Followers

Monday, January 24, 2011

♥ Heartbeat Mama Dah RM30.96 pagi Ni ♥

Entry ni bukan nak tunjuk rasa riak k...
cuma nak ajak kengkawan semua join HeartBeat
rugi kalo tak join sebab FREE je untuk register...
kalo nak tau lebey lanjut leh tengok kat entry mama sebelum ni
http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/sape-nak-tambah-side-income-meh.html



walaupun incomenya RM0.04 sen per click2 tapi kalo di kumpul2 lama2 jadik banyak jugak kan..
so kalo nak register klik2 banner iklan HeartBeat kat blog mama ni k

Cepat2 REGISTER mula2 klik = http://heartbeat.my/?rid=6011

TQ jugak pada kengkawan yang sudi support dengan cara mengklik2 iklan Heartbeat kat blog mama ni
so kalo sape2 yang suka klik2 leh mention kat shoutbox mama k
then mama akan balas klik2 balik....
jom tengok income mama selama 12 hari


yey dah dapat RM30.96...sifu HeartBeat Mama SUZIE dah dapat RM113.68
& Miza Yusof dah leh Cash Out duit HeartBeat dia...wah2 masyuk masing2 kan...


mama mula register 13 Januari 2011, ni jumlah terkumpul untuk 12 hari...

sekali lagik mau mention....HEARTBEAT tak kan JEJASKAN STATUS GLITERRRATI NUFFNANG..

sekian....
Happy Blogging..

p/s ari ni kureng sihat, sakit tekak rasa nak demam, so mood nak berblogging agak merudum...

TQ Pada Yang Sudi Klik2 Iklan DiBawah Ni

23 comments:

zura@iwan said...

bestnya anje....kita x smpi pun puluh2 lg..still sen2..huhu...tahniah anje..

Cute MuM said...

banyak tue...
sikit lagi nak cashoutkan...
dah klik HB!

MrS. F!zA said...

dgn heartbeat ni blh cpt la cash out kan.. tahniah

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to zura: tak pe sikit2 lama2 jadik bukit kan

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to uyun: boley la dari tak de, bersyukur sebab kengkawan selalu datang tolong klik2

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to fiza: ape laie, dah register ke belum? leh la jadik pengubat duka lara nuffnang

atty's said...

nak settlekan keje..jap lagi kty nak register.gak .

LYAfrina said...

SAMBIL KLIK hb....

LYA SEJAK JOIN, XPERNAH TGK LAGI INCOMENYER..

SKET LG NK CASHOUT TU.. SIKIT2 LAMA2 JD BUKIT

MaMa3H said...

tq anje dah berjaya register...ats tunjuk ajar sifu ....
esok pd ada entry khas utk anje...:)/....

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to kak aty: mai2 register jangan tak register kalo tak rugi nanti

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to Lya: TQ yer, nanti kita klik2...ha ah lama2 jadik bukit cayok2

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to mama3H: welcom2, wah terharunya siap ada entry lagik toche2

Cik Jue said...

bestnye mama..cik jue dah register tapi tak dapat hasilnye lagi...

eus said...

Wow.. menarik la.. hehe.. nk try la!

miss sue said...

mcm best jer..nak wak jgk la..6t boleh mintak tlg sis ajarkan..hahaha

EiJa ZaQuaN said...

wah hari ni dh RM30.96..
tahniah anje..
agaknya minggu ni msti dh bole cash-out..hehee

Mama Zharfan said...

congrats yer anje!!!
me dh click ur HB utk ari ni ;)

*∽ IZAN ∽* said...

wahh..memang masyukkkkkkkk!! best besttt!

Farra Dhelina said...

bestnya anjeeee.....beranak pinak hb anje

mama rifQy said...

masyuk sungguh!!

mamalieyna said...

kalau ramai refferer lg masyuuk kan..elok la promote kt sini..hehe.. kak eina tak cek2 lagi..

HB 4 u! ^_^

adianiez AIDA said...

aida da klik !!!

Ummi AmnaAmzar said...

syoknyer anje..hr2 naik...ummi xletak lagi

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.