya said...

cantik2 belaka....suka yg pink& purple tu....bab bli bj tdo mhl tu terpulang...kalo ada duit lebih tk slh...kita rsnye tk bli yg mhl2..bli yg murah2 je...hehehehe

[-suziey-] said...

hiks..comel sumenye..tu la dorang jual bundle la plak.hahahaha ade yg jual satu2 tp mahal sket..tp ok kualiti dia mmg ok..kt dh basuh ok..xmengecut n xmengendur..masih elok :)

mummy_ayu said...

baju tido nie sgt ok....sgt selesa kids pakai..ayu pun banyak da beli untuk Ian & Iris...tapi amik size besar skt dr umur..mcm Iris 2 tahun, ayu amik saiz 3 tahun..baru tahan lama cikit..

mummy_ayu said...

baju tido nie sgt ok....sgt selesa kids pakai..ayu pun banyak da beli untuk Ian & Iris...tapi amik size besar skt dr umur..mcm Iris 2 tahun, ayu amik saiz 3 tahun..baru tahan lama cikit..

Huda said...

huda ade beli 1 utk husna hari tu..made in malaysia dia tulis situ, kain dia ok,..sejuk dan x mengecut lepas cuci..

Zimah said...

mmg comel baju tu..bg sy la kan..Rm25 utk baju tido tu ok laa..sekali sekala beli..pakai time tido umh sedara mara ke..time tido kat hotel ke..balik kg ker? tp terpulang kepada masing-masing..mcm sy jenis xkisah..utk anak kan..duit boleh dicari..kasih syg tidak boleh dicari ganti..

maslinamansor said...

meh mas nak tolong jawabkan...

berbaloi.... sebabnya, kain nya selesa dan secara lansungnya anak2 nak tido pun selesa.

mahal mmg mahal tapi kena la dengan kain/design nya. Malahan tahan lama.


baju dah memang cantik, senang cerita kalau tetiba nak makan malam kat luar... xpayah nak tukar2 baju. Baju tue dah sedia cantik...

sekian... :)

ummiaqeef said...

comei kan...tp aqeef rimas pakai longsleeve...rugi je,dia nak pakai seluar je..sekarang ni lg,pandai pilih baju sendiri,hadoi!

Nad @ MamaZakwan said...

zakwan pun ada!!kite pun suke blikan zakwan pyjamas ni..skrg zakwan ada 10-12 pasang!heheheh..

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/11/dulu-tak-suka-sekarang-tiap2-malam.html

ada yg ok, ada yg tak ok..tgk jenis kain.kalu basuh gune mesin,dia jadi gedeber..tp mmg selesa..nak nak skrg ni asek ujan jek mlm2..pastu zakwan jenis yg tido takmo selimut!

kalu ada yg kate tak berbaloi rm25 sepasang tu..terpulang kt pendapat masing2 la..kalu kite ok je..jln2 mlm2 pakai pyjamas ni pun cam ok jek sbb coraknye cantek2 n kaler pun terang2..apa2pun, terpulang kt masing2,hehe.. biasenye kite beli skali 2set..dpt rm48 free poslaju.beli dr FB..

Sricahaya said...

mmg cun..baju2nya pun cantik2..

Mama Zharfan said...

ok jer..comel--berbaloi2 beli ni

Hazlyana Duang said...

baru jer beli pyjamas ni untuk qhilfi..amik la 2 pasang..dapat harga rm20 sebab kawan yang jual..hehe..sekali sekala beli baju mahal skit untuk anak takper kot..saya kalo beli murah rm10 sepasang yang agak berbaloi selalunyer beli brand pigeon kat jusco..tp yg x bestnyer kaler putih plak..so jadi baju basahan ari2 jer la

lily azliyana @ mama zara said...

yg kaler pink tu cantek giler!!!!heheheh..tk pernah lagi belikan Zara pyjamas mcm nih..die mcm tak berapa minat pakai baju2 cmni..klu leh siang malam pagi ptg nk pakai baju gaunnnnnnn jek manjang..huhu

ch@ said...

hahaha abaikan orang yang cakap cenggitu, kekadang kita pun tak sengaja beli baju oni, blk rumah tengok banyak pyjamas. biarlah mahal pun bukan sekali pakai. boleh juga bawa jalan2 waktu malam. kan cantik. kita minat yang bee tu, warna kuning kan, hihiii anje tolong belikan. keke.

Atia Adina said...

heheheh....saya kalo kua malam....pakaikan atia baju tido terus...senang....balik terus tido...tak yah tukar baju dah....jadi adalah berbaloi beli baju tido mahal itu...heheheheh

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.