Followers

Friday, January 14, 2011

♥ Update - Jawapan Teka Teki Teka Tekuk Teka Betul Dapat Masuk ♥

LIVE FROM HOME...mama EAL sebab balqis demam panas

BAKAL ADA 2 PENAJA untuk GA ni

Ingat lagik tak Teka Teki Teka Tekuk Teka Betul Dapat Masuk
http://damiaqish.blogspot.com/2011/01/teka-teki-teka-tekuk-teka-betul-dapat.html
ok ari ni mama nak bagitau jawapannya..
sorry sebab delay, bz skit dah hujung tahun ni
nak wat EA Form...dok HR harus la kena wat semua tu
tapi malas nak pikir pasal keje, mari kita bergumbira dengan jawapan GA mama tu
soalan GA mama:
Berikan TAJUK GA yang mama akan lancarkan?
Klunya bukan semua blogger leh join k...& tak de kena mengena dengan Gambo
Ok jawapannya.... "TOP COMMENTATOR - LUCKY DRAW"

nama2 untuk TOP Commentator ni di CAPTURE pada 13 JANUARI 2011 - Sempena Anniversary mama
tepat2 kol 12.00 tengahmalam..


so ada sape2 jawab betul tak, nak kasi hadiah ni...
cuba check balik kat komen entry time entry Teka Teki tu dibuat...


antara hadiah yang mama janjikan...
ok syarat2 untuk top komen mama nak join GA mama ni akan mama umumkan minggu depan k
ada syarat2 simple je nak join..
so tahniah kepada semua nama yang terpilih tu k..
mama hargai sangat2 komen2 yang ikhlas dari kengkawan semua...

ada sape2 nak jadi penaja ke?
nantikan entries2 menarik minggu depan....

Next Week Entries: 
Ape Kata NUFFNANG ISU BE ?
TOP 6 Birthday Contest
TOP 6 Baby In Black @ White Contest
Syarat JOIN GA TOP Commentator Mama_Balqis
Our Ngedate Anniversary At Hotel....dot...dot...dot.....

18 comments:

Ummi AmnaAmzar said...

Ummi pun ade laa..huhu syarat2 jgn susah2 ye anje..ummi ni xpandai sgt..

eima said...

slalu nye akan jd silent reader kat blog anje je skrg nih ..baca2 tak sempat komen ..hehe rugi2

MRS. K said...

anje, kite volunteer lah nak jadi penaja.. hehehe... nanti bincang kat FB ek.. kekeke


*hadiah contest kemeja belum dapat...

Huda said...

sy rasa sy jawab salah kan :)

Nana said...

tak tersenarai
dalam top komentar hehe

mummy_ayu said...

wah...nama ayu pun ada..tak sabar nak tau detail nie...

mama rifQy said...

Yeay!! Na paling TOP!sukeee..
apakah GA ituuu? senang ke susah nih?hehhehee

~~@lyci@~~ said...

alahai, xmasuk dlm senarai top komentator hehe..

BIONIC WOMEN said...

huhuhu....nama kita xder ler..sedey

EiJa ZaQuaN said...

jawapan eija salah..huhu..

zura@iwan said...

hmmm..nama ku ada di citu arr..hehe..

ibuayahdamia said...

huhuhu..tak tersenarai walaupun selalu singgah sini..huhu

mama tisya said...

dlm senarai..hrp2 senang la syrat2nya...ehhehe

Mama Zharfan said...

suka me tgk ada nama me among top commentators tu..me memang peminat setia blog anje ;)

Farra Dhelina said...

im in list! :)

Cute MuM said...

me dapat masuk ker??
sukanya...

kayyana said...

tak tersenarailah.. huhuhuhu..musim buat contest utk top commentator ye sekarang nih.. kene rajin komen nih.. hehehe.. tak2 .. yana komen ikhlas tau.. bukan sebab nk hadiah or nama..

[-suziey-] said...

oooo kt terlepas n3 ni..pattla mcm blur jek..hahahaha:p

means nama2 tu je ke kena join GA tu? hahah mcm blur lg:p

rajinnya mama buat autopublish n3 byk2 yek..haih jenuh perah otak nih..hiks

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.