Followers

Monday, January 17, 2011

♥ HeartBeat & Hasilnya Memberangsangkan - Jom Register ♥

Kengkawan dah register HeartBeat ke belum?
kalo lom Jom register, sebab FREE je then berbaloi2 plak tu
KLIK IKLAN HEARTBEAT Kat blog mama ni k..

 sebab klik2 iklan Heartbeat dah leh wat duit
walaupun RM0.04 sen per click tapi kalo dah banyak kali ornag len tolong klik2
banyak la hasilnya...erk...leh ke main fraud klik2 ni?
leh je k, tak de akaun kena beku punyer
tapi nanti Nuffnang tak marah ke?
tak marah pun k...sebab Heart Beat ni bukan competitor Nuffnang
so status GLITERRATI kengkawan tu tak kan bertukar punyer
pecayalah...kalo tak caya leh klik link  ni


HeartBeat,my


ok bagi yang tak tau macam mana nak register...leh ikut langkah
yang telah mama copy cat dari Suzie dengan kebenaran..
sama2 Sharing Is Caring

Mula-mula Klik Sini = http://heartbeat.my/index.asp
dan Create Account


cari perkataan HB affiliate--click, then cari perkataan register

ni Suzie punyer akaun, banyakkan biler la mama punyer nak banyak camtu...

myHBaffiliate (mcm arrow yg buat kat atas tu)
then click get a code (mcm circle kat atas tu )

sedikit Tutorial dari Cute Mum

Jomtengok hasil HeartBeat mama selama 4 hari...

Tara...ada RM3.56 sen...ok la kan dari tak de..
so pada kengkawan yang lom register leh pi register
then jangan lupe kalo datang blog mama ni klik2 iklan tu k...
(ni semalam punyer entry, ari ni dah bertambah earning Heartbeat mama)
Sharing Is Caring

Next Entry : Ape Kata Nuffnang Isu BE

14 comments:

Huda said...

eh tukar template lagi ke? cun gak yg ini..hehehe..

Cik Jue said...

nak naik resigter..jugak..dah klik mama punye..terima kasih ye...
sharing is caring

~~@lyci@~~ said...

nak register lah.. tq for this info..

zura@iwan said...

alamak...me punya mcm x de apa pon..still kosong2 lg....huhu..

MrS. F!zA said...

blh tahan jgk heartbeat ni..kita ni belum lg register..syiok tgk dia duk berjoget kt blog tk henti2 kan..

Zaidah said...

jangan ketinggalan jom register....

Mama Zharfan said...

setiap kali me dtg blog anje, me clik2 hehhe and blog kwn2 gak, sbb kira mcm menderma kan :) tlg kwn2 :)

kayyana said...

nak try jugak... thanks anje..!!

MamaRifqy said...

mmg sungguh memberangsangkann nihh!!

Cute MuM said...

dtg klik2...

Fara said...

huhuh..camner nak proceed ke step 2 yer mama...??

wan nurul hezrina abd halim said...

ala tak leh wat kat opislah.nuffnang bleh plak.kena sekatlah yang nie..huhu..try wat kat umah nnt.

iManAzRaf said...

alamak... nk create acc tu kat mn? xjmpe.. hehe

kayyana said...

mcmne nk buat code di akhir setiap entry ye... nk wat kt add widget atau kene ubah coding?

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.