Followers

Monday, January 10, 2011

♥ Gambar Anak2 Anne Ngasri ♥

Masih lagi terpancar senyuman di bibir seorang pelakon yang lahirnya dari zaman remaja lagi sehinggalah mendapat anak. Anak Anne Ngasri yang ke-3 tue dilahirkan pada 21 Oktober 2010 yang lalu. Diperkirakan anaknya semuanya sihat-sihat, cumil-cumil lagi tu pula, rambutnya juga lebat-lebat, macam hutan da. hihi. Ini dapat dilihat menerusi Majalah Mingguan Wanita edisi Januari 2011. Anne dan anak-anaknya menjadi cover untuk majalah berkenaan. Kita doakan agar Anne dapat menjalani kehidupan seperti biasa tanpa kehadiran suami.

terpancar wajah keibuan...sungguh tabah Ibu muda ni membesarkan anak2...

13 comments:

SYaMiLa said...

comel la anak2 anne... ;-)

My recent post " Hadiah Untuk Pemenang GA…sabar yea…"

@e_da said...

anne ni makin comel sejak pakai tudung kan.. moga dia jd ibu yang tabah...

mama rifQy said...

mmg ibu yang tabah sungguh!!!

mama tisya said...

comel2 ank die

lily azliyana @ mama zara said...

tabah btol die yek..lahirkan anak yg ke-3 w/o hubby dah..anak die yg ke-3 tu girl ke?chomellll..hihi

ch@ said...

kita suka, kalau dia beri komen kt wartawan pun matang je. dia sebaya kita anak dah tiga, pergh laju sungguh.

hafizah_ismail said...

suke tgk anne ni..cool je kan..tp kita xtau apa dia rasa..mudah2an dia tabah jalani kehidupan with anak2 dia :)

eB ezrin said...

comeinyer
tabah kan dier :)

♥Azie♥ said...

comel anak dia...

[-suziey-] said...

haih mmg tabah btl dia kan..

EiJa ZaQuaN said...

comel2 sungguh anak anne ni..
yg last tu dpt girl..
moga anne tabah jalani hidup sbg ibu tunggal..

zura@iwan said...

sgt2 comey anak2 dia...sgt jeles di citu..hehe

Farra Dhelina said...

kesian kat anak2 lah kan..hermmm

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.