Followers

Thursday, January 27, 2011

♥ Hoyey HeartBeat Mama Dah Leh Cash Out ♥

Hoyey...Alhamdulillah HeartBeat mama dah cecah RM50.91 untuk takat 26 Januari 2011
tak perasan la dah cukup sebab dok BZ dengan keje
Entry ni bukan nak RIAK2 k, tapi nak jadikkan pembakar semangat untuk kengkawan...
la ni BZ bangat sampai BW ke rumah kengkawan pun terabai
ada yang tecik ati ke?ramai dah yang tak datang blog mama 2 hari ni
nanti mama BW ke rumah kengkawan semua k..
jom kita tengok Heartbeat mama yang ciput tu...


RM50.91 ok la tu kan walaupun ciput je, ni semalam punyer...
jom tengok ari ni punyer plak...dush2


dah RM57.11....tapi mama tak nak cash out dulu nak kumpul banyak sikit
pastu baru nak cash out together2 dengan Nuffnang...
kalo sempat hujung bulan ni atau bulan 2 nanti


hasil HeartBeat selama 2 minggu (14 hari) yang membuahkan hasil...
Alhamdulillah, semua ni pun berkat pertolongan dari kengkawan semua
kalo kengkawan tak sudi klik2 iklan heartbeat mama tu mana kan la mama nak dapat 
amaun sebanyak tu kan, so tolong each other, dah klik2 sila mention then
mama akan klik2 semula....

tapi kan, ada yang tanya mama 
"Eh Anje, kalo orang tu mention kat blog dia dah klik2 HB, betul ke dia klik2 ye
sebab tengok kat akaun HB tak de pun amaun iklan tu naik?"
erk...ade ke ye yang kata klik2 tapi tak klik...
cuma nak kan balasan klik2 dari orang lain jerk?
bagi mama terpulang la kan, ape je yang kita wat mestilah jujur & ikhlas
kalo kita betul2 niat ikhlas nak tolong kengkawan klik2 iklan tu
tak salah, then mention balik untuk di klik2 semula
tapi kalo bab katanya klik2 tapi tak klik2
"tepuk dada, tanya hati"....sila tepuk sekarang k....

TQ ye pada kengkawan yang dah sudi klik2 & yang memang dah jadik
pengklik2 tegar...hargai sangat2, nanti mama akan wat 
GA @ CONTEST dah plan nak wat contest since dah ada penaja
nak taja hadiah, tapi kali ni contest special untuk "BABY2 je...."

so sekali lagik nak promte...meh ramai2 register HeartBeat...sila klik link bawah ni untuk FULL Tutorial

Sekian,
Happy Blogging

Dah Klik2 Mention kat ShoutBox...TQ2

21 comments:

Myra Jay said...

Thniah ye Anje.. Syok kan dapt tgk hasil camtu..
Myra je baru dpt kumpul RM 11.00++ dalam 2 minggu..
So arinie klik HB Anje kasi up lg RM 0.04 untuk arinie ye.. hheee

Cute MuM said...

bestnya...
me punya lagi cikit jer..

mummy_ayu said...

tahniah anje.....cayalah...HB kat sini..

~~@lyci@~~ said...

wahhh.. br 14 ari dh leh cash out.. kagum2.. jeles2 hehe.. skrg jgk alycia register..

liyanadiabu said...

tahniah anje...
me dah 3 hr baru rm2..ciput jer..org xsudi nk klik kot..pengaruh kurg...

Mama Zharfan said...

congrats anje :)
me nak mintak kebenaran copy+link anje punya tuto, sbb ada few yg bertanya and still tak paham--my previous entry tak sedetail tuto anje. harap anje tak kisah. thanks yer. me akan letak link anje gak, no worries yer!!
me dh click HB ane utk ari ni. Insya Allah, cepat jer cecah RM100 lebih tu--sbb anje bagus bab2 promo tu. cayalah babe!!

mama balqis said...

wah tahniah.. sy punya lum up lg..

Zue AnnaLeeya said...

jelesnya.... akak punye nak smp 5hengget pon seksa... huhu...

dah klik hb jgk..

Zaidah said...

tahniah anje....nie yang jeles nie....

ieda said...

waa banyak dah tuu
tahniah dikk .. leh belanje akak tuu :))

jeling2 jugak lah HB anje tuu :)

kayyana said...

tahniah anje.. anje punye promote Hb mmg gempak,, tu yg leh dapat byk.. yana punye sikit je... mungkin btul kot.. org ckp klik klik tp takde pun... kite bleh byk kali klik ke gune IP yg sme.. ke sekali klik je die kira ek?

ibuayahdamia said...

ANJE....cayalahhh...keep it up yer..

ah ah lah..ayu pun kadang2 terpk gak..sebab ramai yg cakap klik2..tapi tak naik2 pun..huhu..

dah klik anje punya.

ejaMaria said...

tahniah...
Maria baru je daftar HB ni... tu pun refer tutorial dari blog Anje... siap link lagi utk kawan-kawan yg nak usha jugak... ;p

LYAfrina said...

waa.. cayalahhh anje..
tahniah.. dh rezeki tu:-)

Nad @ MamaZakwan said...

kite pun salah sorg yg org bgtau dah klik2 tp amount tak naik2..
tak tau mane silap nye..
tp takpe la..takkan nak paksa2, ye dak, huhu!

dh klik anje punye jugak...

zura@iwan said...

wahhh..bestnya anje..tahniah..nk gk cm tu..hehe

mama tisya said...

wah cpt tul dh leh cash out ye...rezeki anje...contest utk babay2 tk dpt la join ..ehhehe

Ina said...

congrats...nanti jenjalan blog i ye...thanks

Zur@ZaRi said...

anjer... rm0.04 lagi untuk anjer...
nnt da banyak ley bg sikit kat zura yer=))

Nana said...

pergh...dah bole cash kan?
cepat btol..
kita br 3 hengget hahahaa

Farra Dhelina said...

taniah anje, mmg terbaek lah anje ni!!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.