Followers

Tuesday, January 11, 2011

♥ Mencari FM Genting & Hasilnya ♥

Acara seterusnya, mencari Fm untuk GA...
to kak Heze: kat Genting ada FM tau kak...
rasanya tempat beli ole2 ni cam baru je bukak b4 this tak de
tempat ole2 ni kat dengan Gohtong 
jom kita tengok ape yang mama beli....

oh...sebelum tu sila la layankan anak dara mama posing sakan
dengan payung strawberry baru nya...








kat sini bukan ada jual Fm & ole2 je, tapi ada jugak tanaman cendawan, strawberry
kaktus & macam2 lagik..
ada banyak korong, ramai yang menjual kat sini

mama & balqis...terover pose la pulak






tak habis2 dengan payungnya k..
sayang sangat...time ni hujan renyai2...

ada orang kata, blog mama ni banyak gambo...
YES mama memang suka upload banyak2 gambo
kalo boley semua gambo yang mama snap, semua nak publish
ni pun dah habis tapis dah...
tak best entry tak de gambo, cam tak meriah je kan...
ni FM yang berjaya di GRAB...sape nak angkat tangan?
ada satu lagik sarung tangan mama beli 2 untuk kanak2...
so sweet tapi terlupa nak snap pic nya la..

next entry : Genting Skyway @ Cable Car

23 comments:

Fieza79 said...

wahhh byk gambo menarik di sini..samala kfieza pon suka letak gamba byk2..mmg pon rasa cm tak best tanpa gamba2 ni suma..

FM tu sejibik mcm FM CH kan...nama je letak laen..hehe

MRS. K said...

nak!nak!

laju2 angkat tangan!

Myra Jay said...

Cantik2 la FM nieh, ingt kt Cameron je ada strawberry bagai, rupanya genting pn ada.. :)

Gieyana said...

Nk Fm tue...smbil angkat tangan!hihihi..

FM tue cam FM Cameron ler lak kan..ader stoberi...cantikk!

Huda said...

comel je si aqish berposing ngn payung :)

mestila nak :) nak 1 anje..

Cute MuM said...

nak!!
kami dulu beli kat souvenir shop dalam first world..

~Siti Hajar~ said...

sama la sy dgn Cute MuM, dulu ms p genting, km shpg kat souvenior shop kt first world tu je, survenior cantik2 & plg best blh boh gambar kita..

Sy pun suka n3 byk gambar, biar gambar yg menceritakan sgalanya..

~Siti Hajar~ said...

sama la sy dgn Cute MuM, dulu ms p genting, km shpg kat souvenior shop kt first world tu je, survenior cantik2 & plg best blh boh gambar kita..

Sy pun suka n3 byk gambar, biar gambar yg menceritakan sgalanya..

Nana said...

anje kita g genting kan mmg payah nk carik fm mcm gitu
ada jumpe kat dalam pavilion dia tu
tp fm jenis yg getah tu
pastu kan aritu kita g cameron ada tersesat fm genting highland mcm tu ada gmbo stoberi heheh rupa2nya mmg ada ek kt genting fm tu

EiJa ZaQuaN said...

ari tu g genting..lupe nak cari FM...nak2..hehe..

ibu_BatRiSya @wardah said...

waa nak jugak!
aduss xsaba nak bawak Batrisya pi genting gak..!

[-suziey-] said...

iyahhhh gigih angkat tgn ni..nakkkkk..hehe..ni msti ade GA nnti ni..huhu..

kemain balqis posing2 yek..

Hidayah said...

sakan posing anak dara tu...

LyNn'Azlina said...

cantiknya fm tu..nak jugak....suka sangat strawberi ni...
naper balqis xbaper nak senyum dalam gambar ni..hehe

mummy_ayu said...

nak jugak..nak jugak...sepit rambut tu pun tomei..
balqis bukan main lagi posing ngan payung tomei dia tu..

zura@iwan said...

nak2....angkat kaki tgn dh ni..haha...

cute je FM tue...

Zue AnnaLeeya said...

nak nak...
cepat jer kan??? hahaha...

kemain lagi balqis posing erk... mcm2 stail...

Farra Dhelina said...

mesti lah nak!!! ;p

mama tisya said...

best kn byk gmbr...ehhehehe...kita p genting tk sempt singgah tmpt mcm anje ckp ada tanaman cendawan,strawbery, kaktus tu

Mama Zharfan said...

me selalu pegi genting tp tak pernah jumpa FM ni hehehhe nak satu :)

Sricahaya said...

pandainya balqis posing..leh jadi model cilik ni..hehehe

mama rifQy said...

Nak la jugak FM ituuuuu!!!simpan la untuk MamaRifqy!heheeeee

wan nurul hezrina abd halim said...

alahai cumil nyer ngan payungtuh?baru beliker payungtuh??

kalau g saner tak sah kalau tak grab FM n KChain..cumil2

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.