Followers

Monday, January 10, 2011

♥ Jawapan Teka Teki Teka Tekuk - Tajuk GA Mama ♥

Ari ni No MOoD Monday Blues, hati tak seronok, keje pun malas
nak update blog pun malas, tapi tengah rajin2 kan BW
kalo tak nanti orang tak nak datang rumah mama plak...
so entry cuti2 esok la sambung, ari ni semua BZ kan
so ni nak update pasal teka teki GA mama tu
still tak de yang jawap dengan betul...
ada lagik ke yang nak mencuba nasib nak jawab...
ni entry sebelum ni, semua komen mama dah publish
Jawapan TEKA TEKI TEKA TEKUK, TEKA BETUL DAPAT MASUK
akan diumumkan pada tarikh Anniversary mama + papa 13 Januari 2011
pasal contest plak, separuh juri dah email shorlisted, tinggal 2 orang je lagik
tengah runshing nak compile k, bagi masa kat mama b4 13 Januari mama akan publish
TOP 12...

so sekali lagik nak ucapkan good luck untuk semua....cayok2...

6 comments:

zura@iwan said...

ooo..ingt ke dh kasi tau jawapan...hehe..

Ain said...

mamapapaaqish anniversary giveaway kot....

hehe...

Wansteddy Tales said...

isk3... anje kalau xbuat entry saspen xsah! hahhaha... konfiden tekaanku salah belaka ahhaha... caiyo2 peserta yg len!

kayyana said...

aduh... berdebar pulak rasanyer.. huhuhu

Mama Zharfan said...

suspens..happy anniversary in advance :)

mama rifQy said...

suspen nih!! nak tauuuu!! sapekah antara yang TOP ituuuuu.jeng jeng jeng

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.