Followers

Monday, January 3, 2011

♥ Contestant - Birthday Contest ♥

Salam & selamat pagi semua...ari ni mama nak publish semua peserta
yang join contest mama, mula2 kita tengok contest
BIRTHDAY CONTEST
ingat nak upload gambo apaki PhotoScape je
tapi nanti tak puas tengok plak kot2 ada yang tercicir
so mama wat SLIDE k...
hoper semua suka...kalo ada sape2 punyer peyertaan mama tak copy paste
sila bagitau kat entry ni beserta dengan link penyertaan k...
mama nasihatkan sekali lagik, SILA DOUBLE CHECK semula
penyertaan anda, sekiranya anda terpilih sebagai Shortlist
tapi penyertaan tak lengkap, secara automatiknya shortlist anda akan DQ
sebab mama tak sempat nak check sungguh2 k, ala kadar je...
so BEWARE...

ada 2 lagik penyertaan yang terakhir sebelum contest tamat
Muhammad Aisy Irfan 
Muhammad Mirza & Qasehati  & Mohd Adzham

BOYS

GIRLS

After this mama akan publish untuk contest lagik satu tu k
Baby In Black @ White Contest...

Ujian saringan akan dijalankan selepas ni, senarai Shortlist akan dikuarkan dalam minggu ni...so harap bersabar semua...

p/s naik berpinar dok copy paste semua penyertaan...ada macam2 ragam setiap entry...nanti nak kasik penerangan la...pening2

12 comments:

mama tisya said...

oo buat dlm slide ye..kena tgk kt umh ler nanti..moga2 ada rezeki tisya

Farra Dhelina said...

weeee..dh kuar dah list!!

gdluck semua!

Wina Momma Kira said...

salam dear, boleh je kalau nak copy pic, click dulu & then bru copy :-)

http://winacunkira.blogspot.com/2010/12/birthday-contest-by-mamabalqis.html

fa10 said...

saya ada join juga in black or white tu...

eB ezrin said...

x leh tgk pn.. slide empty... hu3
dh la x leh msk blog slalu... hu3

BIONIC WOMEN said...

Gud luck semua.......

Sricahaya said...

tq anje..umairah masuk dlm list..

mummy_ayu said...

good luck tuk kita semua!!

Safinaz said...

tq anje...aisy dh ada dlm list...

Faryza said...

ok..amir ada dlm slide..tq

mama rifQy said...

Cun gambar mirza n farra tuhhhh!!!

Elin said...

yeay..gambar afrina ade.. tq anje dpt shortlist :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.