Followers

Sunday, January 2, 2011

♥ Blog Mama Seolah2 Di KUTOK @ PERLI? ♥

Ari ni lambat bukak email & blog petang baru sempat nak on9
biler bukak email yahoo, dapat satu email dari salah seorang reader's blog mama
yang menyatakan BLOG MAMA SEOLAH@ DIKUTOK & DIPERLI...
tapi email tu tak disertakan sekali dengan blog blogger yang kutok mama tu
mama punyer la tanya balik kat someone tu
then dia cakap SOH MAMA CARIK SENDIRI, sebab yang kutok tu dikalangan reader's mama gak
eh....apakah ini hanya GURAUAN atau BENAR?
ada sape2 yang terjumpa mana2 entry yang berbaur KUTUKAN pasal BLOG 
ikan bilis mama ni ke?mama ada wat salah kat sape2 ke...
mama masih lagik sedang wat CSI untuk carik blog yang dimaksudkan
oleh si penyampai maklumat tu k...
after dah dapat blog mana, nanti mama kasitau...
eh...kengkawan pun tolong carik & tengok2 kan k...
cuak gak ni, tak semena2 kena kutok, rasanya idak le wat isu politik
atau mengaibkan orang lain?

p/s sape yang kutok tu baik ngaku k....ape salah mama ek?

29 comments:

ieda said...

ermm akak rasa yg bagi email tuu yg ada prob ngan adik koot .. sbb dia x letak add blogger tu kan .. so nampak sgt dia yg nak bagi kita panas ..

ermm agak2 jer nie ..

kalau dia berniat baik sure dia ada hints kan .. buat per x bagi name blogger yg kutuk tu .. apa salahnya mention bhg mana @ siapa .. betul tak ???

transformed housewife said...

uik ye ke. biasala tu Anje, dlm2 ramai2 follower mesti ada je yg tak suka kat kita. asam garam dlm blogging ni. tapi sy selalu buat tak tahu je sbb satu halnya, dia buat promosi free utk naaikkan traffic ke blog Anje ni.

Zaidah said...

dah lama tak on9 n singgah sini....sapelah yang mengutuk tu yer....biasalah anje...tak semua orang akan puashati ngan kita...n kita tak bleh nak puaskan hati semua orang...

EiJa ZaQuaN said...

ermm..x perasan pulak ade yg kutuk2 anje..apepun mmg x patut la kutuk2 sesama kita kan..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sapalah tu yerk anje...
maybe salah faham jer kot...
mana tahu kan....

Fatin a.k.a. Aten said...

sape la yg cari psl tu.. tak habis2 nak buat hal.. tahun baru ni insaf2 la..

sarah-najwan said...

cabaran alam maya
cabaran alam siber..

sabarlah aje anje..abaikan segala anasir kureng sihat itu..

hepi2 blogging

Yan said...

org yg menyampaikan tu tak dikenali ke anje??
atau dia yg tersilap tafsir..
dia ade bitau.. blogger tu sindir/kutuk pasal ape?
klu dia tak bgtau terang2.. baik ignore jekla.. wat pening jek..
mane tau dia saje nak lagakan anje ngan blogger lain plak

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis ♥ said...

to all, enggak ketahuan sik, mau gila carik entry nya, baik di ignore kan saja, sape setuju bangat sama saya punya cadangan ba?

ibu_BatRiSya @wardah said...

ahahh!..ignore saja...ade yg dengki la tu...janji kite xkutuk org sudah!

mummY2Y said...

jeng!jeng!jeng!..ntah2 weols kot.. agak2 klu weols ngaku naik tak trafic?hahahaha

nza said...

skrg nie mcm2 geng blogger wat hal...akak pn prnah trasa bila n3 yg akak buat xdisenangi seseorg...kita menulis sbgi dairy ttp lain lak jdnya....

Miza Yusof said...

sape yang kutuk mama ni. hmmm -.-

Nana said...

wohooo sape agknye ek
cpt2 wat keje2 csi hehe nak tau gak

nur said...

Anje
setuju dgn pendapat kamoo.. Abaikan aje.. Keep blogging.. caiyok2

*∽ IZAN ∽* said...

salam anje.. isk iskk.. suspen jugak kalau jadi lagu ni.

Anyway... adat la sebagai blogger ni kekadang kita memang tak dapat nak puas hatikan semua pihak.. sebagai reader, kalau suka singgah, kalau tak cari la tempat lain...

harap2 ni bukan kes surat layang gakk.. isk isk iskkk

mama rifQy said...

aik..pelik nyee anje.ade gak ke yang dengki2 nih! Tak paham sungguhhh kannn??

Mama Zharfan said...

biarlah anje..we can't please everyone, kalau seorg tak suka kita, yg 999 org lagi suka kan :)

thanks for the info psl nuff :)

CatlinaFly said...

dia kutuk sebab dia selalu baca blog anje..dlm kutukan tu tersembunyi minat yg amat sgt tuh,....kalau tak, masakan dia nak bc blog anje kan?

mamalieyna said...

hissh siap beremail plak..herm..abaikan je kot...saje nak bikin anje cuak je kot..pandangan jer..

::Mamalyna:: said...

anje, sabar berbanyak yer... memang payah nak puaskan ati semua org...

mama tisya said...

saper plak yg buat camtu..sbr je la

wan nurul hezrina abd halim said...

wat tak taw jerk n teruskan berblogging cam biasa..sb kalau orang yang btul2 kutuk tuh wujud,nnt dia tak tahan cemburuker aperker nnt dia datang lagi kutuk.so akhirnya dapatlah tahu..

p/s-berhati2 gak ngan si pengirim maklumat tuh.jangan dengar sangat cakap dier,tah2 takdepun yang wat entry gitu..

zura@iwan said...

susah la plak kita x tau sapa kan..x kn ada org yg nk mgaku anje...yg penting kalu kita ada buat slh kita minta maap , tserah kt org tu nk maap ke idak...kita dh ckp jujur kan....

anje jgn riso k...masih ramai kengkawan support anje...

Aida Awie said...

salam..biasalah kak, dalam dunia blog ni macam2 leh jadi. xpelah..kita berdoa je pada Allah,agar penulis yang dok kutuk2 tu insaf, atau setidaknya terus direct ngan akak kalau tak puas hati. tak yah la kutuk blog org dalam blog kita,kan?

MamaYatie said...

rasanya tak payah la anje amik pot..lantak la dia anje..dr buang masa carik orgnya, better anje buat n3 meletop-letop, tak gitu..

kalo org tu ikhlas berkawan,dia tak akan cakap belakang..andai kata ada sorang yg tak suka, insyallah berlambak2 org lain yg suka kawan ngan kita

[-suziey-] said...

ouh ye ke? ish tertinggal ketapi ni..dh jmpa ke anje? ala abaikan je la..tp hati tetap nk tau kan..hmm klu dpt inform ok ;)

kayyana said...

erm... nnti klu yana jumpe yana gtau k... popular sgt anje ni kot..

Wansteddy Tales said...

harapnya bukan wan la tu ahhaha... toksah layan la anje. fokus pada apa yg anje suka. klu layan org punya kepala kita jugak jiwa xtenteram nk buat kerja xsenang nk blogging pn rs xaman... biarlah org nk kata pe yg pntg kita berblog secara aman... insya'llah kita kan lebih happy :D

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.