Followers

Tuesday, January 4, 2011

♥ Balqis Suka Pusat? ♥

Ape balqis suka pusat?
Ha...ha...ari ni tajuk semua dush2 k...harap2 Nuff tak blacklist kan blog mama la ek
mana la tau dek kerana tajuk yang berbaur ^#*&$# leh kena blacklist plak...
jangan tak caya tau, mana2 blog yang SUSAH nak dapat BE
maybe blog mereka ada berbaur perkauman, politik @ sebagainya..
erk...terlari topik plak...
yup...balqis memang penggemar tegar pusat tau..
kalo jumpa mesti jilat2....mama pun suka gak tau...
nak tau ape yang mama kata pusat tu?

^




^




^




^




^




^




^





wah laju je masing2 scroll ek...
pusat yang mama maksudkan tu adalah biskut pusat..
balqis suka sangat biskut pusat ni

jom mau kasi close up sikit k...

^


^


^


erk...ada sape2 yang pelik ke pasal nama yang mama bagi kat biskut ni?
ha...ha...nama cam menjolok je kan...ntah ape yang mama nak jolokkan
memang kami panggil biskut pusat, 
balqis kalo makan suka makan yang gulanya dulu
pastu baru makan biskutnya
tapi mama tak selalu bagi makan biskut ni
takut rosak gigi la...papa marah kalo gigi balqis rosak
that why tiap2 kali mandi balqis mesti gosok gigi
sib baik la anak dara ni memang suka gosok gigi, kalo tak gasak la mama kena paksa...

p/s kengkawan panggil ape ek kat biskut ni...mama ni suka bagi nama pelik2
p/s ha...ha...biskut pun leh jadik entry mama k

23 comments:

Mama Zharfan said...

me panggil biskut kalerful heheh kdg2 me beli gak--my kids tak suka, me yg suka hahaahha

Farra Dhelina said...

hahaha owh anje pgil pusat.. fara pgil ni biskut butang!! hahaha..adeii mcm2 ye..

Sidratul Muntaha said...

besku ttaik itik kate org2 tua..
manis nak mampuih..
itu meringue yg kaler2 tu buat dari basic white eggs dgn icing sugar berjuta...
lunyah gigi weih...

UmiDAnisH said...

huhu, danish pun suka biskut ni.. sama la kita... tp umidanish panggil biskut aiskrim sebab yg gula atas dia tu macam eskrim hihih

ch@ said...

kita panggil biskut aiskrim. hihiii, owh oni belum belajar makan biskut ni lagi. rasanya, kalau dia makan, gulanya habis dulu, tinggal biskut terkuntang-kanting. kita suka biskut ni =)

mummy_ayu said...

ayu pun suka biskut nie...pangil biskut color2...
ingat pusat apa la balqis suka tadi..

CatlinaFly said...

ku panggil biskeut aiskrim..err...ke memang nama dia biskut ais krim eh?hehehe...

Ummi AmnaAmzar said...

laaa....ummi pun ade simpan lam stok snek anak2...sorang suke mkn gula, sorang mkn biskut dia..dr kecik ummi panggil biskut aiskrim..hehe kan mcm aiskrim gula dia tuuu

Mama Balqis said...

biskut cotet!!!!!!!!!!!!Balqis saya suka makan cotet itu ajer!

Cute MuM said...

tengok biskut tue teringat me dulu mengidam biskut kapal terbang..tak dapat pulak tue.. sian Dania melelh air liur.. Tapi balik dari naik kapal terbang, terus tak der dah.. hehe.

MamaYatie said...

pest time dengar nama nih..org ganu panggil biskut cotek..kekeke

[-suziey-] said...

hellooooo kita pn suka ok biskut ni..baru je mkn hr tu..kita panggil biskut butang..ekekek:D

@e_da said...

kakak balqis sama mcm mika suka sangat makan biskut ni.. sebab manis kot ek..

kayyana said...

biskut ni dr dulu smpai sekarang still ade lagi... manis tp sedap. budak2 mmg suke.. hehehe

BIONIC WOMEN said...

masa kecik2 dulu saya panggil biskut masjud sebab dia ada kubah macam masjid..tapi Dhiya x suka, pernah beli tapi dia x makan..huhu

zura@iwan said...

sbr je..ingt ke pusat apa daa...hahaha..

AshAnas said...

haha, ingat ape la pusat tu...
kami panggil biskut manis/biskut aiskrim/biskut gula warna-warni... hehe...

tiefazatie said...

laa..haha...ifa pun suka gak makan biskut nie..hihi..ifa pgl biskut gula!haha..lagi la..dasat kn nama..haha..

Damia Aleesya & Damia Ayunie said...

haha..tak tau nama apa..ayu kecik2 pun suka gak makan...panggil biskut warna warni...

mama tisya said...

biskut pusat,...lawak la anje...rsnye rmi panggil biskut eskrem...bdk2 suka la kn tp manis bangat

mama rifQy said...

waa..biskut nih zaman dolu2!me pon suke duluu..skang tidak lagi laaaaa

Nana said...

DAH LAMA GILERR XMAKAN BESKUT NI
DULU2 MASA KECIK2
SUKA MAKAN YG GULA DIA TU JE HAHAHAH

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

kami panggil biskut aiskrim..coz' dia cam aiskrim kan...tp selalunyer yg biskut jer ler bersepah2 di tinggal..icingnyer tu berebut2 ngan adik beradik

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.