Followers

Monday, January 17, 2011

♥ Ape Kata NUFFNANG ISU BE? ♥

Ok ni pasal Nuffnang plak...
ada yang tanya mama betul ke tips2 yang mama bagik tu
pasal nak dapatkan BE Nuffnang tu
ok untuk makluman semua, after this mama tak kan sharing lagik Isu BE
tips2 ke atau ape je cara2 mendapatkan BE, just share pasal BE yang mama dapat je
kalo kengkawan ada masalah atau keraguan mengenai BE better tanya sendiri kat Nuffnang
leh email terus ke bahagian Helpdesk nya, then Nuffnang akan balas setiap pertanyaan
kengkawan tu dalam masa terdekat
so bagi mama lebey baik penerangan tu datangnya dari pihak Nuffnang sendiri
so kat sini mama nak bagitau isu BE yang mama dah ajukan pada Nuffnang
mama dah banyak kali hantar email kat Nuffnang untuk tanya ape2 je
masalah atau timbul keraguan untuk mencari jawapan yang sebenar...
jom baca...



jelas nyata lagik terang & bersuluh, harap2 ape yang dijawab oleh Nuffnang ni
akan merungkai setiap pertanyaan kengkawan Isu BE ni k..
BE bergantung pada Rezeki Masing...tu je....

Next Entry : ♥ GA & TOP 6 Contest Birthday & Black & White ♥ @ 2.00PM

19 comments:

Fieza79 said...

sekarang kfieza pon dh clear sket psl nuffnang ni..kalau tak sebelum ni asyik blur2 je..hehee syukur dh dpt 1 BE...

MRS. K said...

Yep, tengok rezeki masing²..kalau ada, ada la...

Farra Dhelina said...

oh begitu..jnji kena rajin lah upadate blog..

zura@iwan said...

thks anje...

sharing is caring..

Ummi AmnaAmzar said...

tq anje share info pasal ni..

Gieyana said...

betui tue..bgantung pd rezeki..Me x kisah dpt ker idak..as long as kegigihanku utk berblog tue masih mekar pd masa sekarang..:D

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

huhu..mcm2 kan..

Myra Jay said...

Betul tu Anje, jwpn yg pasti adalah dari nuffnang sendiri.. :)

Harinie klik Anje punya heart..hehee :)

LyNn'Azlina said...

betul tu...rezeki masing2 jer...kdg2 trafik xok pun tp be mencurah2...nasib jerla kan...sy pun sokmo sngt anto surat cinta kat helpdesk nuffnang tu senang nak tau mslh apa

tiefazatie said...

btol2...
ifa pun senang tnye pakcik nuff je trus nie..
cam skrg nie ifa xde BE dh nie..
die jeb lbih kurang cm sis pnya jwpn jg nie..hihi

[-suziey-] said...

haih byk tertinggal ketapi ni..huhu..btl la..ape2pn sume tu rezeki..

aanie said...

kak anje, kalau tanya dlm bm, dia layan tak??huhu...

Huda said...

thnks for sharing.. :)

atty's said...

salam anje..betul tu .
kalau ada maslah better email je nuffnang lagi senang ..lagi puasati

ibuayahdamia said...

ayu menang banyak refer blog anje pasal2 nuffnang ni..hehe..thanks for the good info!!

Mama Zharfan said...

yepp.. no hard and fast rule. UV bukan penentu utk dpt BE--UV suam2 kuku pun ramai jer yg dpt BE berderet2 ..UV consistent pun, dpt seketul BE pun ok ler (blog me cthnya ) :p
semuanya atas ehsan Nuff

wan nurul hezrina abd halim said...

ikut suka hati pak nuffnang=)ikut rezkilah masing2..maybe kita tak berezkilagi.cuma berbloglah seihlas mungkin mana tahu pasnie nuffnang suka.hikhik.

tq info tuh

kayyana said...

btul2,. better tnye nuffnang sendiri.. yana pun tnye nuffnang sendiri.. at least kite leh suarakan ape yg tak puas at kan.

MamaRifqy said...

da lame daa nuff tak bagi be kat naa nihaaa!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.