Followers

Friday, January 14, 2011

♥ drBOOK Menggantikan FACEBOOK erk...? ♥

dRBook? dRBook ni adalah sebuah impian Dr Rozmey untuk mengantikan Facebook yang digembar gemburkan akan ditutup 15 Mac ini. DRBook ini juga seakan-akan Facebook dan yang pertama dimiliki oleh orang Malaysia. Memang Dr Romzey mahu menceburi usahawan website sosial ni, mungkin dia lihat pengasas Facebook yang kini bergelar bilionaire dengan harta berjumlah USD 5bilion. Hai Dr, kali ini agaknya tercapai lagi ke tidak, yer ler, manakan tidak, berita penutupan 15 Mac tue dikatakan dusta/tidak benar oleh sumber yang tepat. Zzz.


Next Entry : ♥ Penangan UPLOAD Gambo Besaq2 ♥ @ 2.00 PM

10 comments:

Liza said...

Mcm2 cara dr Rzmey ni nak femes kan? Dari filem kontroversi ke laman sosial lak. Haish...

ZiE FAUZi said...

jangan angan2 mat jenin dah la...

LYAfrina said...

X HABIS2 DR ROZMEY NI:-)

SAMBIL TERSENYUM

Fieza79 said...

bagus la kalau mcm tu...jgn sekadar ckp2 kosong dh la kan...

e.l.i.z.@ said...

kelakar la Dr ni..mcm² dia nk buat..tabik sebab otak bisnes heheh

Nana said...

ndak juga,,poyo hahah

zura@iwan said...

sokong2...org melayu ada cm fb..hehe

MamaRifqy said...

ye kee??hhhahhaaaa..pasni glemer laaaa

ibuayahdamia said...

kesungguhan dr tu dipuji...tapi ramai yg gelakkan dia kan...agaknya sebab tu dia berjaya kot..walaupun filem dia gagal..hehe

Farra Dhelina said...

knp nk kena ada nama book jugak? hehehe..pilih la nama lain..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.