Followers

Thursday, January 13, 2011

♥ BALQIS - The Best Of Posing ♥

Kami pi PhotoShoot...keh...keh...keh....camera cap ayam nak wat PhotoShoot ek
ok la dari tak de, dah memang hobi mama snap2 gambo anaknya
so kalo pi mana2 WAJIB bawak camera k...
Alhamdulillah kali ni balqis memberikan kerjasama yang BAGUS
nak snap gambo balqis ni bukan senang, kena ikut mood dia
kalo balqis dah mula beraksi, cepat2 kena layan
sebab selalunya aksi2 tu bertahan dalam 1/2 jam je sebelum balqis lemau nak posing
bukan boley dipaksa2 kalo nak posing, bukan senang nak bekerjasama dengan budak
sebab ape yang kita nak bukan selalunya diturutkan
selalunya ingkar arahan je balqis ni, kali ni je balqis semangat nak snap2...
jom layan....

ops...ternampak cependa la pulak...cekci u...

suka posing ni, berSAHAJA....




aksi gedik manja...aow...suka mama k...

tepi dinding pun jadik...

pic ni yang paling mama suka extra A++
mama tak ajar aksi2 ni semua, balqis yang posing dengan sendirinya...


perasan tak, balqis kalo snap2 pic selalu nya suka wat aksi menDADA...
hu...hu...time tecik2 ni tak pe, kalo dah besaq nanti tak leh tau...



mama + balqis, time self yang tolong snap kan?
papa mana?pi kat parking kete...
we LOVE each Other
senyum yang sinis


aksi ni pun suka, berSAHAJA...








Any KOMEN?
Auntie2 leh tak saya jadi ARTIS CILIK?
mi...ha....mi...ha...ha.....(perasan je k)

33 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

flying kiss tu yg tak menahan..ehehehhe

Pn. Zana said...

pandai betul ye posing . comel

cik puan akish said...

adik manes!!!!!pandai sgh awk berposing tau..

=)

zura@iwan said...

ala...camera cap ayam pon x per..asalkan bleh snap picca..hehe...

bgmbr kt ne ni?

ita cutevirus said...

peerrggghhh..
leh jadik model qish nie...
apa² pon, tempat tu memang terbaik utk photoshoot...

Huda said...

amboi bersahaja je aqish posing yer :)

Mama Zharfan said...

balqis sgt talented!!! suka tgk all pics ;)

Ummi AmnaAmzar said...

sebijik cam anak ummi..lenggok lentuknyer tuh...kalau dah gegurl mmg gitu gaye nyer

mummy_ayu said...

harus la boleh..kalu dah posing mcm nie..kalah artis dah..
sangat tomei & bersahaja...suka sgt tgk pic2 nie..

mama rifQy said...

mmg sangat2 cute n Comei tauuuu!!!

Oopppsss: komen sini la yek! nak tukar gambar kat contest still bole tauu..slagi tak tutup.tapi make sure bgth naaa!

MamaRaisya a.k.a Lisa said...

lawa aqish pose...huhuhu..dh blh sgt anje nk jd artis cilik...hehehe...

[-suziey-] said...

suka gbr no 2..mcm charlie angel..hiks..cute..pndai posing yek..bole jadi model :)

MamaYatie said...

boleh sesangat aqish...pandai posing!! thumbs up!! tak sabar auntie nak tunggu muka comey aqish kuar tv..hik3x

Mama Hanim said...

phewiittt..posing sakan tu..cute sgt..

(Gambar) Nur Dania 3 Thn Mati Dgn 73 Kesan Cedera Disyaki Didera

Cik Jue said...

comel ...cun melecun..boleh sesangat nak jadi model

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

boleh sangat jadi model cilik!!~~cantik n cute!!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

boleh sangat jadi model cilik!!~~cantik n cute!!

mama tisya said...

mcm2 gaya balqis posing..bole jd model ni

Cik Jue said...

balqis ade peminat....

http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2011/01/mama-nak-kakak-mia.html

tergelak cik jue baca kisah nadia tadi..

BIONIC WOMEN said...

sangat berbakat ler balqis dalam bab bergambar nih..leh jadi model cilik..pose2 yg sangat hebat..
siap terlentuk liuk ag..
good job balqis..kekalkan prestasi

fa10 said...

wah..wah.. ada gaya. aunty suka tgk betis balqis.. comel.

ieda said...

amboi2 balqis pueh aunty tgk pic balqis nie :)

nur said...

pandai cangatle diyer posing..suke!!!
ALL IN ONE

Fieza79 said...

haishh pndai sguh Balqis beraksi...suma pose2 tu menarik sgt...mmg leh jadi model cilik pun...

mamalieyna said...

cayalah! semua cun2lah. lulus dh nk jd artis cilik ni! hehe...kiut betul!

ummioked said...

mak ai....pandainya dia posing...sape yek cikgu dia??? he he

kayyana said...

wah...posing sakan ye balqis.. nk jadi model ape ni..?? hehehe..

kayyana said...

anje tak try msukkan die dlm model si cilik ker??mne tau nnti leh jd mcm mia sarah.. hehehe

EiJa ZaQuaN said...

mmg sgt cute n pandai berposing balqis ni..
puas tgk pic kat sini

Zur@ZaRi said...

sangat comel la qis nie...
pandai posing..

geram nengok dier kalo berpossing...
tunjuk dada berbaju tak per..

yg penting skill possing mantap!!

kayyana said...

klu asah bakat balqis bleh jadi model.. na dah offer tukar gambo tu anje..taknak ker??? hehehe

Zue AnnaLeeya said...

posing sakan tuh... mcm2 stail... comei... aunty nak booking jadik menantu boleyyy????? hahahaha....

larikkkkssss.... aunty kena kejar dek mama balqis nnti... hehehe....

Sricahaya said...

pandai tul laa balqis ni posing..geram tgk..cute n comeii..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.