Followers

Monday, December 13, 2010

♥ Weekend Ke Taman Metropolitan ♥

Selamat pagi semua,sape tau Taman Metropolitan tu kat mana
dah macam citer cicakman plak, suzie mesti tau kan
sebab dekat dengan rumah suzie, taman metropolitan ni taman pemes
ornag main layang2, balqis suka pi taman ni
leh dikatakan every weekend kami akan pi sini kalo tak de jadual ke tempat lain
sebab tamannya yang besaq & tenang, ada banyak pokok2 udara segar 
palyground yang besaq...
so weekend ari tu mood model cilik ni happy, so dapat la hasil snap yang cantik
Kami baru sampai kat taman, balqis sibuk dengan gula2 gincunya tu
jom layan gambo2 balqis posing2 kat taman k





mama & balqis, papa mane???papa dok layankacang kuda...hu...hu....
kat playground ni ramai budak2 so tak sonok nak main sangat
kalo kat Giant KD best, happy nak main

tu je la aktiviti weekend ni, plan nak pi mandi pool terbatal
sebabnya....tut........
minggu depan papa plan pi Mines Resort City...
cadang nak pi jom heboh pun tak jadik
sebab biler dah malam semua dah penat balqis pun dah tidok
malas nak pi time siang sebab mesti panas terik kan
nanti balqis naik angin plak...
ape aktiviti esoknya.....SUPRISE.....

p/s b4 this papa tak suka bawak kami pi jenjalan, tapi la ni balqis dah pandai main, every weekend papa wat plan nak bawak anak daranya tu pi jenjalan main sana sini....
p/s to ayu a.k.a Mama Iris, perasan tak baju yang balqis pakai tu???baju tu yang ayu hadiah kan untuk birthday balqis tahun lepas, still muat lagik k cuma dah senteng je, tapi balqis suka baju tu sebab cartoonnya besaq, so jadi baju pujaan la....
p/s la ni balqis dah pandai pilih baju sendiri, tak mau pakai baju yang mama pilih, pi bukak laci cari baju yang dia nak pakai.....adei....pening2, pasni kalo beli baju alamatnya dia nak pilih sendiri plak...

19 comments:

Sricahaya said...

teringin nak gi taman layang2 ni..tapi tak sampai2...lalu jerk..

MRS. K said...

balqis dah besar.. dah pandai melaram.. nanti ikut mama shoping, balqis pilih baju yang mahal je tau.. hehehe

atty's said...

kty suka baju yg balqis pakai.lagi legging colourful tu..dulu time anak kty kecik mana ada fesyen gitu

mummy_ayu said...

tu la..mula tgk kat atas tu..perasan gak..but ingat2 lupa..bila baca bawah..betula..ayu pun suka baju tu sbb ada tulis princess..
ayu pun..baju2 gown/ dress iris yg dah senteng..leh pakai, tak ketat..ayu pakaikan ngan tight or jeans.leh jadi mcm blouse..sayang tambah2 yg cute2 tu..kan?

Marsha~ said...

cantheknyeeeeee legging balqis.. auntie pinjam bleh?:

mummy_ayu said...

best la sbb papa aqish rajin bawak jenjalan..daddy rajin tapi busy..mcm minggu nie tak off weekend..tu yg mummy kena uat aktiviti so..diaorang tak boring..

chugie said...

ala.. g taman tu ari ahad ye? kalau sabtu, sure jumpa kami.. bleh fatin main2 ngan balqis!

cantik motor die..

wan nurul hezrina abd halim said...

wah syok aqis jenjalan kat taman..budak pompuan kalu tak pakai pink tak sahkan anje?k enjoy ur day lah

~~@lyci@~~ said...

dah besar mcm balqis ni mmg sng nak bwk jalan... lagipun balqis dah pndai posing.. comey ajer... mcm adam pulak, kalau berjalan asyik nk dukung ajer.. xmo jln sendiri.. tp mama dia yg suka berjalan2 hehe.. abih camno??

smms said...

suka seluar balqish ..cantik !

mamalieyna said...

tk pernah sampai sini lg, cam best je..leh kasi cdangan kt en abah ni..hehe..

sama la, en abe k.eina pun skrg, asal weekend je sure plan nak g situ sini..tp tak bestnye smlm la, dia yg beriya nak bwk mandi manda, tp mamanya tak sihat pulak..hukhuk..so, lepak kt umah sajor..

yantz-yeem said...

amboi2 naka dara sorang nih...syiok toi dpt berposing skan yea..ke mama nya sibuk suh balqis posing sbb nak join contest???hahahaa...

skg aqil xde mood le nak berposing..sakit jiwa n raga kalo nak suh dia posing...sbb tu skg gmbo aqil kurenggggg

cik puan akish said...

balqis mmg pandai posing owhhh..

lagi tertawan ngan pose muncung yg seksi tuh...

aummmm!!!!!

CGG said...

hi kak:)
lama cgg tak ke sana..

comelnyee puteri kamu kak:)

Mama Zharfan said...

ni tmpt lepak me & anak2 ;) nanti kita jumpa kat cni yer anje ;)

Zur@ZaRi said...

zura tak penah sampai la kat sini.
selalu zura bawak adam g playground kat lumut. sbb adam boley main boyan. boyan dier half bulat so selamat tk adam. hehehe... papa seronok eh anak dara dier da besau=))

[-suziey-] said...

erkkk suzie tu kita ke org lain? hahaha sbb kita xtau pn tmn metropolitan ni..ke nama baru..nmpk mcm taman jaya.. :D

tiefazatie said...

wah...pandai melaram ye adek kecik nie..hihi..cumil..jari xilang lagi duk tnjuk 1 ja nie..hihi

ibuayahdamia said...

fuuhhh...pandai melaram tul budak kecik ni..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.