Followers

Saturday, January 1, 2011

♥ Menu Hari Ni Jemput Makan ♥

Salam semua, dah makan belum, kalo lom jom tengok menu mama ari ni
nyum2 dok sorang2 kat dapur ligat la mama masak ikut menu mama k
yang lain semua pi kenduri. jap gi kami nak pi Taman Tasik Taiping...


Ikan Cencaru Sumbat Kelapa


Daging Masak Kicap

Ikan Sepat Goreng Tepung
Ikan Nyoknyok
sayur goreng...

mama dah siap masak, tapi tak makan lagik dok kalut 
nak update blog, dah ikut amy plak, asal masak je
mesti nak pelawa kengkawan kat blog....
he...he....sharing is caring...
sape suka makan CENCARU SUMBAT KELAPA?
mama suka tau, peberet giler babas punyer...

p/s ada hot isu pasal Nuffnang..perh...Isnin mama citer k...

12 comments:

Farra Dhelina said...

wa mesti dpt BE lagi ni kan???

fra suka keli goreng! hehehe :)

Mama Zharfan said...

heheh boleh gak guna idea ni kan..msk then share2 kat blog--boleh gak bagi idea for me utk msk apa kan :)

shera haifa said...

daging masak kicap.
buat meleleh air liur je..
dh lah xmkn lagi nie..
kicap is feveret.

mama tisya said...

sgt suka gulai daging msk kicap..mkn ngan ikan goreng panas2...yum2

ieda said...

adehh dikk telan air liur lagi akak nie .. habis lahhh
x tahan tgk cencaru sumbat tuu .
akak masak singgang tumis jer :))

*∽ IZAN ∽* said...

wah banyak nyer laukk.. meriah! macam sedap je ikan caru sumbat kelapa. tak pernah buatt... kalau rajin esok2 leh share resepi kot kat sini he he

e.l.i.s.s.m.i.e said...

best jugak ikan tu sumbat kelapa tapi eliss x pernah pun buat..banyaknya lauk , bape orang mkn ni??
nuffnang nak bagi advertorial jobs ker??

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

he hehe...kat kantin opis selalu buat caru sumbat kelapa nie...tp sure kelapa nyer zana keluarkan..ngeh ngeh ngeh...tak berapa gemar...tp kalau caru sumbat sambal..pergh...sedap....

mama rifQy said...

meriah sungguh maakanan ari jumaat anje nih! terliur rase wehh..lapo lak raseeee!!huhuhuuuuuuuuuu

jap jap!! cencaru sumbat kelapa??sgt la xpernah makannnn!!

BIONIC WOMEN said...

me pun sesangat suka ikan cencaru sumbat kelapa tuh..tapi selalunya kelapa tu isi skit cili kering...ag mebeles

zura@iwan said...

sdpnya cencaru sumbat tu...sy suka yg taruk smbal pedas tu..

kayyana said...

anje, daging masak kicap nampak mcm daging masak asam pedas.. heheh.. sedapnyer...

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.