Followers

Thursday, January 27, 2011

♥ Hadiah Atas Kemenangan Itu & Ini ♥

Setelah berkurun entry ni terkubur di DRAF
makanya ari ni di publish la k
simpan lama2 nanti basi plak...
so sorry mama BZ bangat sejak akhir2 ni
start minggu depan dah BZ balik sebab nak wat EA FORM
kengkawan dah wat EA FORM @ Dah dapat EA FORM ke
ke ada yang dah declare kat income tax?wow wee cepatnya...
mama baru terhegeh2 nak run system untuk tarik data k...
jom tengok hadiah daripada layan bebel2 mama ni...





hadiah yang mama dapat untuk contest Thru Magazine...
papa yang tolong collectkan...



ni plak hadiah dari Eja Maria untuk Capture Number
so sweet bekas ni, awal2 dapat dah dirasmikan untuk cabutan undi main kutu
kat opis mama, ha...ha....korang suka main kutu tak?
bukan suka bela kutu kat kepala tau...


ni plak hadiah atas kemenangan 
contest kat bawah ni,dapat sehelai Baju baby Gap Pyjamas




p/s hadiah Untuk Contest Gorgeous Baby B4 this, penaja still tak hantar hadiah kepada pemenang
makanya mama telah menggantikan hadiah berkenaan, ape yang menjadi tanda tanya
PERLUKAH mama mention blog penaja berkenaan kat entry mama?

p/s sape yang nak tau "SIAPAKAH PENAJA ITU" leh email mama k, Suzie & Mrs.K dah tau kan....

Sekian,
Happy Blogging

TQ Pada Yang Sudi Klik2 Iklan DiBawah Ni

16 comments:

Em's Family said...

wah, banyak tu dapat hadiah, tapi same jugak dengan mira, husband laa kene tolong kutipkan hadiah..

and one more.. tahun ni mira dah tak payah susah2 generate EA untuk client.. after 5 years doing that.. now im free. :)

MRS. K said...

banyak nyer hadiah.. syiok...

Cik Jue said...

banyaknye hadiah untuk balqis ...suka...

ejaMaria said...

Alhamdulillah... selamat sampai... risau pecah... sbb org pos malaysia tu mmg dah britau klu hantar barang kaca nnt mesti pecah... sbb tu dlm borang pos tu tak declare kaca... takut klu britau kaca nnt lagi dicampak-cambak box tu... ;p

mummy_ayu said...

wah..banyak dpt hadiah, seronok tul...EA form untuk Ayu tak kena, tapi selalu kena buatkan untuk hubby but tahun nie lum buat lagi pun..

mama tisya said...

adiah dr contest magazine sure lg best kn...aik pemenang tk dpt lg..hah kasi up la blog penaja itu..lenkali kot2 die nk jd penaja orglain dh tau die tu dh dlm blacklist

Zaidah said...

ciannyer tak dapat hadiah lagi....zai rasa kena buat jugaklah kot n3 untuk penaja tu....senang citer untuk sesiapa yang nak buat contest berhati2 ngan penaja nie...

Wansteddy Tales said...

Terbaekkk! Murah rezeki anje. sama la kita, wan xde mood nak publish entry hadiah skrg ni. sejak kena ambush haritu hahah... nnt la ada mood wan paparkan mana yg sempat ;3
Anje jgn lupa, hadiah pending dr Wan. Anje belum decide designnya lagi la yang ;D

mummY2Y said...

penaja tu sesat cari address kot..hihi..

syoknye dpt adiah..jeles i!

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak cukup lagi nak isi ea form :p

MrS. F!zA said...

bestnya byk hadiah..kt umh anje msti byk koleksi hadiah contest kn

ibuayahdamia said...

murah rezeki anak beranak...

ehem..ayu dah tau sapa penaja tu..hehe

Fieza79 said...

byk nya hadiah dpt..best nya..tahniah2..

Ummi AmnaAmzar said...

boleh simpan utk adik balqis tuuu..

Nad @ MamaZakwan said...

rezki balqis :) alhamdulillah...
seronok tgk dpt byk hadiah! :)

sape la agaknya penaja tu...ksian pun ada kadang2 pd org2 yg camni, huhu! tp tula, sape soh wat perangai..! ^_^

Mama Zharfan said...

congrats anje!!
me dh tak sbr nak join balik all magz contest--bln may baru boleh start le hehe nak kena cuci pic ariff byk2 :)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.