Followers

Saturday, January 15, 2011

♥ MIA SARA & DATO' CT dalam URTV ♥

Wah bukan main romantis lagi apabila Mia Sara digandingkan bersama dengan penyanyi nombor satu Negara, Dato' Siti Nurhaliza dalam majalah URTV keluaran akhir Januari 2011. Nak dilihatkan agaknya ini kali pertama mereka bergambar bersama, selalunya Mia Sara dengan kak Lisa, kini dengan 'mak iTi'. Gambar seorang lelaki berkot dan lagi seorang remaja tu mungkin keluarga Mia. Seperti sebuah keluarga pula dah gambar bersama-sama ni. Orangnya hensem juga tapi tak lawan misai Datuk K kite. hihi. Jangan marah ha. -Gambar norizahusna.blogspot.com













gambar kat bawah ni lagik best tau...



^






^






^







^


MIA SARA CELUP edisi Damia Nurin Balqis kira MIA jugak la k
ada lagik tau....
^








^








^








^

Tadi MIA SARA dengan Dato' CT
kali ni MIA BALQIS dengan DATIN ANJE wannabe...kih....kih....


layankan aje la k....

entry autopublish, time ni kami tengah menikmati Dinner sempena Anniversary di Hotel...dot...dot...dot...
nanti mama citer k, balqis demam On Off dah siap2 bagi makan ubat..
Hope Get well soon...

14 comments:

MamaRifqy said...

aLALALLAAA..same lan mukeee balqis nih!!!

cik puan akish said...

sukeee dgn mia...

juge suke dgn damia balqis!!!!

klon pon klon la...

=)

lily azliyana @ mama zara said...

cantek2 + sweet sgt gmbar mia sara ngan mak iti..tp gmbar damia nurin balqis ngan mama anje pon sweet jugak..hihi

bestnye beranniversary dinner kat hotel..kami stakat ni tk pernah lagi celebrate anniversary ngan romantic dinner..asyik beranniversary gateaway jek stakat nih..=p

hajarus said...

cantik2 pic tok t ngan mia ni... tok t artis peberet hjr dr dl till now... mia ni comey sungguh laaaa...

~aSHa~ said...

mia balqis tu mmg ada gaya la mia sara....peace to her dari aunty

*∽ IZAN ∽* said...

setuju setuju!!! mia sara celupp@ mia balqisss.. memang comell bangettttt!!!!

BIONIC WOMEN said...

Datin wanabe tu yg x tahan tuh..tapi xper, impian kena ada kan?kan?..papa balqis kena main politik nih kalau nak cpat dapat Dato'..hahahahha..

Comelkan???tengok dah kat kedai buku semalam, tapi kita ni jenis x suka majalah hiburan..x pernah beli pun

♥WEIYDAWEINGWAFFA♥ said...

hehee..mia sara mmg tantekk!! sies!! part yg besh lagik dami de iras2 dgn miasara!! bertuah akak!!

ch@ said...

yg berkot tu bkn ke shanaz, pelakon dottie. dia mmg kacak. comel sungguh, mia, mak iti, datin anje ngn balQis. hahaaa.

zura@iwan said...

sgt2 cute la mereka bdua...jeles ai..bila ai nk bgmbr ngan my bb ni..huhu...

pstt; tukar template br dh ek?

EiJa ZaQuaN said...

hehe..geram sungguh tgk mia sara ni..mmg sgt chumelll..

mia balqis pun ape kurangnya..mmg sgt chumell n pandai bergaya..

AshAnas said...

wa, belum ade cite dinner ritu ke? sian balqis masih demam ye...

xdpt jumpe anje kan... xpe, nnti shira turun kl lg, kt plan lain...

comel sgt both MIA n DATIN ni... hehehe...

wan nurul hezrina abd halim said...

makin besar mia n akish makin cun..dato siti mesti berangan nak dapat anak yang cumillah tuh.bilalah nak tunggu dia dapat anak.lum rezki dia lagi..

kayyana said...

comelkan mia sara?? cube anje makeupkan balqis mcm mia sarah.. mesti sama... =)

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.