Followers

Friday, January 21, 2011

♥ HeartBeat? Camne Mama Leh Dapat RM21.52 & Menjawab Persoalan? ♥

Mesti ramai yang Dah Join HeartBeat kan...
mama pun dah join, so sape yang lom join biler lagik nak join


Ok kali ni mama nak jawab persoalan yang di ajukan oleh Ayu a.k.a IbuAyah Damia
Ayu tanya mama cam ne leh dapat RM8 untuk iklan heartbeat tu...
ok jawapannya adalah....



B4 this RM8 yang di maksudkan oleh ayu tu adalah yang RM16 kotak merah tu
camne mama leh dapat RM16 tu ye?


ni plak graf klik2 dari kengkawan semua TQ pada yang sudi klik2


Ok RM8 --> now RM16 tu mama dapat adalah berdasarkan
Refer Friend to Register, maksudnya biler ada kalangan blogger yang register melalui
iklan Heartbeat kat blog mama, then mama dapat RM2 untuk per register
kat situ ada RM16 kan so means dah ada 8 orang yang register melalui iklan
heartbeat kat blog mama tu, tapi register ni bukan takat register je olok2 tau..
registernya mesti Succesfull, kalo tak succesfull tak dikira k...
sila rujuk penerangan pada website Heartbeat tu k

Then RM0.04 sen tu plak untuk per klik2...
so kalo ramai yang klik2, tapi bukan semua klik2 dikira cuma genuine click2 je...
contoh sehari pengunjung ada 450 orang
then semuanya klik2 iklan tu 
450 x RM0.04 = Rm18 sehari leh dapat
tapi persoalannya...adakah ada dikalangan blogger yang SEIKHLAS nya
nak tolong klik2 tu?tepuk dada tanya hati...
ape pun usaha sehabisnya, then berserah pada rezeki..

so kalo nak cepat duit tu berlari dengan lajunya, kena la ada stategi market...
keh...keh...ajak kengkawan ramai2 join, so leh la sama2 dapat duit tu...

so sape yang tak join lagik le la 
klik2 iklan mama tu untuk register k

untuk Tutorial leh klik2 link bawah ni

Sekali lagik nak ulang
HEARRTBEAT tidak akan Menjejaskan STATUS GLITERRATI NUFFNANG
sebab Heartbeat bukan COMPETITOR NUFFNANG
tacaya?leh klik link kat bawah ni k

suzie @ MZ adalah SIFU untuk HeartBeat ni ada gak memberikan sedikit penerangan pasal HEARTBEAT 


latest Hearbeat Mama Ari ni...
TQ ye kengkawan yang suka support each other...

akhir kata,
SHARING IS CARING

TQ Pada Yang Sudi Klik2 Iklan DiBawah Ni

24 comments:

Cute MuM said...

sebenarnya terpikir gak.. ada tak orang tak ikhlas klik HB! kita.. harap semuanya jujurlah.. sama2 kita kumpul duit.. tak rugi pon..

MrS. F!zA said...

perghhh!!! jap je dh byk!!kalo cmni kna cpt reg la kita ni lmbt sgguh la..haha

~~@lyci@~~ said...

yup.. sahring is caring.. alycia xregister lg lor..

eima said...

klu cam tu meh la klik aku nye plak .. hahah

aku rajin click gak kadang klu tenet tak slow la ... klu tak mood ilang sbb nk tgu loading punya la lama ... heheh

Mama Zharfan said...

mine dok peram2 cash out tu, tunggu dia naik, now dh jadi Rm100 lebih tau anje...ari isnin nanti me buat entry lg, nak bagi motivasi kat kwn2 heheh
even kalau 10 org ajer pun yg click banner everyday, dh 40 sen sehari, 10 hari dh Rm4 kan, duit free tu :)

Farra Dhelina said...

berbaloi2 usaha anje..klu hb dh sebanyk ni, mksudnya : ssh tu hb ni nak naik, tp anje dgn sepantas kilat dh dpt byk mcm tu..ini kn pulak nuff..laagi lah anje byk dpt kan ..no wonder lah..anje mmg kerje keras!

ch@ said...

huaaa syiok, blk nanti kita register, hihiii.

Mama Hanim said...

wah2..power btul tu anje.. jeles nih..hehe..

mummy_ayu said...

Ayu nyer tak laju sgt la jalan..
tapi nak tanya, satu hari leh klik sekali jer ke or leh klik banyak kali..mcm Ayu gie blog Anje..satu hari dlm 3, 4 kali..ye lah baca entry baru..leh klik setiap kali jengah or..sekali sahaja..?

kayyana said...

tak salah klu kite sme2 klik antara kite... sebab ia tak jejaskan akaun kite mcm nuffnang... oklah kan.. sme2 tolong...

LyNn'Azlina said...

hb xde fraud click..lehla tlg menolong kan...

ieda said...

thanx dikk info nie .. kalau x terangkan sure x tahu kan .. :)

ibu_Arifa said...

bestnyer tgk "nilai" tu . Min punya tak byk lagi..dok p tolong klik kt blog org..tp yg dtg balas klik sikit jer..sedih tu.huhuhu.. nasib lah kan.

ibuayahdamia said...

oooo..macam tu kisahnya...kira kena ader org register under kita lah yer...tu yg hairan cam mana leh dapat RM8 tu...kalau yg click2 tu memang ayu tau sebab dapat 4 sen kan..

ok anje..thanks for the info yg sangat2 jelas...pasni kena promote2 lah yer kalau nak duit lebih kat HB..hehe

MamaYatie said...

oo...sebelum ni ingatkan tak leh suka2 klik mcm nuff nya iklan..tak berani la nak klik..takper2 pas ni kita pakat klik2..hihi

Gieyana said...

wahh..best lah! tahniah2..:) klik hb..

nuraarin-life said...

Thanks for the info, saya nak join lah!!

Ummi Eisya said...

tak register lagi la..niat tu ada,tapi masa nak wat tu tak kesampaian lagi..mcm best je tgk anje ni..aktif tul kat blog..memang berbaloi tu ada blogkan..

fa10 said...

wah.. byknya iklan heartbeat, terpengaruh juga saya ni. nanti nak register juga la... dah klik ni.

mama rifQy said...

mmg kejap je jadi banyak!!!oo..ni la petuanyeeee

mama balqis said...

best2..tq da' info.. join jgk

*∽ IZAN ∽* said...

perrghh..! masyukkk tull!!! sharing is carinng!

zura@iwan said...

tu arr..kita x de refer fren reg yg masuk pon...huhu..

EiJa ZaQuaN said...

wah..ramai jgk yg register under anje..tahniah anje..

eija baru sorang jerk yg register under eija..

hehee..hopefully ikhlas la klik2 HB ni kan..lagpun bkn susah pun nak klik2 HB ni..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.