Followers

Sunday, January 23, 2011

♥ Jadik HANGIN biler......♥

Pagi2 buta mama dok godek2 Header blog ni..
tup2 nak upload yang baru gambo jadik BLURR la plak
selalunya Ok jer, b4 this pernah gak tukar banyak kali
tapi kali ni menyakitkan hati la plak...


Header lama pun jadik BLURR biler di upload semula...
adei ni yang panas ni biler ada kecacatan pada header tu...


kengkonon nak tukar header baru cam gambo kat atas ni...
tapi jadik BLURR tu yang sakit hati...
ada sape2 leh tolong jawabkan tak?


TQ Pada Yang Sudi Klik2 Iklan DiBawah Ni

17 comments:

Gieyana said...

Yang..ai punya header pon sama..blogspot dh tukar resolution to 980 pixel instead of 300+ . tue yg jd blur tue...sakit hati tul gak..header ai yg cun melecun (ayat perasan) turut jd mangsa..so skrg temporari guna yg lama jer..huhu!

*∽ IZAN ∽* said...

ye kerr..? alamakkk baru berangan nak design header baru menjelang 2011 nihh..? mesti jadi blur gak mana2 yg baru upload ek..? oh tidakk.. tak bertukar lah header ku nampaknyaaaa

wan nurul hezrina abd halim said...

tulah memng nampak header anje blurr cket arr..akak dah wat heartbeat tuh taw=)dah klik2 pun aje nyer gak.tq ek info tuh.nnt leh pinjam wat tutorial plak k.anje sebagai reference akak.k tq

ieda said...

ermm dik cuba masa edit tuu adik resize kan besar jugak .. sbb bila dlm sofware nampak besar x semestinya masuk blog dia besar .. cuba edit size dulu pastu uba masukkan dlm nie .. tgk kesesuain dia ..
akak kalau guna software yg biasa akak guna tuu .. x der masalah sbb kalau akak edit besar jadi ngam2 jer masuk dlm blog nie ...
akak x pandai jugak tapi try & error :)

LYAfrina said...

ITULAH ANJE...
SAYANGKAN.. HEADER DH CUN.. TP BLUR PLOK..LYA PON XRETI DH NK WK CAMNER.. XDE MASA G NOK KOBEK2 SBB TIME NI BZ SKET..

Mama Zharfan said...

me pun kena gak--me tukar header utk blog contest me, siyes blur--adess

me dtg click ur HB utk ari ni :)

miza punya HB dh lebih RM60 tu...laju income dia sbb raai register bwh dia :)

BIONIC WOMEN said...

xder header yg gambor2 xtau ler plak..hehe..datang klik hb skali..hhehe

Hidayah said...

uish ramai pulak masalah header..sin bek tak tukar2 lagi..
HB pun da ramai berkecimpung nampak..best ke??

Em's Family said...

i tak sure pulak about this problem.. maybe you boleh tanya wansteddy.. dia pandai bab2 ni ..

mamalieyna said...

oooh tak pandai bab2 ni..huhu..ptt la tak kuar2 header nya..huhu..

HB for u! ^_^

Em's Family said...

salam anje, mira dah vote untuk you for Friso contest.. no 70 :)

Ummi AmnaAmzar said...

Ummi kembali. Rindu nya nk mengkomen kat entry anje

hafizah_ismail said...

ala anje..kita xreti lak nk bgtau knpa..blog kita tu lagi lah, langsung xde header..huhu..anje wat header pakai ps ke?

zura@iwan said...

resolution dia la tu...dh tukar..hehe..x per buat len..

emma said...

ye la anje.. emma pun dah try banyak kali, gambar jadi blur.. tension.. igtkan gamaba kite yang prob, rupenyer idak.. adoii..

Farra Dhelina said...

aduiiii sygnyaaaaa....

mama rifQy said...

syg sungguh!!nak tolong..mmg tak reti!

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.