Followers

Tuesday, January 11, 2011

♥ Balqis The Best Posing @ Genting ♥

Ok kali ni himpunan semua gambo2 posing balqis yang sporting
tak payah suruh, tup2 je dia mood baik nak posing
siap cakap "mama kat sini plak"...cam ni plak...
layan kan aje la k, bukan senang nak bekerjasama dengan budak
banyak menguji kesabaran untuk hasil yang superb...
tapi kali ni gambo agak kureng, sebab camera cap ayam....
layankan aje la k


stoking tak mau pakai...pakai kasut jerk...




sayang gambo tak clear, kalo tak leh jadik gambo untuk join contest
ha...ha...sampai tercabut2 gam kasut balqis tu...








best tak gambo2 balqis?kali ni puas hati senang bekerjasama,
ada yang kata blog mama ni suka no upload banyak gambo
kalo leh semua gambo mama nak upload k
untuk tatapan mama jugak....suka upload besaq2 puas nak tengok...

ade plak yang tanya...eh....senangnya la balqis tu posing ek...
nanti mama citer suka duka posing dengan anak dara ni k...

Tomorrow entry, Photoshoot Balqis......

19 comments:

mummy_ayu said...

wah..bukan main lagi aksi posing balqis..semua tomei2..pnadi & sporting tul dia pose..suka tgk aksi & gelagat dia...cute jer!!

Hidayah said...

ala blog kite suka ati la nak uplod banyak mana ponn..hehe tp pandai sggh dia posing kannnn

mama rifQy said...

amboi balqis.berposing sungguh2 nih.gudgirl la die nh

MrS. F!zA said...

sakannya diorang kat sana..bestla aqish dah besar..sng nk bergambar..mama pon leh posing byk2..kalo kami plk gmbr ank lam stroller tkpon gmbr mak dukung anak..wkakaka

Mama Zharfan said...

semua pic sgt beshh sbb balqis pandai posing--anje, kena rembat DSLR baru lah pic jd superb mcm ayu ibu damia aleesya tu--both criteria kena ada ie anak cute+ camera DSLR!!!

Huda said...

wow!banyaknye aksi aqish :) comel2 semuanya..ehehehe

e.l.i.s.s.m.i.e said...

pandai sungguh dia posing :)

eima said...

fotogenik la ..comey...
tang dagu die tuh ..hehe

Nad @ MamaZakwan said...

anje, nak tau tak..mase tgk gmbr balqis ni, kite tgk ngan zakwan..zakwan kate

"eh, eh..mama..kakak mia kan? kakak mia gi jusco"

hahahaha..!pandai2 jek zakwan kate balqis ni kakak mia ^_^

p/s : mmg ade iras!

MamaYatie said...

bestnya tngk aqish berposing..anak2 saya susah tul nak bagi kerjasama..huhu..nurin ok la sbb dah faham..nadira tak suka pandang kamera, mysara muncung mancang..tak tenyum langsung..

mamalieyna said...

wow..kak balqis mmg superb la posing! cayalah! ^_^..kalau bergandingan ngn dik haidar ni nak ke..hehe...haidar tgk pic balqis ni malu2 je..dh kena nyakat ngn mama dia lak, lg tersipu2..hehe..

kt umah baru bleh view sume pic balqis...best,lah! tempek je byk2, seksok view balik best tau..!

Em's Family said...

i suke balqis punyer picture no 2. so cute.. ni boleh join manyak contest ni..

BIONIC WOMEN said...

anje, kita tengok gambar2 balqis bersama Dhiya semalam. then dia cakap..kenapa kakak pegang pinggang..kakak sakit belakang ker???wakakakakahhhh...
eily cakap, kakak ambik gambar camtuh..cantik x??? kakak pandai posing tau..
"cantikkkkk, Dhiya nak buat jugak"..trus wat aksi Balqis..
pastu tanya ag.."mama posing aper"..hahahahaha

e.l.i.z.@ said...

fuyooooo...mmg the best pose la balQis! i loikeeeeeee

zura@iwan said...

bdk2 kdg2 ikut mood kan...sdiri2 dtg nk posing....hehe...penuh emosi aqish posing tu..ahha

ibuayahdamia said...

maintain cute...pandai balqish posing...haishhh anak beranak kaki posing ni...hehe

~~@lyci@~~ said...

AMBOI BALQIS POSING SAKAN EKKK..

Farra Dhelina said...

byknya posing..tak skt pgang ke balqis?? hehehe

Zur@ZaRi said...

tak sabar nak g genting... tp biler la agak nyer... qis jalan tak mo ajak auntie pun...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.