Followers

Thursday, January 27, 2011

♥ Penangan Tak BW ♥

Morning All...2 hari yang bz langsung tak BW then udpate blog tak mengikut jadual
sebabnya tak wat autopublish...malam dah penat terus tidok
so esok pagi dah keje...tak sempat gak nak wat
so ari ni kembali kepada rutin seharian, setelah berjuang menyiapkan payroll


semalam 304 je hasil dari tak BW...adei makin merudum la plak
minggu ni tak daya nak upkan la, since demam plak yang melanda...
so bersyukur dengan ape yang ada, TQ pada yang sudi jengah

blog mama ni bukan popular bangat, biler tak BW ni la jadiknya
tak de pengunjung yang ramai, semua tak mau datang sebab mama tak pi jengah rumah depa...
so sorry k, after this mama BW balik pi khatam semua entry kengkawan tu k....

p/s ingat nak kongsi TUTORIAL yang berguna...sape mau?kasi komen k...klik HB sekali tau

Sekian,
Happy Blogging

Dah Klik2 Mention kat ShoutBox...TQ2

11 comments:

Cute MuM said...

bilalah UV blog uyun nak jadi macam anje... hehe..

nak2.. apa tutorial tue??

Haritue tutorial letak banner HeartBeat kat footter dah buat... Tq.. senang sikit.. takyah copy paste setiap kali nak wat entri baru..

Hidayah said...

wuiiii tak BW macam tu UV nye,
lau BW mesti lagi best..
bile la nak sampai gtu nih??

Cik Jue said...

agak2 bila kita punye nak jadi mcm anje nie...

nak tanya suikit boleh tak ukuran header mam berapa ye..cik jue dah buat headerbaru tapi pecah gambarnye tak santek...

Mama Hanim said...

xpe2 anje.. pasni cover blk UV tu .. rugi woo klu tgh ada BE kan..

@e_da said...

wahhh kejap je dah leh cash out..takpe anje rajin.. pasni mesti up balik UV

Mama Zharfan said...

kalau BW, UV blog anje berapa yer? me lebih kurang jer BW or not, mcm kelakar gak heheh even BW kaw2 pun, naik ler sikit UV..nak kena belajar ilmu SEO mcm eyriqazz..tp me noticed, dia byk guna keyword panas2 even content tak delah lucah ke apa kan--like citer seks lah apa lah, me tak leh lah nak tiru bab2 tu..emmm

kayyana said...

blog anje tinggi btul UV even tak bw pun ek.. blog me mmg takleh lawanlah.. hehehe.. anje punye blog, blog sifu.. ehehhe.. papepun take care ye anje. ada tutorial bru ker?

Myra Jay said...

Myra klau tak BW jawabnya UV merudum nak dapat 50 pun susah.. Bila la nak leh capai camtu gak ek??

mama tisya said...

tk BW pn dh 300 ke atas kalo BW sure lg masyukkk..

atty's said...

Tahniah anje..

Farra Dhelina said...

fra pya lagi lah tak tentu arah..hehehe kejap rmai, kejap tak ramai..

♥ Cari2 Kat Sini ♥

Tabung Balqis

Disclaimer (T&C)

All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.

We grant you a nonexclusive, nontransferable, limited right to access, use and display the blog and the materials provided hereon, provided that you comply fully with these Terms and Conditions of Use.

This policy is subject to change at anytime.