Followers

Friday, December 17, 2010

♥ Yey Dah Leh Open Blogspot tapi.............♥

Salam & selamat pagi semua...
kat opis mama dah leh open Blogspot tapi.....just untuk view je la
tak leh nak sign in, tapi still leh komen2 kat blog kengkawan
tak pe la dapat komen pun suka dah update blog mama wat kat rumah je
so tak de terkejar masa nak komen & mengikuti perkembangan citer2 kat blog kengkawan
ni semua gara2 bos mama kasi peluang untuk mama berblog
TQ ye boss memahami sangat2, walaupun tak leh sign ni
dapat view pun jadik la k...
time tension2 leh la mama datang melawat blog kengkawan k
tak de asyik tertinggal keretapi je nak komen
ni view melaui PC kat opis mama
nampak tak line hijau tu, tu maknanya IT dept mama blocked untuk sign in
tapi still leh view blog2 lain...
cuma ada sesetengah gambo yang mama tak leh nak view
b4 this jadi cam ni langsung tak leh nak open k
tension sangat2...sib baik leh open kat rumah...
cuma FB je tak leh nak open kat opis, still kena blocked
so selalu mama tengok update FB kat yahoo je
tapi tak pe mama tak suka sangat FB sebab no privacy dah
ramai yang cakap leh je private kan gambo tu
memang mama dah wat private pun, tapi yang mama tak suka
biler mama komen kat mana2 post, habis kuar semua komen mama tu
kat wall Friends mama....tu la yang tak best...

ape pun blog THE BEST, tempah mama berkongsi cerita, menimba Ilmu & meluahkan perasaan

p/s so malam2 leh siapkan entry then kat opis leh komen2 kat blog kengkawan, suka2...now website Nuffnang pun dah leh open kembali...suka.........

23 comments:

ibuayahdamia said...

wahhh...dah boleh senyum lah tu kan...baru bersemangat sikit nak buat keje cepat2 sebab pasni nak view blog kawan2 lak..hehe

mama rifQy said...

wahh..bagus la tuh anje..da leh bukak n view!! syukur la kan??

mama tisya said...

mesti happy kn..tkpe atleast bole gk view...dr tkde langsung kn

Cik Jue said...

dulu kita pun macam gitu boelh tengok tapi x boleh sign in..tapi takpe sekurang boleh BW cuma tak boleh komen je...pastu sekarang dah murah hati siap boleh sign in...cuma FB tetap sama tapi x kisah pun janji blog ok

MrS. F!zA said...

hehehe kalo kta mang xleh hidup kalo FB n blog kena blocked!! arghhh

Sricahaya said...

boss yg memahami..dpt gak anje tgk blog..

Izan Ishak said...

oklah anje. drp takleh bukak langsung kan. bagus dpt bos yg memahami~

cik puan akish said...

hok oloh...same la kite anje...dulu kne block..sekang udah bole...fb aje mmg konpem tak boleh bukak...tp no probs....kat umah leh..=)

mummy_ayu said...

wah..suka2....jugak..ok la tu..better than dr tak leh langsung kan...bab pic tu...ayu pun ada certain pic tak leh view..tak semua la..tak tau la kenapa..it blok ke..pc ker..entah..tapi yg shoutbox tu memang.kenkadang je leh baca..tu yg jarang balas komen kat situ..

Zur@ZaRi said...

sekadar dapat blogwalking pun takper la... jnj dapat gak bukak jenjalan kan=) jgn luper terjah blog zura yer:p dgn muker tak malu nyer!

Ena said...

yeayyy jugakkk.. hehehe

mamalieyna said...

tak suka...sbb blog kak eina je dia blocked! benci dengan .....teeeeeeeeeet! sakit hati la gini..nmpak gaya kena meneruskan agenda mmbwk lappy hari2 sbb kak eina nye blog tokleh view..hukhuk..

*tp ok la anje bleh, leh view dr blog anje je..^_^..tumpang happy tuk ni!

Fatin a.k.a. Aten said...

yup fb skrg dah xde privacy lgsung.. tak sukaaa... love blog much more, dats y url blog aten tak letak kt fb.. nanti bertambah stalker.. biar la kwn dgn geng2 blogger jek..

Cute MuM said...

baiknyer bos.. memahami... mesti bersemangat nak berblog lagi kan..
Caiyok!!

ummi aka iem said...

okeylah kan at least leh view blog dari langsung tak leh masukkan ..

anje im punya nama blog dah tukar tau ..

~~@lyci@~~ said...

wah, best2.. hapy blogging yer ;)

atty's said...

bagi kty pun ..blog mmg besh dan tak membosan kan .
kty pun fb jrg..dah sekali lalu je tgk status kawan2..

zura@iwan said...

ok la tu kan bleh view dr dulu kena blocked trs....at least tp release tensen..hehe...

MamaYatie said...

yeayy..kembali meriah la dunia blogger kita..itu la pg td tngk anje komen kat n3 saya, ingatkan anje cuti..sportingnya boss anje!

Mama Zharfan said...

glad to hear that :)
me pun tak suka sgt FB--sama reason mcm anje gak :)

nba-Nur said...

Tumpang suka tengok Kak Anje happy.. Lepas ni mesti semangat nak kerja.. kira ok la tu walaupun tak dpt update.

[-suziey-] said...

aisey xleh log in plak yek..bihtu camne nk komen..guna open id la yek? haih..xbest btl blog nk blocked..

Farra Dhelina said...

alhmdlh..dpt tgok pon jadi lah kan..eh anje pakai tak unblocker? dia mcm website utk kita masuk web yg dah diblock.. try lah guna mcm tu..dulu2 pon fra guna unblocker time ofc kena block..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.