Followers

Thursday, January 6, 2011

♥ Live From Awana Genting Highland ♥

Alhamdulillah selamat sampai ke Awana pada kol 3.00 petang
jalan sangat berkabus bahaya kalo bawak laju2...
cuaca sejuk giler babas...kami dah nak kuar ni...nak jalan2 tengok ape yang ada
sebelum tu jom layan anak dara time papa check in







orang lain semua pakai sweater k, tapi balqis cakap tak sejuk pun
dengan baju yang tak berlengan, dah la selsema...
ape lagi yang best kat sini ek?makan kat mana yang best ek?

kami tak pernah sampai sini la...ni 1st time...
any idea?

p/s sib baik ada celcom broadband...leh online blog & FB...nge...nge...clear giler plak tu....malam karang leh la BW rumah kengkawan...

32 comments:

Zue AnnaLeeya said...

uiksss balqis... tak sejuk ker pakai baju takde lengan tuh...

suke sgt bergambo gitu skrg nih yer??? hehehe...

mama rifQy said...

amboiii!! bukan main lagih balqis nih! tak sejuk kee..pelikk laaakk!!
bahagian gambo serah la kat budak kecik nihh!heheheheeeeee

MRS. K said...

kalau dah smpai sana, masuk outdoor games la anje.. byk gak games utk balqis main

✿etiey erywan✿ said...

ohw.. tengok tempat nih igt kami di sana tahun lepas. eysraf kecik lagi masa tuh.. hmmm

Miza Yusof said...

alolo. comelnya balqis :)
pandai dia pose. hehe :)
suka tengok gambar dia :)

atty's said...

wah syioknya anje ngn balqis g genting,
enjoy ye!

Pn. Zana said...

Live kot ..salah ..:D

enjoy your holiday !!

~~@lyci@~~ said...

wahhh... ke genting lagi.. tak sejuk ker balqis tuu..

mummy_ayu said...

wah...bestnya gie genting...
balqis tak sejuk ker?..seksi tu..dah la ujan..kat sana ujan ker?ayu dulu kalu gie sana makan fast food jer...tapi price mahal cikit la sbb kena lalu jalan bengkak bengkok..he he he..
apa pun have fun! snap banyak2..and share kat cini..

MamaAimy said...

Nak makan murah pg dkt gohtong jaya... kedai2 sebaris dgn hotel sri malaysia... Klu naik ats makanan dh mahal.

smms said...

hamboi xsejuk ke balqis tu baju xde lengan ..selipar .. ish ish ..

ieda said...

amboiii balqis x tahan aunty tgk .. dah mcm model cilik dahh nie
waa best tuu dik makan angin di genting tuuu :)

Nana said...

aqish tak sejuk ke yang..
relak je dia bersinglet ek
makan genting bese la memang mahai...
cuba try makan yg masak atas batu tu apa ntah nama dia ada kat foodcourt

Sidratul Muntaha said...

kat kafe dia sedap jugak
try arr
nak2 klu breakfast
selau jugak tiem kursus lepak situ
bilik pun ok klu tak silap
huhuh
happy holiday!

~Siti Hajar~ said...

Alhamdullilah dah slmt sampai Genting, slmt bgumbira yer..

sejuk2 Balqis selamber je xpakai sweter, dia seronok sgt tu, tu yg xrs sejuk..

Hezesuze said...

amboiii musim ujan ni pergi genting ye uols...hebat!! hehe

ermm dah lama weols tak naik genting nie...mesti banyak perubahan kan...

FM genting ade ke uols?? kalo ada mai campak satu kt weols ngeh ngeh ngeh

azura samsuddin said...

hepi holiday anje... laswik br g dalam mmg x sejuk tp zura pakaikan juga aina baju tebal hehehe

kayyana said...

hehehe.. tak sejuk ke balqis.. bru ahad lepas kami ke genting.. yana pakai kan tiga lapis bju k utk danish... balqis rileks je pakai bju takde lengan...

Mama Zharfan said...

me pernah mkn pizza hut, Mcd, marry brown, KR kat situ hehhe
me kerap benar ke situ sbb rasa mcm dekat dgn umah me--kalau kira2 total ada kot 10 kali dh ke situ, stay overnite pun dh byk kali gak :)

nieda said...

hapy holiday..best tu tempat sejuk

mama tisya said...

wah live dr awana..best2..uiks balqis tk sejuk ke tu....tmpt mkn kalo nk murah kena turun yg kt area roundabout dkt hotel sri msia tp tk byk choice...kt bwh yg dkt ngan mcD tu pn ada tp kitorang aritu turun p mkn kt gombak jauh benor tp pasti sedap...ehhehe

elly hamzah said...

wah wah wah..bestnye anje & family, ujan2 gi genting???syok wooo. xyah mandi r, wat stok utk mandi kt kl nanti..kuikuikuiii.

anyway, hepi holiday ya!!!

fyi, semua makanan situ mahal2, kira 2x ganda..tapi takat ber3..bulehlah nak makan tu, hehehe.xkan nak pose pulak kan?klo pose pon, kena berbuke juge, ye dak?enjoy!

Gieyana said...

bestnya jalan2..Aqish x sejuk ker Yang?..:D

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

wahh gi genting yea..pakai voucer tu ke..amboi aqish tk sejuk ke..bab posing mmg aqish No 1 !!! hehehe...kami gi sana makan fast food je sbb kyra sibuk nk main..
selamat bercuti yea..

LyNn'Azlina said...

GERAMNYA TGK BALQIS TU!PNDAI TOL BERGAYA...HEHE..CAM MODEL

*∽ IZAN ∽* said...

amboi.... posing maut abess anak dara sorang nih..kih kih kih!!! comellllll!

e.l.i.z.@ said...

fuyooo posing maut...esok main outdoor game la anje..best! eh tapi ada balqis.sape nk jaga dia pulak ek..nampak gaya anje ngan hubi kena main menan budak² je la hihihi

deena awanis said...

puyoo...balqis leh dok obersea laa camtu..rilek jer pakai sleeveless kat genting!!

BIONIC WOMEN said...

eily pun x pernah ag pergi sejak ada anak ni..ingat nak pegi pertengahan tahun nnti..

pandainya balqis berposing, jeles unty tau..Dhiya x suka posing macam balqis.semua gambar kena candid ajer..huhu

[-suziey-] said...

siap live entry lagi..hiks..bestnye..erkkk balqis xsejuk ke tu pakai sleeveless :P

Farra Dhelina said...

amboi muncung balqis!! heheh cekciiii..tak sejuk ke balqis pkai baju mcm tu yang?

zura@iwan said...

bestnya....plan nk g dlm bln nie, ntah jd ke idak ni....

aqish syg x sejuk nie....ngeee...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.