Followers

Monday, December 6, 2010

♥ UV Merudum VS BE Bertambah ♥

UV mama makin berkurang la ni, dah tak daya nak  ngekalkan
semenjak Blogspot kat opis mama kena blocked
so tak de masa nak wat fresh komen kat blog kengkawan
so kurang BW ke blog lain makan kurang la BW ke blog mama
tak pe la mama hanya mampu berusaha setakat yang boley
selebeihnya hanya berserah....cam pasrah je kan bunyinya
tapi blog mama tetap update k, cuma tiap2 ari kena prah otak
nak pikir idea nak tulis citer pasal ape kat entry blog...
selalunya kalo after weekend banyak la citer yang leh dikongsikan...

ni la graf Nuffnang mama yang dah jatuh merudum
tapi Alhamdulillah still ada lagik UV dari kengkawan semua
TQVM ye sudi support blog mama walaupun dah tak leh on9 kat opis
namun bagitu....

Alhamdullillah rezeki masih lagik milik mama
weekend mama bukak Nuffnang then tengok BE bertambah lagik 3
then ada BE yang dah bertukaq kepada ME
syukur rezeki yang diberikan, makin bertambah RM dalam akaun mama
pada kengkawan yang sunyi dari BE, janagn sedey k
semua ni terpulang pada rezeki masing2, ape yang kawan wat
hanya perlu kekalkan UV masing2, jangan dijadikan tak dapat BE maka
kengkawan semua tak de semangat nak berblogging
kita berblong atas dasar suka2 sambil mencari pendapatan lebey kan
so tak de la berblogging ni menjadi satu hobi yang sia2 betul tak?

p/s malam nanti mama wat acara marathon komen kat blog kengkawan k...
p/s Selasa PH so kami ada aktiviti ke SPA, SWIMMING POOL, JAKUZI & GYM...selamat bercuti semua.....

13 comments:

~~@lyci@~~ said...

wah, byk jugak BE mama tu.. alhamdulilah.. salam maal hijrah mama dr alycia & family ;)

mama rifQy said...

bestnyerr anje!uv merudum pon still banyak tauuuuu!!huhu

jeelessss tauu!!

**sHiKinn** said...

sukanya dapat be..bila la kita nk merasa..hee:)

Cik Jue said...

tahniah..ye..

aanie said...

sokong dgn mama...rezeki masing2 kan?mcm sy, BE ada..tapi amountnya skit je..mcm xde amount je..huhu...

Mama Zharfan said...

tu la, me ada 2 jer BE yg tgh running..so semangat BW masih ada, cuma tak delah beria-ia sgt :) maintain UV 400-600 jer daily :)

all the best yer anje

LisaVsKhusairi said...

alahai anje byknya BE...mama punya ada 2 jer 2 pn kt blogshop je...cmna nk naikkn be ekk..n nk suh ada gak be kt blog contest n personal..jeles tul tgk blog org byk be..hehehehe...

Nana said...

xpe anje
janji nuff masyuk hehehe

Atia Adina said...

banyaknya...murah rezeki sungguh ni

tiefazatie said...

wah!!teruja tgk BE sis..star pun byk nie..best2..

mama tisya said...

masyukkk even tkleh berblog time opis....

wah p spa,jakuzi..best2

Em's Family said...

agree, since blogging pun bende yang kite minat, tak salah nak change it to money :)

ibuayahdamia said...

tak der rezeki kat UV, ader rezeki kat BE....tuhan maha adil kan..

masyukkk tu banyak BE..alhamdulillah

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.