Followers

Friday, December 17, 2010

♥ WOW Steammmmmm Giler....♥

Steam???ape yang STEAM???
^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^

^
wah laju je masing2 scroll ek, kalo citer pasal steam ni...
jom tengok ape yang steam nya...

Tara.....O Nine Steam Burger...dengan riuk2 daging yang kenyal dan sedap
saje je tau bagi kengkawan terliur...
ha...ha....
ni plak Prosperity Steam Burger....
dengan Chezzy yang meleleh2 daging direndam dalam sos Black Pepper
Chezzy burger balqis punyer

ok al kisah semalam teringin nak makan STEAM BURGER k
(hye biler la nak kurus lagu ni kalo asyik2 mengidam je k)
so kami pun pi la pekena O'NINE STEAM BURGER
memang sedap k, sebenarnya nak paw papa makan PROSPERITY MCD
tapi tunggu weekend baru sedap paw k..
so burger ni memang sedap lain dari yang lain
cara buatan nya daging @ ayam burger tu akan di steamkan dalam satu bekas
nama pun steam burger k, then after burger tu dah steam dia akan 
bakar daging tu atas api...tapi tak de la sampai hangus pun
cuma sampai naik baunya then daging burger tu akan direndam 
ke dalam sos Black Pepper yang pekat lagik likat
after rendam letak kat atas roti burger, letak chezzy atas daging burger tu
then letak mayonis, sayur + bawang + tomato...
then jadik la STEAM BURGER & Prosperity Steam Burger
biler bukak nak makan kat rumah, sos black pepper tu meleleh2 dengan chezzy
perh...sedap giler...dengan harga yang berpatutan k
semalam kami beli sebungkus sorang, papa punyer Double special Burger & balqis punyer chezzy steam burger tapi balqis makan roti je k...
mama punyer PROSPERITY STEAM BURGER...

p/s ada sape2 dah terpengaruh dgn entry mama ni???ayu??nge...nge....
p/s kat tempat kengkawan ada jual tak burger camni???

21 comments:

Nana said...

ngeh2x..tajuk mesti mau gempak
nanti cpt je org mau klik hahaha
br semalam mkn prosperity..cam xpuas jek..nk mkn 10 hahaha

Cik Ila said...

wah..sedapnya!!!!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

kat mana nak cari ni??terliur sudahhh...

Cute MuM said...

terus lapar perut nie.. sedapnyer!!

MamaYatie said...

seriously ni la pest time seumur idup dengar burger steam..huhu..ke saya yg outdated?? bagus jugak kan utk org nak diet

zura@iwan said...

td tgk n3 Nana ada beger..cini pon ada beger...tliur ai..hehe

cik puan akish said...

kite smlm pon baru mkn beger cam neh la lebeh kirang...tp tak pasti lak dia steam ke tak...

name beger kat tmpt kite tuh...OBLONG...emmmm...

ieda said...

huhuhhu menci .. menci .. menciiii

x tahannnnnnn nak lari ...
nak pi cari kat mana ada nieee huhuhuh

Fieza said...

kat mana ek anje..ada branch tak burger ni

honeyvsbee said...

terliurrrr...

nba-Nur said...

Salam. Aduh Kak Anje betul menggoda tekak burger tu... hehehe.. Meleleh air liur... Masuk blog akak pulak time perut lapar ni.. :D

~~@lyci@~~ said...

huhu.... mg steammmm ... bestnya... mayonis yg meleleh tu xtahan..

Hezesuze said...

steam tgok burger anje tu hahaha

[-suziey-] said...

woooooo mmg maveles..haih seb bek tgh kenyang..klu tgk sblm lunch tadi confirm g cari berger..ekkeke:p

mummy_ayu said...

wah..prosperety pesen lain..mcm best jugak tu..kat mana anje?
kalu tau tempat leh gak try nie..he he he..

Mama Zharfan said...

anje, kat ada jual burger ni? nak try gak bila balik msia nanti hehehhe

ibuayahdamia said...

ekekekek...yg ni tak terpengaruh yer..sebab dah biasa makan..pastu senang pulak nak cari..hehe

anje lepas ayu buat entry pengaruh blog rakan sebaya semalam...ayu gi makan nasi kukus tu lagi...ekekeke..nak lepas ngidam lagi...hehe

Farra Dhelina said...

bab blackppr ni, mmg minat gile la anje!! adoii meleleh air liur!! anjeeeeee

amyeryn said...

mlm2ni tgk burger2 ni terliurrrrrrrrrr

Miza Yusof said...

sedapnya kak. terliur. adeh! dah la tengah lapar ni. hehe

shila said...

perut dah kenyang... tapi tgk burger ni terliur sudah...
sedappppppppppp........... kat ner leh dapat berger cam nih...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.