Followers

Sunday, January 16, 2011

♥ Kami Kena PAW.... ♥

Erk....kami kena PAW?
dengan sape kami kena paw?

^





^





^






^







^






^



Bukan kena Paw la....


tapi kami PEKENA PAW
sambil tengok smallville...
paw inti Kaya kegemaran kami sekuarga
malam ni tak makan nasik, kukus paw
kalo mama suka makan paw kacang...
kengkawan suka paw ape....rasanya Suzie pernah wat entry PAW ni kan...

p/s esok tak tentu keje ke tak Boss dah bagi Green Light soh cuti jaga balqis.....

21 comments:

Farra Dhelina said...

tak sht lagi ke balqis anje? kesian nya..semga lekas sembuh ye..

fra suka pau kari, blackppr ke..suka yg ala2 mcm tu la..yg manis2 kurang skit.. :)

mama rifQy said...

na suke PAW orang!!hahahahahaaha..

ish..na suke makan paw kacang!!ehheehe

Hope balqis cepat sembuh!!

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

saya suKER MAkaN PAw inti KACAng kaT DALAm...besh!! TAPI SKRg maNYAk suSAh maU CARIk paW YG BESH2!!

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to Farra: Still On Off lagik, kita pun suka paw kari sellau beli kalo kat RNR besaq giler pawnya...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to Farra: Still On Off lagik, kita pun suka paw kari sellau beli kalo kat RNR besaq giler pawnya...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to Farra: Still On Off lagik, kita pun suka paw kari sellau beli kalo kat RNR besaq giler pawnya...

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to Naa: wah dasyat tu kaki paw...kih...kih....TQ naa harap balqis cepat sembuh la

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

to weiyda: tu la memng susah nak carik yang sedapkan la ni banyak yang paw besaq tapi inti sikit je

Zaidah said...

suka makan paw....yang inti kelapa n inti kacang....sedap...lagilah klu panas...

ch@ said...

kita suka pau daging =), balQis tak sihat lagi? rehat banyak2, balQis aktif sangat kot.

mamalieyna said...

lama tak pekena paw..dapnyer..

huhu..hope balqis cepat baik, haidar takde kwn la..huhu..

Mama Zharfan said...

hehehe me suka pau inti ayam :)

moga2 balqis cepat sembuh yer..amiin

mummy_ayu said...

paw....suka..pau kari, pau coklat..cedap la..
ye la...ayu kalu anak tak sihat un, confirm risau nak antar kat umah bbsitter...harap balqis cepat sihat..

Syuzana said...

feveret syu tu...hohoho...syu suka pau kacang...baru je balik kg 2 hari lepas....tok buat kuih pau inti kacang...my feveret...terliur daaaaa

BIONIC WOMEN said...

suka pau inti kelapa...
teringat ler kat mak..selalu mak buat macam2 inti sebab minat ank beza2..
sedih plak biler terkenang perngorbanan seorang ibu..dulu2 masa kecik2 x tau aper, men oder jer.
eily suka inti kelapa, adik suka inti kacang, ada suka inti ayam..sian mak, nak penuhi minat semua anak..turutkan ajer..huhuhuh

LiErOSe~QiEmi said...

sedap pau... penah try pau yik mun??? sedappppp!!!

EiJa ZaQuaN said...

eija suka paw kaya..

ciannya balqis x sihat lg ke..moga balqis cepat sembuh ye.

zura@iwan said...

kita suka paw panas2 gak..tp suka inti ayam..hehe

[-suziey-] said...

ler ingtkan kena paw ape la tadi..hiks..gebus btl pau tu..hehe..i likeeeee pauuuu

kayyana said...

ptg2 kalau makan pau mmg sedap.. pastu minum kopi panas.. wallaahh!!

mama tisya said...

kita suka pau kacang merah..yum2

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.