Followers

Wednesday, January 5, 2011

♥ Alhamdulillah Kemenangan Berganda Thru Magazine ♥

Alhamdulillah masih ada lagi rezeki mama untuk menang Contest
kat Majalah, untuk catatan setakat ni dah 5 kali je baru pernah menang..
ha...ha...bukan banyak mana pun, tapi jadik la kan dari tak de
ni kemenangan terbaru mama fresh lagik baru dapat email dari pihak careline
MAMI & BABY
ari tu mama ada try tulis surat kepada EDITOR untuk keluaran Januari 2011
dah lama mama hantar surat tu, rasanya time balqis menang Contest kat Majalah Mamy & Baby B4 this
tapi keluaran kali ni yang rezeki memihak kepada mama...

jom kita tengok antara kemenangan yang pernah mama dapat...
walaupun tak banyak mana pun, mama baru je mengaktifkan diri dengan duai contest
montest thru magazine ni...
ni plak kemenangan bulan ni jugak...Thru Majalah PARENTHOOD
mama masuk contest jawab soalan & slogan...ha...ha...ha tak sangka terpilih k
Ni plak menang contest suai padan untuk diaper's Pet Pet...THRU Majalah MAMI & BABY,
mama menang then dapat 2 jumbo pack diaper's...


yang ni menang kat dalam Majalah PARENTHOOD
untuk contest
Poney's Most Photogenic Junior
dapat RM100 voucher Poney...tak pi redeem pun lagik
nanti la nak pi shoping baju balqis...

ni kemenangan pertama kalinya...thru MAMI & BABY
untuk contest PERCUTIAN CERIA BERSAMA FIFFY...
kemenangan ni yang menyebabkan mama teruja nak join banyak2 lagi contest
tapi bulan lepas OFF kejap k, sebab BZ
so tahun 2011 ni nak aktif balik join semua contest yang ada...
setem pun ada banyak lagik...
selalu gak join kat majalah PA & MA, tapi tak pernah menang lagik takat ni
selalu menang kat MAMI & BABY @ PARENTHOOD je....
http://damiaqish.blogspot.com/2010/10/alhamdulillahlagi-berita-rezeki-itu.html

sekadar catatan peribadi : 5 kali menang contest thru Magazine...

p/s Mood dah sipi2 ke laut biru k....

25 comments:

Hidayah said...

tak penah try anta kat majalah..slalu nak buat hubby tak bagi..nak try la lepas ni kot2 bertuah cam kawan2 ni

LyNn'Azlina said...

salam sis...byk jugak kemenangan berganda thru magazine erk...
balqis tu mmg sesuai jd model pun...comel...pandai bergaya plg pntg!

kayyana said...

yana tak rajin la nak hantar kt majalah nih... anje rajin sungguh ye.. patutla byk menang.. hehehe..tahniah ye

Hezesuze said...

tahniah!!
weosl jek tak pernah try masuk pertandingan kt majalah huhu

eima said...

wahhh ... balqish comey ....

¥ α Ŋ α Đ z µ £ said...

bestnye anje..tahniah ye

yana pun blum penah try masuk contest thru majalah apa2

ummiaqeef said...

wah,murah rezeki balqish ngan mamam dia ni.. hehe..

mummy_ayu said...

tahniah!! nie la hasil anje yg rajin join tu..ayu bab2 nie kureng cikit..he he he..

mummy_ayu said...

TAHNIAH!!! nie la hasil usaha anje yg rajin tu...

atty's said...

Tahniah anje ngn balqis..
tak sia2 masuk peraduan..ada imbuhannya .

Huda said...

sy baru sekali menang:)

tahniah anje!

zura@iwan said...

dasat la aqish ni..mmg gaya model cilik arr...x lama lg jd femes arr...hehe

ibuayahdamia said...

wahhh..menang thru magazine lagi!!! ayu hantar sekali jer yg masa aritu..pastu pas ke sudah tak hantar2..huhu...take time sikit lah anje kalau nak masuk thru magazine ni kan....apa2 pun tahnia anje

~~@lyci@~~ said...

tahniah mama.. mmg rezeki kan..

Nana said...

perghhhhhhhhhhh
hebat
bez gile
kita xpenah anta kt magazine

Mama Zharfan said...

nanti kita jumpa kat tmn layang2 nanti, me share2 tips psl magz contest yer :) and me nak tunjuk kat anje ada 3 folder yg me dh menang dulu2 :) balqis comel, so jgn sia2kan rezeki anak2 melalui contest :)

*∽ IZAN ∽* said...

uwaaa...! tahniah tahniaa...! teruja sungguh tengokk.....!! memang murah betul rezeki anje & anak-anak!

mamalieyna said...

congrate! kasi aura ghajin join contest tu kt kak eina sket, kak eina mkin malas ni..ngee//

chaiyok2x..^_^

Miza Yusof said...

wow! tahniah sis. comelnya balqis. pandai pose :)

mamaafzal said...

congrats! anak awak memang pandai posing...cantik plak tu..:o)

mamaafzal said...

congrats! anak awak memang pandai posing...cantik plak tu..:o)

ummuabdullahsyaakir said...

Tahniah Anje,bukan senang nak menag kat majalah...beratus2 yang hanatr.Apapun mmg Aqish memang comel.Akk kalau bab2 gamabr ni mmg tak dpt nak join,gmbar tak de yg sesuai,n mmg umminya tak pnadai nak ambik gmbar huhu

ibu_Arifa said...

tahniah anje dan Balqis...teringin jgk nak join contest kat majalah gitu tapi....malas nak gi pos. hihihi

BIONIC WOMEN said...

bila baca entry anje menang2 ni sangat join magazine's contest..tapi ntah ler bila jadi kenyataan tuh..nak try ler pasnih..tekad...haha

adianiez AIDA said...

masa bujang dulu aida rajin join contest kat magazine. now, malas!!! hmmmm lagipun anak2 aida pemalu hi hi hi...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.