Followers

Tuesday, January 18, 2011

♥ Nugget ABC ♥

Kat rumah mama selalu ada stok nugget
sebabnya, biler balqis tak mau makan nasi, mama akan gorengkan nugget untuk balqis
kami selalu beli 2 jenis nugget satu untuk papa
then satu untuk balqis, kami memang peminat tegar brand AYAMAS
nape mama suka beli nugget Alphabet ni???


sebabnya biler balqis nak makan, mama akan bagitau ape huruf nugget yang balqis makan tu
so dari segi pemakanan pun leh jadi sesi pembelajaran...
dari situ balqis akan lebey fasih ABC....

pernah beli tak frozen nugget kat giant yang jenis
PICKED & MIXED?

p/s dulu KFC pernah jual Alpha Nugget ni...ingat tak?mama masih inagt lagik lagunya, tapi time tu balqis tak de lagik

Next Entry :  Sila Beri Komen Membina @ 12.00 pm

13 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

tak pernah beli lagi nuget jenis ni.. menariklah nak kena beli nih.. hehe sambil makan sambil blaja kan...gud idea

Huda said...

wow! xpenah jmpe lg nugget abc ni, nnti nk try carila..huda penah try beli yg pick n mix tu tp selalu amik kentang je, nugget n lain2 xpenah lg..

♥sYiLaSyiRa♥ said...

mmg syila xpernah beli..satu cara utk mengajar juga kan???nanti nak try r..thanks for sharing ye anje

CatlinaFly said...

bestnye!tak pernah jumpe lak anje...kat mana nak cari ni?kat sini yg selalu pegi, giant je sebab dkt dgn umah..

~~@lyci@~~ said...

kt mana beli nuget camni.. susah jumpe..

Mama Zharfan said...

kat msia, me suka beli nugget yg tempura, brand five tar--sbb kena dgn taste me :)

Izan Ishak said...

k.izan dah lama tak beli nuget abc ni. kami suka nuget tempura ramly. rasanya best! sangat juicy n yummy~

mummy_ayu said...

wah..bagus la..ayu pun lum pernah jumpa lagi
dulu pernah beli pasta ABC..tapi Ian & Iris tak suka sgt..so tak beli dah...

Farra Dhelina said...

kat tempat fra, ssh la nk cari abc ni anje..

BIONIC WOMEN said...

x pernah ag beli nugget nih..nak kena beli ni bagi lagi cepat Dhiya kenal ABC...tapi kami selalu makan nugget tempura Marina..sedap

zura@iwan said...

kita pon sll gk beli nugget wat stok...tp kan..mmg cpt abis daaaa..hehe

pstt; klik2 yr HB..hehe

MamaRifqy said...

bestnyeee..tak pernah lak beli!

EiJa ZaQuaN said...

heheh..btol tu..sambil makan smbil belajar..
tp sbnrnya eija x pernah pun beli nugget ABC ni..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.