Followers

Monday, January 10, 2011

♥ Cuti2 Genting - Kota Keriangan ♥

Selamat pagi...dah ada yang bosan ke baca citer mama ni.....
jangan bosan k, mama nak citer gak, kalo simpan nanti dah basi
tak best dah....so sambungan dari entry2 sebelum ni...
kami check out kol 12.00 tengahari
sebelum bertolak ke destinasi seterusnya, cam biasa kami pi snap2 dulu
kami 2 beranak ni memang kaki bergambo
pantang nampak tempat cantik mesti nak posing...


sebelum tu...ni gambo pemandangan dari atas bilik hotel kami tingkat 18
pagi2 lagik dah berkabus...cuaca??jangan citer la k..
memang sejuk gila babas punyer...
tapi mama sorang je yang berbaju sweater...

kualiti gambo memnag amat2 KURENG k...
sebabnya berkabus...so yang bertompok2 putih tu kabus
bukan salah camera cap ayam...

selamba kodok tanpa rasa segan silu anak dara mama tak paki kasut pun
kasut tinggal dalam kete papa baru nak pi amik...
cam biasa nak kuar dari hotel pun kena pakai stroller
anak dara malas nak jalan, penat katanya..

peace, saya masih ada mood nak posing (kata balqis)\
papa dah dok rimas nak snap2 sebab orang lalu lalang papa malu...
kami berdua selamba je posing....


untuk pertama kalinya selepas paksaan dibuat
akhirnya baru la papa nak bergambo....kalo tak tak de maknanya nak bergambo...
ada satu gambo yang mama paling suka...
tapi sayangnya tak berapa clear sebab kabus...
kalo tak leh frame gambo ni...
jom tengok..

^







^






^











^


















^
gambo aksi cekak pinggang kami berdua yang telah meniru aksi Amy & anak daranya Tisya
puas mama dok ajar balqis soh wat posing gitu
tapi terOVER la plak aksi balqis ni...
dah cam gedik pun ada...tapi mama suka gambo ni jk...

entry seterusnya, misi mencari FM...sape kata Genting tak de FM?

21 comments:

MRS. K said...

pergh.. semua gambo berkabus.. mesti sejukkk giler

EiJa ZaQuaN said...

mmg best g genting...
btol..btol..suka tgk posing yg last tu..
posing mama n balqis.

okey la rajin terus up-date n3 holiday tanpa henti..
jgn mcm eija sume n3 holiday masih tergantung..
asik bersambung..tp ntah bila la nak wat smbungnya..hehehehe

Farra Dhelina said...

hehehe sama dah balqis dgn tisya hehehe..klu posing mau cam kembar ni...heee

ZanaNordin said...

amvoi2...
berkabus2 gambar
cam kat overseas gitewww


auw...kemain lentok lagi si balqis bergambar cekak pinggang erkkkkk

Nana said...

tu dia berkabus gile...mesti sejukk
hhehehe aqish posing...kemain lagi ek ni mesti mama dia ajar ni ekkekek

Cik Jue said...

gambar bawah tu memang cun...kredit untuk balqis yang posing bukan main ye..

mummy_ayu said...

mesti sejuks seangat tu sbb nampak kabus nya..
FM...nak satu..

zura@iwan said...

wahhh..kita kt cini terasa kesejukannya la anje....huhuhu....

alamak camera kita pon cap ayam..sure nnti nk bgmbr kt cini btompok2 gitue..hehe..

wan nurul hezrina abd halim said...

huhhh dik nun,memang terasa sejuk kat tengkuk akaknie tgk pic kat atas.huhu.Nampak taw suasana udara yang sejuk..huhu..

skangkan musim ujan mautak sejuknyer?seronoklah aqish tido mesti lena sb sejuk..huhu

nnt dapat snap gambar besh2 kat sana bagi masuk contest=)

maslinamansor said...

kabus tebal sungguh.

Last pic, memang best :)

✿etiey erywan✿ said...

ehhe.. best nya jejalan. comel ape balqis beraksi cam tu. btw budak kecik ni memang pandai berposing lol. syabas kepada juru latihnya.. hehehe

LiErOSe~QiEmi said...

gambar last tu balqis bukan gedik, tp manje.. comel laaa

Cute MuM said...

ala..
bergaya nyer balqis..
sukanya tengok..

me ada FM genting!! hehehe..

kayyana said...

tebal ke kabus kt sne anje..?? amboi amboi balqis bukan main lg berposing.. bergaya sungguh yer

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

amboi tk tahan tgk pic last tu..terlebih sudah hehhe tang punggung tu aqish hehehe..cute la mmg pandai posing

MamaYatie said...

uisskkk..cam best jer posing..bagus la aqish, sporting abis

Mama Zharfan said...

pic last tu sgt cun!! nak tiru tapi mmc tak sesuai plak pose gitu dgn my boys heheh

Huda said...

meriahnye :) comel sgt pic2 ni..

Ain said...

yang last tu memang cun habesss...

pandai betul aqish posing...

mama tisya said...

wah balqis kemain posing cekak pinggang ye....nk gk FM dr genting:)

mama rifQy said...

amboiiii!! same ngan tisya la pulak!! amboi222!!! mama layan je ek..bagusss..model cilik iniii!!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.