Followers

Saturday, January 29, 2011

♥ Farid Kamil & Diana Danielle - PUTUS? ♥

Desas desus mengenai perpisahan cinta pelakon, Diana Danielle dengan pengarah muda, Farid Kamil mula beredar di internet. Umum sudah tahu yang mereka ini digelar pasangan bercinta, tapi bagi mereka berdua, mereka anggap mereka berdua cuma berkawan. Namun desas desus perpisahan itu berjaya diungkap sendiri Diana dalam ruangan khas kepada umum, dan bukan media. Kurang dipastikan apa sebab utama dalam perpisahan berkenaan.


Dengar-dengar sejak kehadiran Syamsul Yusof yang bergambar mesra dengan Diana telah menimbulkan rasa kurang enak Farid Kamil sejak kebelakangan ini. Lain pula kata orang, hal perpisahan itu terjadi disebabkan sifat kebudak-budakan Diana Danielle sendiri.


“Saya dah buat keputusan untuk putus dgn Farid Kamil. FYI, saya tegaskan, tiada orang ke-3, tiada sebab-sebab “luar” & terlalu personal untuk dibincangkan.”

“Itu orang cakap. Saya tak nak comment tentang “cakap orang”. Biarlah ” – balas Diana Danielle yang tidak mahu memanjangkan lagi isu ini.

Takpe lah Farid, bunga bukan sekuntum, boleh cari lagi juga kan. :)

Sekian,
Happy Blogging

4 comments:

mama rifQy said...

ha? ye kee..yang pelik..na tak tahu pon dorang couple..hahhahaa

ieda said...

aah farid ramai lagi wanita yg lebih sempurna ..
ermm diana kebudak2kan .. tul ker ??

Ummi AmnaAmzar said...

hmmm...macam2 la artis nih...tp semlm tgk melodi farid komen mcm still bercouple lagi

kayyana said...

artis ni susah kite nak cakap... yg dah kawin pun bleh cerai apatah lg yg hanya bercinta kan.. hehehe

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.